Butter London · Kynnet · Markettikosmetiikka

Kaksiväriset palkintokynnet

Mä olen tosiaan kesäisessä flunssassa. Eilen oli kuitenkin olosta välittämättä pakko raahautua töihin :( Meillä on kerran kuussa sellainen työpäivä, josta vaan ei voi olla pois. Niinpä vääntäydyin Buranan voimalla muutamaksi tunniksi työpaikalle. Mulla on sisäisenä motivointikeinona tapana ostaa itselleni jotain pientä kivaa aina tämän kerran kuussa olevan päivän jälkeen. Se voi olla jotain ihan pientä, tai joskus jotain isompaakin, kuten lompakko tai kengät. Eilen ei olisi tullut mieleenkään lähteä työpäivä jälkeen enää shoppailemaan. Harmitti ja ketutti, koska eilen jos joskus olisi ollut aiheellista palkita itsensä. Kotona ajattelin, että perskule, lakkaan kynnet ainakin kivasti :)

Mun on pitänyt jo vähän aikaa kokeilla tällaista kaksiväristä lakkausta, johon näin maailman iiseimmän ohjeen jossain lehdessä (Costume?).

Tässä ovat lakkaukseen käyttämäni tuotteet. Kuvasta unohtui tietysti jotain, nimittäin Mavalan pikakuivattajasuihke, joka oli itse asiassa tosi olennainen osa tätä lakkausta.

Vaiheet ovat yksinkertaisuudessaan tässä:

1) Lakkaa kynnet aluslakalla.
2) Lakkaa kynnet lakalla, jonka haluat näkyvän kynsien tyvessä.
3) Suihkuta pikakuivattajaa ja anna kuivua jonkin aikaa.
4) Leikkaa teipistä 10 pätkää.
5) Asettele teipinpalat kynsien tyviosiin siten, että yksi kulma osoittaa sormea kohti.

6) Lakkaa kynnet värillä, jonka haluat näkyvän lähes koko kynnellä.
7) Lakkaa kynnet päällyslakalla (mulla on käytössä Dependin Allaround-lakka, joka sopii sekä alus- että päällyslakaksi).
8) Suihkuta pikakuivattajaa.

Valmista!

Tosi helppo tapa saada huolitellut ja hauskat kynnet :) Vähän vaatii vain kärsivällisyyttä tuo teipinpalojen asettelu, mutta hommassa ei oikein voi mokata. Mä ainakin aion käyttää tätä tekniikkaa toistekin! Mitäs te sanotte? :)

Kukkuu!

14 vastausta artikkeliin “Kaksiväriset palkintokynnet

 1. Ihan superhienot kynnet 😃 Vitsi, ku oon niin huono lakkaamaan.. Ja aina on niin lyhyet kynnet. Nyt vois kyl kesällä vähän irrotella!

  Tykkää

  1. Tervetuloa Sallan kynsistudioon, avoinna kesäsunnuntai-iltaisin :D P:n kanssahan sovittiin, että lomalla lakataan kynnet sunnuntaisin yhdessä. Lue: sillä ei ole omia lakkoja ja haluaa lainata multa :D Ei mut oikeesti, se on yhdessä paljon hauskempaa!

   Tykkää

 2. Heiiiii!!! Mä just ostin kaks lakkaa!! (Perseelleenhän sekin meni, yritin kopioida sallan värejä ja nää mun on ihan hanurista.)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s