Öljyt · Clarins · Ihon hoito · Seerumit · V 10 Plus

V 10 Plus C-vitamiiniseerumi ja öljypettymys

Kerroin aiemmin blogissa hyvästä seerumikokemuksestani. V 10 Plus -aminohapposeerumi on edelleen päivittäisessä käytössäni ihoa heleyttämässä, mutta olen viimeiset kuutisen viikkoa sekoittanut mukaan toista V 10 Plus -seerumia, C-vitamiinia*.

C-vitamiiniseerumin olen ottanut käyttöön taistelussa ihon epäpuhtauksia vastaan. Anteeksi kulunut ilmaisu, mutta taistelulta tämä välillä tuntuu. Seerumin kerrotaan supistavan ihohuokosia, vähentävän talin eritystä ja hoitavan finnejä. Lisäksi sen sanotaan lisäävän kollageenin synteesiä iholla ja korjaavan aknen synnyttämiä jälkiä. Otin ensin C-vitamiiniseerumin käyttöön Aminohapposeerumin kanssa siten, että C:tä oli yksi tippa ja Aminoa kaksi. Pari viikkoa käytin tällä suhteella ja sen jälkeen olen annostellut C:tä kaksi ja Aminoa yhden tipan.

Ihotuntuma on selvästi erilainen kuin pelkkää Aminohapposeerumia käyttäessäni. Seerumicocktail imeytyy ihoon vielä nopeammin, ja iho ei luonnollisestikaan tunnu yhtä kosteutetulta. Sitä ei kuitenkaan kiristele tai muuta epämiellyttävää.

Olenko huomannut ihossani muutoksia? Kyllä. Ihon yleinen rasvaisuus on vähentynyt selvästi, eikä iho esimerkiksi kiillä yhtään niin helposti kuin ennen. Olen huomannut, että myös mustapäät ovat vähentyneet, jes! :) Ainoa pieni pettymys on se, että ihohuokoseni varsinkin nenässä ja sen sivuilla ovat edelleen yhtä valtavat kuin ennenkin. Olisin mieluummin hävittänyt ne ja pitänyt mustapäät ;). Sanoisin, että erittäin toimiva seerumi joka tapauksessa!

Käväisin viime viikolla Kicksin alennusmyyntejä katsomassa ”ihan vain seurana”. Just. Löysin alelapulla varustetun Clarins Huile Lotus -kasvoöljyn, ja mukana olleen Juillen hyvän käyttökokemuksen siivittämänä ostin sen. Kotiin tullesssa petyin. En itse öljyyn, vaan siihen, että pullon suuaukko on valtava.

Siis mitä? Kicksin alepöydässä oli testeri samasta öljystä, mutta pullossa oli pipetti. Toki öljyä liikkeessä kokeiltuani ja pulloa hypisteltyäni oletin saavani samanlaisen tuotteen. En saanut, enkä edes tiedä varmaksi, onko tässä Huile Lotuksessa sama koostumus kuin testerissä. Harmittaa vähän, aika harhaanjohtavaa minusta :(

Menin vielä tietenkin kokeilemaan, miten suuaukosta saa öljyä kaadettua kädelle (huonosti), niin en voinut viedä tuotetta takaisinkaan. Enkä toistaalta ehkä olisi halunnutkaan, öljy oli kuitenkin alennuksessa aika mukavan hintainen, n. 25 euroa. Yritän nyt käyttää MACin pienen öljypullon loppuun, että saan Clarinsia kaadettua tilalle.

Onko joku saanut V 10 Plus C-vitamiiniseerumilla ihohuokoset pienentymään huomattavasti? Tykkäättekö Clarinsin kasvoöljyistä?

* Tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

18 vastausta artikkeliin “V 10 Plus C-vitamiiniseerumi ja öljypettymys

 1. Tykkään tuosta Clarinsin kasvoöljystä, jopa tuoksusta olen tavallaan alkanut tykätä. Tuo pullo on vanhaa mallia ja sisällön pitäisi olla ihan samaa kuin uudessakin. Olishan se pipettipullo kätevämpi, mutta tässä vanhassa on tavaraa enemmän. ;)

  Tykkää

 2. Pientä huijausta, että testeri on uudesta pakkausmuodosta ja myydään vanhaa.. Clarinsin öljyä ei tarvitse paljoa kerralla (2-3 tippaa), joten kannattaa kokeilla peittää suuaukko kämmenellä ja ihan vaan huljauttaa pulloa ylösalaisin. Tarvittaessa toistaa. Sitten pirskauttaa kämmenelle kasvovettä, hieraista käsiä yhteen ja taputella koko setti kasvoille. :)

  Tykkää

 3. Tuo ihohuokosten supistumisella mainostaminen on taas kyllä yhtä huttua. Ei ne pysty supistumaan vaikka mitä tekis. Näin oon ainakin ammattilaisilta kuullut ja oma kokemus tukee tätä. Itse oon huomannut sen, että kun BHA -kuorinnalla oon saanut ihohuokoset poskilta puhtaiksi, niin ne ei näytäkään niin pahalta, mutta ei se niiden koko oikeesti mihinkään muutu. Tuo ihon rasvoittumisen vähentyminen kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

  Tykkää

  1. Oma kokemus on kyllä valitettavasti samansuuntainen, millään tuotteella en vielä ole saanut vaikutettua huokosten kokoon. Tylsää :( Toisaalta, jos siihen ei oikeasti voi vaikuttaa, voin lopettaa turhan yrittämisen ja asiasta stressaamisen ;)

   Tykkää

 4. Minä ostin tuon öljyn toissakesänä, eli 1,5v sitten ja siinä oli kyllä jo pipetti mukana. Tuota kun tarvitsee vain 2-3 tippaa niin ihan mahdotontahan sitä on annostella jättimäisestä pullonsuusta! Oman pulloni sisältö on muuten haalistunut keltaisesta lähes värittömäksi. Kävin kysymässä asiasta Clarins-tiskillä ja sanoivat että niin niille käy. Mua ihmetyttää, miksei pullossa lue mitään siitä että kuinka kauan sen pitäisi säilyä avattuna. Myyjä sanoi jotain 2-3 vuodesta. En siis todellakaan ehdi käyttää tuota ennen sitä, olen käyttänyt nytkin ehkä 1/3 korkeintaan.

  Tykkää

  1. Mä olen ”saanut kulutettua” öljyä jo aika paljon, koska sitä on aina holahtanut liikaa… On saanut dekolteekin kunnon öljykäsittelyn. Jos säilyvyys alkaa parin vuoden kohdalla huolettaa, hölvää öljyä käsiin. Saat sen kulumaan alta aikayksikön ;)

   Tykkää

 5. Tylsä juttu oli kyllä tuo vanhanmallinen pullo! :/Mä en ymmärrä, mulla on taas alkanut naama kukkia ihan älyttömästi. Voisikohan tuosta c-vitamiiniseerumista olla apua, alkaa olla keinot vähissä.. Rauvostuttava aina vaan jatkuva teini-ikä! :D

  Tykkää

  1. No ei siitä varmaan ainakaan haittaa ole, ja monella on siitä tosi hyviä kokemuksia! Kokeile ihmeessä. Ja täällähän on toinen teini-ikäinen, että jou brotha vaan :D

   Tykkää

 6. Jeps, samanmoiset kokemukset C-vitskuseerumista. Muuten tepsi, mutta ihohuokoset ei kyllä kutistunut mihinkään, samanmoiset kraaterit kuin ennenkin. Toisaalta joskus kosmetologi sanoi mulle ihohuokosten kanssa tuskaillessani, että laajentuneisiin ihohuokosiin pitäis osata reagoida aika nopeasti, jos meinais kosmetiikalla pystyä vaikuttamaan niihin… Että kai mä liikoja toivon, kun yritän löytää ainetta, joka supistais poskipäistä ihohuokoset :P

  Tykkää

  1. Niinpä, samanlaisia liikoja olen tainnut minäkin toivoa. Tylsä juttu, olisi NIIN kiva, kun peilistä ei ensimmäisenä katsoisi ne kraaterit vastaan :P

   Tykkää

 7. kokeilin tuo V10 mutta ei nyt ainakaan muutoksia ollut varsinkin huokkosten kohdalla ,Väri taas vähän kirkastui. Samaa tulosta saan kun juon appelsiini mehuni aamulla. Ehkä nuorelle iholle sopisi en tiedä minun on 50+

  Tykkää

 8. C-vitamiiniseerumi poisti kyllä ehdottoman hyvin kiillon ja avopuolisoltani lähti tällä seerumilla jopa aknearvet!! Ihohuokoset pysyivät itsellänikin isoina. Sellainen suun kautta otettava kollageenivalmiste kuin Skingain puolestaan pienensi kasvojen ihohuokosia selvästi!! Suosittelen kokeilemaan! Veteen liuotettavassa jauheessa on enemmän kollageenia kuin tablettimuotoisesta, joten sillä saa näihin huokosiin selkeämmän vaikutuksen. Tässä Skingainissa on myös C-vitamiinia, kun sitä tarvitaan elimistön omaan kollageenimuodostukseen. Oli se teho sitten C-vitamiinissa tai itse kollageenissa, niin joka tapauksessa itsellä ainakin helpotti.

  Tykkää

  1. Kiitos vinkistä! Kuulosti niin kiinnostavalta, että kävin heti googlettamassa :). Olisin varmaan tilannutkin samantien, mutta 37 euroa 30 kerta-annoksesta tuntui liian paljolta :( Tosin jos olisin varma, että Skingain toimisi minulla, maksaisin ilomielin. Muistatko, kauanko sinun piti käyttää sitä ennen kuin huomasit tuloksia?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s