Chanel · Huulipunat

Murskattua kirsikkaa (ja Chanelia) huulilla

Eräs bloggaajakollega halusi päästä eroon hänelle tarpeettomasta, käyttämättömästä huulikiillosta. Mä en käytä huulikiiltoja. Jaa miksikö mulla kuitenkin on se? No Chanel. :)

Kyseessä on Chanel Brillant Extreme Glossimer sävyssä Crushed Cherry. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että sävy oli jo kuvan perusteella mielestäni aivan ihana. Jos sävy olisi ollut epämieluinen, en olisi ostanut edes Chanelia :)

Hypin melkein kattoon, kun kiiltoa testattuani huomasin, ettei se ole tahmaista mönjää. Selkeästi siis huulikiilloistakin voi löytyy mieleisensä koostumuksen, mä olen näköjään vain käyttänyt vääriä merkkejä ;) Pigmenttisyys on ihan uskomaton, tämä ei tosiaankaan ole mikään helppo kiilto, jota sipaistaan vähän huulille ilman peiliä. Moni huulipunani on tässä mielessä arkiystävällisempi. Totta kai ne ovatkin vaaleita sävyjä, näin tumman kanssa saa aina olla tarkkana.

Tykkään murskatusta kirsikasta ihan simona, aivan täydellinen syyssävy! Niin ja sanoinko, että se on Chanel? ;)

Mulla on entuudestaan kokemusta vain Chanelin tuoksuista, mutta arvatkaa, alkoivatko meikitkin nyt kiinnostaa. Onko teillä Chanelin kosmetiikkaa? :)

18 vastausta artikkeliin “Murskattua kirsikkaa (ja Chanelia) huulilla

 1. Täältä löytyy Chanelia luomiväripaletin, ripsivärin, irtopuuterin ja valokynän verran. Chanelin pakkaukset on ehkä kauneimpia markkinoilla olevia. Upea kiilto!

  Tykkää

 2. Mulla on Chanelin irtopuuteri, kynsilakka ja yksi hileinen huulikiilto. Chanelin kiilloissa on aivan ihania sävyjä, ja himoilen niitä! Hileiset vaan tuntuvat huulilla rakeisilta, joten cremesävyjä kiitos. Pakkaukset on niiiin kutsuvia… Tuo sun kiilto sopii sulle loistavasti, ihana mustikkasuu (tuli mulle mielikuva)! :)

  Tykkää

  1. Sävyjä tässä kiillossa on tosiaan ihan mieletön määrä, varmasti löytyy jokaiselle (useampi ;) mieleinen! Mullekin tuli mieleen huulet lapsuuden mustikkamaidon nautiskelun jälkeen :)

   Tykkää

 3. Mulla on pari Chanelin poskipunaa, huulipuna ja kynsilakkaa. Luomiväripaletin myin pois, sillä pigmentit eivät vakuuttaneet. Poskipunat ja huulipunat on mahtavia. Kynsilakat on vielä huonolla testauksella…

  Tykkää

 4. Kaunis!Mulla on tuoksujen lisäksi kokemusta Chanelin meikkivoiteesta ja kulmakynästä, en tykännyt kummastakaan juurikaan. Kulmakynä on varmaan uudistunut sen jälkeen kun olen tuon omani ostanut. Huulipuna sen sijaan on ihana!

  Tykkää

  1. Kiitos :)Huulipunat ja poskipunat kiinnostavat itseäni Chanelilta eniten. Hitsi, kun aleista en löytänyt mitään kivaa merkiltä, ja normaalihintaisina ovat aika investointeja :P

   Tykkää

 5. Chanel on yksi mun ehdottomista lempimerkeistä. Meikkivoiteet on ihan ykkösiä ja sololuomivärit todella hyviä. Huulipunissakin löytyy monta hyvää koostumusta ja poskipunat tuntuu olevan laadukkaita ja pigmenttisiä. Suosittelen tutustumaan tarkemmin myös värikosmetiikkaan siis.Mun on pitkään tehnyt mieli ostaa Chanelin huulikiilto, edes yksi ihan vaan tosiaan sen vuoksi koska Chanel, vaikka en huulikiiltoja käytä nykyisin oikeastaan ollenkaan.Tuo sävy on kyllä todella kaunis ja sopii sulle hyvin!

  Tykkää

  1. Kiitos suosituksista Heidi! Mukava kuulla, että brändin lisäksi myös tuotteet ovat laadukkaita ;)Mäkään en käytä huulikiiltoja, mutta tätä Chanelia rakastan silti, joten uskon, että sullakin tulisi käytettyä!Kiitos paljon :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s