Avautumista · Korut · Thomas Sabo

Minni-lahjus

Sisäisiä motivointikeinoja on monenlaisia. Itse olen huomannut, että muhun tehoaa samat kikat kuin neljävuotiaaseen, eli vanhat konstit lahjonta, uhkailu ja kiristys. Esimerkki uhkailusta on se, kun ei millään jaksaisi mennä salille, mutta tietää, että nyt on oikeasti pakko. Siis vaikka silloin, kun siellä ei ole tullut käytyä pitkään aikaan, ja niskan kunto yksinkertaisesti vaatii punttireeniä. Olen sellaisessa tilanteessa sanonut itselleni, että sä meet, tai sä itket ja meet. Toimii.

Kiristystä harrastan muun muassa yhdistettynä lahjontaan. Jos et tee asiaa x, niin et saa tavaraa x. Toimii.

Kivointa on tietenkin puhdas lahjonta. Olet ansainnut tämän. Tämä vasta toimiikin.

Sain viime viikolla kuulla, että mut valittiin hakemaani vakituiseen virkaan. Asia oli tosi iso juttu tulevaisuuteni suunnan kannalta, ja tietenkin ihan erilainen turva kuin määräaikainen virkasuhde. Päätin, että olin ansainnut jotain tosi ihanaa tästä hyvästä. Ensimmäisenä mietin tietysti jotain kauan haluamaani kosmetiikkatuotetta. En kuitenkaan keksinyt mitään sellaista tuotetta, jonka olisin raaskinut ilman mitään alennuskuponkia ostaa (varsinkin tietäen, että olen in no time lentokentän tax freen valikoiman äärellä). Lisäksi halusin jotain pysyvää, josta muistaisin vielä pitkän ajan kuluttua, miksi olen sen ostanut. Sitten keksin.

Thomas Sabon Minni-charm <3 Kun kävin vähän aikaa sitten hankkimassa Sabon kaulakorun ja siihen ensimmäisen riipuksen (se oli muuten yhdistelmä lahjontaa ja kiristystä ;), ei sillä hetkellä ollut etukäteissuosikkejani Bambia tai Minniä. Nyt ajattelin jättää homman herran haltuun, ja ostaa jomman kumman, mikäli Stockmannin Sabo-piste olisi saanut täydennystä. No siellähän kaverit olivat molemmat, ja enää piti valita, kumpi tuntui sillä hetkellä oikealta.

Ajattelin ensin, että Bambi varmaan sopii väriensä takia rusetin kaveriksi paremmin. Kuitenkin kun sain Minnin kiinnitettyä koruun, oli valinta selvä. Se oli ihana piristysruiske, ja rusettiteema toistuu myös Minnin päässä.

Puhdasta ihanuutta, loves it! <3

Miten te motivoitte ja palkitsette itseänne? Käytättekö lastenkasvatusmetodeja? :)

10 vastausta artikkeliin “Minni-lahjus

 1. Samat metodit käytössä täälläkin!Olen tosin uhmakas lapsi,ja kiristys ei oikein toimi-rikon usein sääntöjä.Olen niiiiin haaveillut omasta Sabo-korusta,mutta jotenkin sytyn enemmän niistä miehille tarkoitetuista miekoista,kirveistä ja ties mistä korpeista!Pitäisi ehkä mennä hypistelemään ja valitsemaan joku jolla saa joskus itsensä palkita…

  Tykkää

  1. Haha, mä taas olen kiltti pikku nössö, joka ei voisi kuvitellakaan saavansa palkintoa, jos suoritus ei mene kohdalleen :DOnneksi Sabolla on valinnanvaraa ;)

   Tykkää

  1. Kiitos paljon Päivi! Totta, tuntuu kyllä tärkeämmältä tämä asia nyt kuin vaikkapa vuosi sitten. Arvostan asiaa nyt vielä enemmän :)

   Tykkää

 2. Ihana Minni! <3 Koru voittaa kyllä kosmetiikan kun on kyse tosi merkittävästä muistosta. Mä ostin itelleni Bambin kun valmistuin 2010 ja muistuttaa mua siitä saavutuksesta edelleen. Samoilla metodeilla mennään siis! :) Oot kyllä niin ansainnut Sabosi!

  Tykkää

  1. Aivan totta! Koru on ikuinen, ja muistuttaa meitä aina, miten supereita me ollaan :D En tiennytkään, että Bambiisi liittyy tällainen tarina. Mahtavaa :)Kiitos, ihanasti sanottu <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s