Asusteet · Öljyt · Flow kosmetiikka · Hamstraus · Ihonhoito · Korut · Luonnonkosmetiikka · Mellis · Melvita · Seerumit · Terre d`Oc · Vartalotuotteet

Löytöjä Luonnonkaunis- ja Kierrätystehdas-tapahtumasta

Mä olen taas elävien kirjoissa, tai ainakin pikkuhiljaa. No arjessa kiinni ainakin. Bloggaamisen ilo on hieman kadoksissa, mutta tuntuu, että kynnys postaamiseen kasvaa sitä isommaksi, mitä pidemmäksi aikaa Miss Piggy`s Pearls jää päivittämättä. Joten yritän parhaani päästä parin viikon takaiseen fiilikseen (nimittäin OLIN todella fiiliksissä) kun käväistiin Jennin kanssa Luonnonkaunis- ja Kierrätystehdas-tapahtumissa Kaapelitehtaalla.

Asusteita
Kosmetiikkaa

Olin itse asiassa ensimmäistä kertaa ns. luonnonkosmetiikkamessuilla. En muista, miksi tapahtuma jäi viime vuonna väliin, mutta se kyllä harmitti tosi paljon jälkikäteen, kun lueskelin toisten bloggaajien postauksia tapahtumasta. Tänä vuonna olin merkinnyt tapahtuman allakkaan jo hyvissä ajoin, itse asiassa jo ennen joulua :).

Jopa minä aamu-unia rakastavana ihmisenä jaksoin herätä kahdeksalta, kun oli jotain näin kivaa tiedossa ;) Ensin suunnattiin Jennin kanssa Luonnonkaunis-puolelle. Luonnonkosmetiikan merkit olivat todella hyvin edustettuina, ja voin kertoa, että tilin olisi saanut todella helposti tyhjennettyä messutarjouksia hyödyntäen. Pysyin mielestäni kuitenkin hyvin ruodussa ja ostin kaksi etukäteen mietittyä juttua, yhden pidempiaikaisen haavetuotteen ja yhden rakkautta ensisilmäyksellä -jutun.

Flow kosmetiikan Kookos & Sitruuna -vartalonkuorintaa olen haistellut (aaaaah!) Ruohonjuuressa käydessäni ainakin vuoden. Jotenkin hinta (ja se, että mulla tietenkin jo on vartalonkuorinta tahi kaksi) on muodostunut pieneksi nääh-tekijäksi. Nyt tapahtumassa oli tarjouksena ota 3 maksa 2, joten kuorinnan sai edullisemmin kun Jenni osti nuo loput kaksi tuotetta ja laitettiin alennus puoliksi. Yksittäin kuorinta oli normaalihintainen, 21 €.

Jonkinlaista saunassa käytettävää ihonhoitotuotetta mun on pitänyt kokeilla jo pidemmän aikaa ja päätin jo etukäteen hankkivani jonkin Mellisin saunahunajista. Tuoksunsa ja lupaustensa perusteella mukaani lähti Rauhoittava saunavoide Turve & Hunaja. Voiteen kerrotaan lievittävän lihassärkyä ja turvotusta sekä hoitavan ärsyyntynyttä ihoa ja hiuspohjaa. Voi käyttää siis kropan lisäksi hiuspohjan hoidossa ja jopa kasvoilla! Olen todella laiska saunoja, tai oikeastaan tuntuu, ettei mulla mukamas ole aikaa odotella sen lämpiämistä ja istuskella rauhassa löylyissä. Nyt ajattelin yrittää ottaa tavaksi kertaviikkoisen saunakeikan, se rentouttaa niin ihanasti. Saunavoide maksoi 10 €.

Melvitan Eau Extraordinaire -hoitovesiä olen kuolannut toooooosi kauan. Tätä on tosi moni kehunut. Niinpä bongatessani kosteuttavan appelsiininkukkaversion alekorissa uudistuneen pakkauksensa takia kympillä (!) ei tarvinnut paljon miettiä! Me very happy! Tätä olen käyttänyt joka päivä ostosta lähtien ja tykkään ihan hulluna. Sekoitan muutaman tipan ihmevettä yhteen pumppaukseen Patykan Huile Absolueta ja läiskin naamalle ennen kosteusvoidetta. Imeytyy loistavasti, kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksu on hyvä. Tykkään!

Ennen ravistamista

Rakkautta ensisilmäyksellä koin Terre d´Ocin Oriental Fig Sparkling Oilin kanssa. Testasin myös Melvitan vastaavaa tuotetta, mutta jotenkin Terre sykähdytti enemmän. Jopa pahvipakkaus on niin nätti, ettei sitä voi heittää pois :) Tuoksu on aivan ihana, ja tajusin itse asiassa vasta nyt postausta kirjoittaessani, että se on sama appelsiininkukan tuoksu kuin Melvitan hoitovedessäkin :) Öljy sisältää argania- ja kaktusviikunaöljyä ja se on tarkoitettu sekä vartalolle että hiuksille.

Ravistamisen jälkeen

Tällä kuivaöljyllä saa niin kauniin kuullon ja hienostuneen hohteen iholle, että en voi kuin huokailla ihastuneena tätä käyttäessäni. Todellinen luksustuote, jossa on kaikki kohdallaan! Tai no, hinta ei ole kovin matala, mutta annan jopa sen anteeksi ;) Tapahtumassa maksoin tästä muistaakseni 20 €.

Kosmetiikan jälkeen ryysäsimme bloggaajakirpputorille ostoksille, jossa ostin Pupulandian Jennin kirppispöydän lähes tyhjäksi ;) Olen ostanut hänen vaatteitaan kahdesti aiemminkin, joten tiesin heti mitä pöytää kohti suunnata. Tein tosi hyviä löytöjä, näette niitä varmaankin kesän kuluessa päälläni.

Kirppistelyn jälkeen oli vuorossa Kierrätystehdas-tapahtuma, minkä olisin voinut myöskin ostaa tyhjäksi. ”Tyydyin” kuitenkin lopulta näihin tuotteisiin, eli Muka van tyttömäisen söpöön Milla-rusettipantaan, Funky Homo Sapiensin rusettikorviksiin ja Uhana Designin näyttäviin roikkuviin korviksiin. Panta oli muistaakseni 30 € ja isot korvikset 20 €, rusettien hintaa en valitettavasti muista. Kaikilta näiltä kolmelta merkiltä olisin voinut ostaa vaikka mitä muutakin. Onneksi jälleenmyyjiä on Helsingissä ja nettikaupat olemassa, niin pääsen tarvittaessa täydentämään varastojani näiden osalta :)

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli mielestäni ihan mielettömän kiva ja aion ehdottomasti mennä sinne ensi vuonnakin! Kävittekö tekin siellä? Mitä löytyi? :)

12 vastausta artikkeliin “Löytöjä Luonnonkaunis- ja Kierrätystehdas-tapahtumasta

 1. Ihania ostoksia :) Mullekin tarttui mukaan vaikka mitä ihanaa, ja purkkeja onkin jo vilahdellut blogissa ;) FLOW kosmetiikan vartalonkuorinnat on ihan parhaimpia! Niissä on lumoavimmat tuoksut ja tuloksena on aina yhtä pehmeä iho. Mäkin ostin saman vartalonkuorinnan kuin sinä, tosin vanhan loppuneen tilalle. Multa löytyy myös muut FLOW:n kuorinnat. Oon yhtä ihastunut kaikkiin :) Melvitan kukkaisvesistä Narsissiseerumi on onnistunut vakuuttamaan mut. Se kirkastaa ihoa näkyvästi, kun jaksaa käyttää muutaman päivän. Blogista löytyy juttua sekä FLOW kosmetiikan vartalonkuorinnoista + Melvitan Narsissista, jos haluat käydä kurkkaamassa (löytyy täältä) :) Myös Mellisin tuotteita oon nyt ensi kertaa kokeillut ja taidan olla aika myyty varsinkin yhdelle kasvotuotteelle! Ilmiannan tuotteen blogissa lähipäivinä ;)PS. Kovasti vielä voimia surusta selviämiseen. Kiva, että jaksat postailla aina välillä. Mä olen ainakin huomannut, että blogi piristää harmaina hetkinä ja saa ajatuksia toisaalle.

  Tykkää

  1. Totta, lumoava tosiaan kuvaa Flown kuorintojen tuoksuja hyvin! :) Melvitan appelsiininkukkavesi on NIIN ihana, että kiinnostuin entistä enemmän muistakin merkin tuotteista. Ja tuo narsissihan kuulostaa tosi hyvältä! :) Täytyy käydä kurkkaamassa, kiitos vinkistä!Kiitos paljon kauniista sanoista. Blogi tosiaan on piristänyt muakin monesti! :)

   Tykkää

 2. Tervetuloa takaisin! Aivan mieletön löytö toi Melvitan kasvovesi! Olen kokeillut tota samaa appelsiinia ja ruusua. Molemmat tosi hyviä, mutta itselleni ruusu sopii paremmin. Kaikenlaista ihanaa olet kyllä löytänyt :)!

  Tykkää

  1. Mä myös kiinnostuin entistä enemmän Terrestä tämän öljyn myötä. Kuolasin kyllä messuila myös niitä käsirasvoja, ah! Ja pakkaukset ovat aivan uskomattoman kauniita <3

   Tykkää

 3. Tervetuloa takaisin ja kiitos kivasta postauksesta! :) Blogista ei pitäisi ottaa paineita, mutta välillä huomaan kyllä itsekin ottavani. Ihania ostoksia! :)

  Tykkää

  1. Kiitos paljon Päivi ja kiva kun tykkäsit postauksesta :) Mä ehkä tällä kertaa halusin ennakoida ja välttää ne paineet, ajattelin, etten tartte nyt mistään lisää stressiä ;) Ja oon kyllä huomannut, että jos vaan on siinä hapessa, että sormet jotenkuten liikkuu näppiksellä, niin yleensä blogijutut vaan piristää :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s