Huulipunat · Korut · Kosmetiikan nettishoppailut · My little pony · Sensai · Urban Decay

Synkkyys poistuu pinkillä

Mulla on ollut jännä viikko. Toisaalta on ollut huonoa tuuria ja paljon, toisaalta super monta tosi mukavaa juttua. Tiistaina sain tällaiset pinkit ihanuudet, kuka sanoi, ettei saisi olla matchy-matchy? ;)

Poni on Pearlized Baby Cotton Candy, jonka ostin kall…kohtuuhinnalla Huuto.netistä. Näitä helmiäishohtoisia vauvaponeja on kaikkiaan kuusi, ja haaveilen joskus vielä omistavani ne kaikki. Cotton Candy on toinen helmiäisvauvani :)

Sisko kotiutui häämatkaltaan, ja sain nämä cupcake-korvikset tuliaisiksi. Vähänkö söötit :) Mulla on kaikenlaisia muovisia ja massasta tehtyjä muffinssi- ja jäätelökorviksia, joten oli tosi mieluinen juttu saada tällaiset hienommat.

Lisäksi olin tilannut Urban Decayn Super-Saturated-huulipunakynän sävyssä Love Child, ja toiveeni toteutui :)

Sävy oli luonnossa paljon pinkimpi kuin nettikuvassa, jonka perusteella oletin saavani vaalean lilan huulipunan. Mutta no worries, kyllä mä tästäkin tykkään! Koostumus on tosi kosteuttava, kivaa nähdä miltä tämä näyttää huulilla (huomenna varmaan jopa meikkaan pitkästä aikaa hehe).

En malttanut myöskään vastustaa kiusausta ostaa toista Sensain överiedullista huulipunaa, joten tilasin postikuluttoman tilausmahdollisuuden innoittamana sävyn 10 Tsubomi Kiku. Olen taktisesti jättänyt ysärihylsyn pois kuvasta ;)

Oikein mieluisalta näyttää tämäkin sävy, tässähän alkaa ihan tulla runsauden pulaa huulipunien kanssa ;) Onneksi tykkään vaihtelusta!

15 vastausta artikkeliin “Synkkyys poistuu pinkillä

 1. Pystyin tällä kertaa perustelemaan itselleni ja pysymään perusteluissa. Huulimeikkituotteita on tällä hetkellä ihan tarpeeksi ja alennusmyynnit eivät lopu tähän kesäaleen. Onnistuin siis välttää Sensai-kiusauksen. Ps. Minä taas tykkään Sensain hylsystä.

  Tykkää

  1. Vau, pointsit kotiin Eiko! :D Mä en arjessa irrottele muulla meikillä kuin huulipunilla, joten niiden ostaminen on mulle paljon järkevämpää kuin esimerkiksi luomiväripalettien. Tosin liika on tietysti liikaa huulipunissakin ;)Oikeastiko tykkäät? Tosin tuskin noin iso merkki tekisi hylsyä, joka olisi universaalisti ruma. Nämä ovat näitä makuasioita :)

   Tykkää

 2. En ehkä kestä tuon ponin söpöyttä. EN KESTÄ. Myös tuo UD:n huulipunakynä on ihana!..ja saatoinpa klikkailla ilmaisten toimituskulujen ja pienen hinnan perässä itseni Sensai-huulipunaostoksille..

  Tykkää

  1. Hahaa, loistavaa! :D Nuo Sensait ovat kyllä niin edullisia, että ei ole todellakaan väärin ostaa ;)Mäkään en kestä, ponit on vaan ihania <3

   Tykkää

  2. No siis itsehän saatoin myös ostaa kaksi. Mä olen vieläkin ihan äimänä tuosta hinnasta, joten mehän vain laitettiin rahaa pankkiin! ;)Kokeilin eilen kymppisävyä ja lätkäisen postauksen siitä tänään jos vain ehdin :)

   Tykkää

  3. Salla,kiitos että sait tällä postauksella mut tilaamaan noita-sain vahingossa TÄYDELLISEN nudepunan! :D Pistin tilaukseen kaks jotainvaan-väriä,ja molemmat oli ihania-mutta Nadeshiko on ihan.täydellinen.nudepuna.

   Tykkää

 3. Onpas söpöstelyä! ;-) Minä olen tykännyt tosi paljon tuosta Sensain kymppi sävystä! Pigmenttiä löytyy, mutta itse puna on kuitenkin aika kevyt ja kermaisa. Tosin se saattaa alkuunsa lähteä aika helposti omille teilleen ellei ole tarkkana, kun on niin ”liukas”. Minustakin se hylsy on ihan ok, ei todellakaan mikään überhieno, mutta ihan ok.

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt! Mä en ole vielä ehtinyt sen kummemmin testaamaan (paitsi muuten meikittömille kasvoille, ja kasvojen kirjavuus yhdistettynä pinkkiin huulipunaan…not good).No niin, hyvä tietää, että tämä hylsyn rumuus onkin itse asiassa mun omassa päässä ;)

   Tykkää

 4. Voi hitsi kun hokasin että noi on myös verkkokaupassa noin hyvässä alennuksessa, noista lopuista punasävyistä kun ei oikein swatcheja meinaa netistä löytyä. Oletko jo testaillut laatua enemmän, onko kuinka pysyvä?siameselipstick.blogspot.com

  Tykkää

  1. Mä en valitettavasti ole ehtinyt vielä testata pysyvyyttä, mutta olen saanut sen käsityksen, että pysyvät hyvin! Yritän huomenna muistaa laittaa tuota kymppisävyä ja laittaa tänne vielä tietoa :)

   Tykkää

  2. Tykkäsin koostumuksesta tosi paljon, todella kaunis huulilla! Mielestäni pysyvyys oli hyvä tuollaiseksi ohueksi kiiltopunamaiseksi tuotteeksi, mutta kyllä punaus kului pois eilisillä synttärijuhlilla ihan normaaliin tapaan. Tosin kestoa voisi pidentää se, että värittäisi koko huulet rajauskynällä ensin, mutta itselleni tuli niin kiire, etten ehtinyt :)Laitan postauksen tuosta kymppisävystä luultavasti tänään, jos haluat nähdä sävyn in action :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s