Haaste

You have no new messages. Not a single one. Not even from your mother.

Sain Juillen blogista tunnustuksen ahkerasta kommetoinnista :) Ideana on pienellä huomionosoituksella kiittää joitain blogia kommentoineita ja tällä eleellä kertoa, että kommentit ovat todella odotettuja ja niistä ollaan erittäin kiitollisia.

Mikäli tunnustuksen saaja on itsekin bloggaaja, lahjaan sisältyy haaste, että lahjan saajan tulee laittaa hyvä kiertämään ja palkita joku tai jotkut omat lukijansa.

Mun ei tarvinnut kauan miettiä, kenet haluaisin palkita ihanista kommenteista. Kyseinen henkilö on varmaankaan itse sitä tajuamatta ollut suuressa roolissa siinä, että olen päässyt blogini kanssa nextille levelille kuten sanotaan ;) Hän oli ensimmäinen mulle tuntematon henkilö, joka alkoi säännöllisesti kommentoida blogiani joskus reilu vuosi sitten. Näiden kommenttien myötä kävin tietysti itse sitten kurkkimassa kommentoijan profiilia ja löysin hänen ihanan bloginsa ja monen monta muuta. Pääsin oikein kunnolla vaihtamaan ajatuksia toisten kosmetiikkahörhöjen kanssa ja sitä kautta kauneusbloggaajien Facebook-ryhmään ja tutustumaan moniin ihaniin ihmisiin.

Iso kiitos siis sinulle, Neiti Kameleotti -blogin Päivi <3 Lähetätkö mulle osoitteesi, niin saan pienen yllätyksesi matkaan :)

Jokainen kommentti merkkaa, kiitos niistä teille kaikille! <3

8 vastausta artikkeliin “You have no new messages. Not a single one. Not even from your mother.

  1. Oo! Vähänkö kivaa! Mulla oli Päivin kanssa vähän sama juttu, löysin Päivin blogin kun googlettelin jotain tuotetta ja katoin eka, että onks tää mun oma blogi. :D Oltiin aloiteltu samoihin aikoihin ja tykättiin samoista jutuista. :) NK:n kautta muuten varmaan löysin sutkin!

    Tykkää

  2. Oi, mikä piristävä teksti :’) Ihanaa kuulla, että olet kokenut asian noin. Muistan vieläkin, kun löysin blogisi ekan kerran. Hihittelin mielessäni, että miten voi olla niin paljon samoja ajatuksia mun kanssa, ja kirjoitit vielä niistä niin hauskasti :D Kiitos mahtavasta blogista! :) Sulle lähtee s-postia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s