MAC · Meikkijuttuja · Meikkisiveltimet · Poskipunat

MAC Sheertone Blush Pink Swoon

Ooh, mä rupesin Jennin toiveesta tekemään virtuaalista kosmetiikkaostoslistaa reilun kahden viikon päästä koittavaa Ranskan matkaani varten. Toista tuntia koneella istuttuani kävi ilmi, että lista ei ole ihan lyhyt ;) Niin kuin myös tulevan kuittipinon paksuus hahaa. Tosin liikkeitä ei ole montaa, mulla vain on suhteellisen monta tuotetta ostoslistalla joka liikkeestä. Onneksi matkakaverina oleva sisko tykkä samoista merkeistä, niin ei tarvitse huolehtia, että kosmetiikan katselu ja ostelu olisi jotenkin epämieluisaa puuhaa. Ostoslistaa pukkaa varmaan huomenna, mutta tänään vielä sitä ennen vähän toisenlaista asiaa.

Heräsin nimittäin viime viikolla yhtenä aamuna kylmässä hiessa ajatukseen, että mä en omista yhtäkään pinkkiä poskipunaa! Ehkä kylmä hiki oli aavistuksen liioiteltua, mutta ihan oikeasti sain asiasta ihan yhtäkkiä ahaa-elämyksen :) Miten tällainen nolo puute sitten korjataan? No menemällä MACille.

Mielikuvaani vastaavaa sävyä ei ollut vaikea löytää, katse kiinnittyi heti Pink Swoon -punaan, joka on juuri sellainen pinkki, jota etsin. Ei hailakka vaaleanpunainen, vaan kunnon pinkki. Muttei kuitenkaan fuksia. Mua MACillä palvellut Jonssi totesi, että miten sä olet pärjännyt tähän asti ilman tätä?? Vastasin, että kuule hyvä kysymys :) Sheertone Blushin koostumus on niin IHANA, että melkein hihkuin onnesta, kun kokeilin punaa kämmenselkään kotona. Näin silkkistä ja pehmeää tuntua saa oikeasti hakea!

Pigmenttiäkin on tosi kivasti, mutta ei niin paljon, että häivyttäminen vaatisi sen kummempaa ponnistelua. Varsinkin, kun ostin samalla uuden poskipunasiveltimen vuosia palvelleen Duroy-eläkeläiseni tilalle.

Uuden MACin siveltimen nro 168 harjasosa on paljon kapeampi, kuin vanhassa Duroyssani. Viisto muoto on myös hieman vähemmän terävä. Pienemmän koon vuoksi MACillä saa paljon tarkempaa jälkeä aikaiseksi, mutta toisaalta pitää varoa alun opetteluvaihessa länttejä, koska väri tulee kasvoille paljon pienemmälle alueelle kuin ennen.

Kenellä muulla on Pink Swoon meikkipussissa? :)

Ps Tässä saattoi muuten käydä niin, että korjasin eilen erään toisenkin sävypuutteen poskipunavalikoimassani. Palaan asiaan :)

6 vastausta artikkeliin “MAC Sheertone Blush Pink Swoon

  1. Arvaa muuten oliko pakko hakea tänään se sama punainen poskipuna Inglotilta… Lakko lykkääntyi heti päivällä. Samperi, että oon heikko, mutta se on kyllä niin ihana! :P

    Tykkää

  2. Ei ollut noin kirkasta punaista. Stubborn on tummempi, sanoisin sitä viininpunaiseksi. Olin ajatellut, että hommaan puhtaan punaiseksi punaksi joskus NARSin Exhibit A:n, mutta tuo Inglot täytti nyt sen paikan. :)

    Tykkää

  3. No hei hyvä! :) Mä kyllä tykkään siitä Inglotin punasta tosi paljon, kiitos siis sulle merkin suosituksesta, että uskalsin ostaa! En pettynyt :) Täytyy postata aiheesta pian!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s