Butter London · Depend · Kynnet

Pettymys ja iloinen yllätys (nails are my business)

Tässä on toinen uusista Butter Londonin lakoistani livenä. Violetti glitter ei pääse kuvassa oikeuksiinsa, luonnossa se kimaltelee tosi nätisti. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon, mutta valitettavasti täytyy sanoa, että kestävyys on aika surkea :( Jo kahden päivän kuluttua lakkaamisesta lähes kaikkien kynsien kärjistä oli lähtenyt jo selvästi näkyvä pala lakkaa pois. Rupesin miettimään, että näinkö huono kestävyys on kaikissa Butterin lakoissa, vai onko se vain tämän sävyn ongelma. En ainakaan muista, että muissa sävyissä olisi jo kahden päivän kuluttua ollut selkeä korjailun tarve.

Riki poseeraa järvessä…

…samaan aikaan, kun mamma ottaa kuvia omista kynsistään. On tää välillä aika huvittavaa ;)

Täytyy tähän postaukseen saada jotain positiivistakin, ja tämä uusi purkkini sopii kynsiaiheiseen postaukseen :) Sain viime viikolla ajatuksen, että tarvitsen ehdottomasti dip-in-kynsilakanpoistoaineen. Kynsilakan poistaminen on mielestäni tosi tylsää ja työlästä, ja halusin kokeilla, jos prosessia voisi jotenkin helpottaa. Marssin Kicksiin, jossa oli kaksi eri vaihtoehtoa, Dependin ja Kicksin oman merkin tuotteet. Depend oli euron halvempi (6,90 €), joten otin sen, kun en kummastakaan ollut kuullut sen puoleen hyvää kuin huonoakaan.

Homma toimii siten, että vaahtomuoviin on imeytetty kynsilakan poistoainetta, ja keskellä on sormen mentävä reikä. Sinne sitten vaan dippaamaan sormia yksi kerrallaan ja puhdasta tulee! Mulla oli tosi tummaa lakkaa, mutta älyttömän hyvin sain kaikki lähtemään. Parhaan/nopeimman tuloksen sain siten, että pyöritin hieman kynttä vaahtomuovia vasten. Isoja glitterhiutaleita kynsissäni olleessa lakassa ei ollut. Glitterlakan poistaminen on niin hermoja raastavaa, kun hileet takertuvat vanutyynyyn. Uskon, ettei dippaaminen tuo apua tähän, koska vaahtomuoviin voisin kuvitella hiutaleiden tarraavan samalla lailla kuin pumpuliin.

Dip-in-poistoaineessa ei ole asetonia, eli tämä on ainakin hellävaraisempi tapa poistaa lakat kuin normaalisti käyttämäni Miramen poistoaine. Vaahtomuoviin imeytettynä poistoaineen riittoisuus on mysteeri, tämä jää nähtäväksi :)

2 vastausta artikkeliin “Pettymys ja iloinen yllätys (nails are my business)

  1. Mulla on sama Dependin purkki, hyväksi todettu :) Glittereitä saa tosin hetken liuottaa, mutta ei puoliksikaan niin kauan kuin vanulappujen kanssa.Butterin kynsilakat lohkeilee kärjistä mulla jo samana päivänä, mutta toisaalta niin mulle käy kaikkien lakkojen kanssa. Mutta merkin glitterlakan huomasin lohkeilevan mulla varpaankynsistä tosi äkkiä, yleensä niissä mulla menee sama lakkaus hyvinkin kolme-neljä päivää. Eli ehkä ei kaikkein kestävimpiä?

    Tykkää

    1. Niinpä, voi hyvin olla :/ Täytyy ihan tieteen nimissä kokeilla pian Butterin mattalakkaa, jos se ei kestä, niin eivät kestä kyllä glitterisetkään. Mäkin tykkään tästä Dependistä, todellakin positiivinen yllätys, ja paljon halvempi kuin kilpailijansa. Tykkään kovasti myös merkin allaround-lakasta, näemmä halpa hinta ei tosiaan aina tarkoita huonoa laatua! :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s