Blogitapahtumat · Käsivoiteet · Kosteusvoiteet · philosophy · Putsarit · Suihkutuotteet

Lisää ihanaa Philosophya

Vaikka olin jo kertaalleen päässyt tutustumaan Philosophyn (mä luovutan, en kykene kirjoittamaan näitä nimiä pienellä!) tuotteisiin Kauneusaamussa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun sain kutsun merkin omaan tilaisuuteen.

Philosophyn tuotteethan ovat ihan hiljattain tulleet myyntiin Sokoksiin ja Emotioneihin ja ovat kyllä oikein tervetullut lisä Suomessa myytäviin ihonhoito- ja suihkutuotteisiin!

On aina yhtä mukavaa nähdä muita bloggaajia, joista osa saapuu tilaisuuksiin tukka putkella pääkaupunkiseudun ulkopuoleltakin :) Naureskeltiin ruokapöydässä, että on ihanaa olla seurassa, jossa saa luvan kanssa heilua kameran ja kännykän kanssa, eikä kukaan käske laittamaan niitä laukkuun ;)

Kun olimme saaneet mahat täyteen ja rupateltua kuulumiset, oli aika siirtyä kuuntelemaan ”tiukkaa faktaa” Philosophysta :) Kiinnostuin eniten näistä kolmesta tuotteesta.

Tippa seerumia

Mitallinen C-vitamiinia päälle

Olen huomannut, että kiinnostun eniten aina merkkien erikoistuotteista, eli jutuista, joissa on mielestäni jotain jännää ja spesiaalia. Niin nytkin :) Ylemmissä kahdessa kuvassa demonstroidaan tee-se-itse-seerumi, eli seerumiin lisätään annosmitallinen C-vitamiinijauhetta (Turbo Booster C Powder). Jauhe liukenee seerumiin ja seos isketään kasvoille. Jauheen voi miksata myös päivävoiteeseen. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja suojaa sitä. Jännää!

Miracle Worker -laput ovat ehkä ihan superjänniä. Pakkauksen mukana tulee rasiallinen lappuja sekä itse retinoideja ja antioksidantteja sisältävä tehoaine, joka kaadetaan kokonaan ennen ensimmäistä käyttökertaa lappujen päälle. Sitten vain joka päivä otetaan rasiasta yksi lappu, jolla käydään kasvot läpi. Ihanan helppoa anti-age-hoitoa!

Jos mun pitäisi valita yksi tuote Philosophylta, valitsisin varmaan tämän Time In A Bottlen. Kyseessä on nimensä mukaisesti myöskin anti-age-tuote. Ennen ensimmäistä käyttökertaa pienen pullon punainen sisältö kaadetaan isomman pullon seerumin joukkoon. Saadaan seerumi, jonka neljän ja kahdeksan viikon käytön jälkeen saatuja tuloksia meille esiteltiin valkokankaalta. Tuotteen sisältävän Dna Renewal -yhdisteen ansiosta ihosta tulee kiinteämpi, juoneet madaltuvat ja ihohuokoset pienenevät. Kieltämättä aika vaikuttavaa, ja siksi tämä onkin niin mielenkiintoinen tuote!

Saimme mukavan tilaisuuden päätteeksi vielä goodie bagit, joissa oli kolme Philosophyn tuotetta. Purity Made Simplen sain kokeiluun jo Kauneusaamusta, joten olen ehtinyt testata sitä ihan kunnolla. Kyseessä 3-in-1 kasvojen puhdistusaine, jolla lähtee niin kasvo- kuin silmämeikkikin. Tuote sisältää myös kasvoveden eli on varsinainen kiireisen naisen juttu! Mä en yleensä välitä puhdistusemulsioista (vihaan liruja), mutta Purity on sen verran paksua, että koostumus ei häiritse. Kevyt meikki puhdistuu hyvin ja samoin silmämeikki, eikä edes kirvele silmiä. Olen käyttänyt tätä silloin, kun resurssit on käytetty loppuun ja haluan sänkyyn mahdollisimman nopeasti. Päivittäiseen käyttöön ainoaksi tuotteeksi tämä on puhdistusteholtaan liian mieto käyttämääni meikkiin nähden. Tosi kiva lisä kuitenkin kylppärin kaapissa :)

Raspberry Sorbet -suihkugeeli kiinnosti minua tuoksunsa puolesta eniten merkin suihkugeeleistä. Tuote oli kuitenkin itselleni pettymys, koska sen vadelmatuoksu on niin mieto, että sitä tuskin haistaa. Okei, mähän olen tottunut Lushin tuoksupommeihin, joten olen ehkä vähän jäävi. Mutta tykkään, että suihkugeeli saa todella tuoksua :) Miedompien tuoksujen ystäville tämä on varmasti ihana. Olen myös kuullut, että nimenomaan tämä vadelmasorbetti tuoksuisi miedoiten Philosophyn suihkugeeleistä, mene ja tiedä. Pakkauksen kyljessä on muuten vadelmasorbetin teko-ohje, ja kuulemma nämä ohjeet on testattu ja ne todella toimivat :)

Hands Of Hope on ihanan paksua käsivoidetta. Voide imeytyy nopeasti, mutta ei läpäise Sallan päiväunitestiä, eli reilun tunnin päästä levittämisestä voide (siis se määrä, mikä ei ole imeytynyt) huuhtoutuu pois käsistä. Parhaimmillaan Hands of Hope onkin mielestäni yökäytössä. Tuoksu on hieman perusvoidemainen, ei lempparini, mutta menee :)

Hope In A Jar Night -yövoiteen sain myöskin jo Kauneusaamusta, ja olen käyttänyt purkin jo lähes puolilleen. Tämä hedelmähappoja sisältävä voide kuorii ihoa kevyesti yön aikana, mutta tuntuu silti tosi kosteuttavalta. Koostumus on ihanan paksua. Aamulla iho tuntuu selvästi sileämmältä, kuin normaalisti, siis tosi smoothilta :). Käytän tätä yleensä joka toinen yö, etten kuori vahingossakaan ihoani liikaa (kosmetologin neuvo oli välttää liikaa kuorintaa). Tykkään tästä muuten ihan älyttömästi, mutta tuoksu on hieman pistävä, mikä johtuu varmaankin noista mainitsemistani hedelmähapoista. Ei-niin-herkkänenäisille kuitenkin aivan loistovoide, suosittelen! :)

Oliko joku tuotteista teille tuttu tai alkoiko joku kiinnostaa? Onko teillä muuten kokemusta Philosophysta? :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Lisää ihanaa Philosophya

  1. Mä en oo vielä kokeillut philosophya, mutta jatkuvasti huomaan tutkailevani purkkeja Sokoksella! En vain ole vielä osannut päättää mitä tuotteista ekana kokeilisi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s