Balmain · Hiukset

Hurmaavan tuoksuinen kiiltotukka Balmainilla

Kerroinkin jo, että kotiutin Balmain Silk Perfumen vähän aikaa sitten. Merkin uudet hiustuotteet kiinnostivat yleisestikin, mutta erityisesti odotin, että pääsen tuoksuttamaan tätä silkkisuihketta. Muita sarjan tuotteita ovat ainakin suolasuihke ja hiuslakka. Ensimmäisen kerran suihkeen bongatessani myyntikappaleet olivat tietysti loppu, mutta ihastuin lumoavaan tuoksuun palavasti.

Toisella yrityksellä Stockmannilla onnisti, sain käsiini viimeisen kappaleen hyllystä. Silkkiuihke maksaa muistaakseni 23 euroa, itse käytin ostokseeni Stockalta tulleen -20 % alennussetelin, joten hinta jäi varsin kohtuulliseksi. Suihkeeseen on myynnissä erillinen vanhan ajan parfyymin sumutin, ja ihmettelette varmaan, miksen ostanut sitäkin. Syy on se, että olen kuullut, että valitettavasti vaporisaattori (sanotaanko se näin? ;) vuotaa, ja arvokasta tuotetta valuu hukkaan. En halunnut maksaa 15 euroa siitä, että kokeilen, pitääkö tämä paikkaansa, kun en edes vielä tiennyt, pidänkö itse suihkeesta.

No minähän pidän, tai oikeastaan rakastan sitä! Suihkeen tuoksu on hienostuneisuudessaan täydellinen, ja suihke antaa hiuksiini enemmän kaunista kiiltoa, kuin mikään kiiltosuihke koskaan aikaisemmin. Olen hymyssä suin suihkinut (ja sniffannut) Silk Perfumea kutreihini joka aamu ja miettinyt, voiko mikään tuote olla täydellisempi, jos se saa hiukset näyttämään paremmilta JA tuo niille ihanan tuoksun? Ei minusta :)

Suihkeen tekemää säihkettä hiuksissa on ihan turha yrittää kuvissa demonstroida, mutta suihkin sitä käteeni, että saatte vähän kuvaa asiasta :) Lyhythiuksisena omia hiuksia on hieman hankala haistella, ja en oikein osaakaan sanoa, säilyykö tuoksu hiuksissa pitkään, vai hälveneekö se piankin. Jonkun pitkähiuksisen pitää kertoa meille tämä!

Ai niin, kyllä mä sen sumuttimenkin aion ostaa, sen kanssa silkkisuihke olisi täydellinen.

Onko kukaan kokeillut muita Balmainin tuotteita?

14 vastausta artikkeliin “Hurmaavan tuoksuinen kiiltotukka Balmainilla

 1. On pitänyt kokeilla juurikin silk parfumea, olisi varmaan loistava sähköiselle talvi tukalle, se talvikin, kun vääjäämättä on tulossa…

  Tykkää

  1. En usko, että myy (harmi, kun sinne sulla olisi ollut varmaan alekuponki). Jotenkin muistelen, että Stocka olisi ainoa jälleenmyyjä. Etkös säkin muuten tykännyt Chanelin Chance-hiustuoksusta? :) Voisin kuvitella, että meillä on saman tyyppinen tuoksumaku, joten tykästyt varmasti Silk Perfumeenkin! Ja sähän voit toimia koekaniinina myös tuon tuoksun säilyvyyden kanssa ;)

   Tykkää

  1. Kyllä! Mäkin ostan sen heti kun käyn seuraavan kerran Stockalla :) Silkkisuihke on just sellaista ihanaa luksusta aamuihin, mitä me naiset tarvitaan <3

   Tykkää

 2. Kampaajani suihki tätä hiusparfyymia hiuksiini ja oli tuotteesta ihan intona. Päälle hän kuitenkin laittoi vielä Tigin erittäin karkkiselta tuoksuvaa lakkaa joten eipä sieltä alta paljon parfyymit tuoksuneet :D

  Tykkää

  1. Hahaa, olit varmaan varsinainen kävelevä parfyymi ;DAlkoi näin tuoksufriikkinä kiinnostaa, että mikähän karkkinen Tigin lakka mahtoi olla kyseessä? :)

   Tykkää

 3. No nyt on suolasuihke, kiiltosuihke ja vaporisaattori! Mutta uskaltaako tuota nyt sitten laittaa, vuotaako se tosiaan tuon kanssa? Eihän venkslaamisessakaan ole hirveästi järkeä, kun tuohan nimenomaan on kaunis tuon vapon kanssa! :(

  Tykkää

  1. Nonni, jess! Innolla odotan, mitä pidät :)Ei kai se muuten selviä kuin kokeilemalla… Voihan olla, että ne vuotaneet oli vain maanantaikappaleita, ja yleensä vapon kanssa toimii hyvin! Terkuin positiivari ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s