BareMinerals · Dr.R.A.Eckstein · Estee Lauder · Sleek · Soap&Glory

Kosmetiikkavaihtareita

Olin viime lauantaina juhlimassa Pandan synttäreitä bloggaajaporukalla. (Synttäreistä tulee oma postauksensa, mutta haluan ensin odottaa, että Panda saa julkaista omansa ensin :) Onneksi joku fiksu tajusi pari päivää ennen juhlia kysäistä, olisiko Pandasta ok, jos halukkaat pitäisivät pientä kosmetiikkakirppistä samassa tilaisuudessa. Mikä oiva tilaisuus tehdä löytöjä, kun paikalla on parisenkymmentä kosmetiikkafriikkiä ;)

Niinhän se menee, että toiselle turha on toiselle aarre. Nimittäin vein keskikokoisen paperikassillisen itselleni turhaa tavaraa paikalle ja sain ”vastineeksi” nämä! Jotkut arvokkaampia juttuja tuoneet ilmeisesti tekivät ihan normaalisti kauppaa, mutta suurin osa vain kaatoi yhteiseen läjään omat juttunsa, josta sai sitten penkoa toisten tuomisia. Aivan ihanaa! Mä ainakin myönnän, että ihan varmasti silmät kiiluivat ;)

Kotiin kannoin Soap & Gloryn Glam-a-Lot-vartalotuoksun (oih tuoksu), Dr.R.A.Ecksteinin Lecithin Nail Oilin (kynsiöljyjä ei voi olla koskaan liikaa), Sevenin hiuspuuterin (omani oli juuri edellisenä päivänä loppunut, ja seuraaja on vasta postissa tulossa) ja Estee Lauderin Perfectly Clean -vaahtoputsarin (jee, mulla ei ollut tällä hetkellä yhtään vaahtoputsaria, vaikka tykkään niistä kovasti).

Tässä kuvassa oli tarkoitus olla meikkituotteet, mutta tajusin vasta, että eipä kai BareMineralsin Pure Transformation Night Treatment -”yöpuuteri” ole sinänsä meikki- vaan ihonhoitotuote. Enivei. Se oli jännin saamani tuote! Yöksi laitettavaa, hoitavaa mineraalipuuteria yöksi hei :D Tuote on kiinnostanut lanseeraamisestaan asti, mutta en varmaan olisi sitä itse koskaan raaskinut ostaa, koska mineraalipuuterin yöksi laittaminen tuntuu NIIN oudolta, ja jotenkin väkisinkin mietityttää, että tekeekö se enemmän haittaa kuin hyötyä iholle. Ilmaiseksi saatuna ja vain kerran käytettynä kotiutin sen kuitenkin enemmän kuin mielelläni ja nyt olenkin käynyt nukkumaan astetta ihmismäisemmän näköisenä :) Tämä tuote ansaitsee varmaankin oman postauksensa, kunhan kokemusta kertyy vähän lisää.

Myös Sleekin i-Divine-luomiväripaletin kohdalla silmäni avautuivat lautasen kokoisiksi. Voi hyvää päivää, miten upeita sävyjä tässä Respect-nimisessä paletissa on! Ja tätäkin vain kerran käytetty, voitteko kuvitella? Tämä onkin ensimmäinen Sleekin meikkituotteeni ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan sitä.

Näitkö jotain kiinnostavaa, josta haluat lukea lisää? Kerro! :)

22 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkavaihtareita

 1. Ihan mahtava idea, pääsi toisten turhat tuotteet hyötykäyttöön. ;) Lecithin nail oil, juttua tulossa… Turha varmaan sanoa, että olen rakastunut. ;)

  Tykkää

 2. Lecithin Nail Oil on huippu, parhaita ikinä kokeilemiani kynsiöljyjä! Ei sillä, että mulla olisi niistä mitenkään erityisen runsaasti kokemusta, mutta se on silti aivan mahtava tuote! En ole saanut aikaiseksi postata siitä mitään, tarttis kyllä, ansaitsee oman postauksensa.Sleekistä olen vähän kateellinen minäkin, mulla ei taida (ehkä) olla tota Respectiä…Harmittaa etten päässyt Pandaa juhlistamaan, mutta mulla oli omat synttärijuhlistukset edellisenä päivänä ja silleen. ;-)

  Tykkää

  1. Hahahahaaaaa, vain kosmetiikkabloggaaja voi lisätä sanan ”(ehkä)” tuohon yhteyteen :DMulla on vielä kynsiöljyn kanssa tutustuminen kesken, mutta olipa kyllä jännä koostumus! En ole aiemmin törmännyt vastaavaan kynsiöljyssä. Kiva kuulla, että tykkäät siitä :)

   Tykkää

 3. Teitpä kyllä hyviä löytöjä! Olen miettinyt monesti miltä tuo BareMineralsin ”yöpuuteri” tuntuu, joten siitä olisi kyllä todella mielenkiintoista lukea kokemuksiasi, kun vain ehdit testailemaan :)

  Tykkää

 4. Ostin ton yöpuuterin heti (postauskin tehty aikoinaan) kun tuli markkinoille ja on se ihan kiva, mutta en IKINÄ muista sitä käyttää :D

  Tykkää

  1. :D Apua, mä en tämän ottaessani tajunnut, että Respect on ilmeisesti aika haluttu ja tykätty. Katsoin vain, että ihania sävyjä :)

   Tykkää

 5. Aivan mahtavia juttuja! Minäkin haluan kuulla lisää yöpuuterista! Kuulostaa niin hassulta, etten ehkä itse uskaltaisi ongelmanaamaani sitä laittaa. Jään odottelemaan kokemuksia :) Tuota Sleekin palettia olen itsekin joskus himoinnut, se on ihana.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s