Yleinen

Merimies vain käy merta päin

Apua, mä kokeilen ekaa kertaa onnistuisiko bloggaaminen puhelimella. Eli pahoittelut jo etukäteen jos postaus näyttää oudolta ;)

Mutta oli mulla ihan asiaakin, nimittäin olen juuri matkalla terminaaliin ja Ruotsin laivalle. Kotiudun reissusta lauantaina, joten palataan silloin! Mulla on postauksia odottamassa vino pino :)

Kuvalla ei ole mitään tekemistä postauksen kanssa, se on mun aamulatte parin päivän takaiselta etäpäivältäni. Mutta kuvastaa hyvin sitä, mitä aion laivalla ensimmäiseksi tehdä ;)

5 vastausta artikkeliin “Merimies vain käy merta päin

  1. :) Jos katsot vanhoja postauksia niin kyllä niistä suurin osa on ihan kameralla kuvattuja. Jos bloggaan kännykällä, niin silloin tietenkin kuvatkin on kännykällä otettuja. Mä oon tosi yllättynyt miten hyvä kamera tässä iPhonessa, vastaa ihan pokkaria! :)

   Tykkää

  2. Niin, iphonen laatu on kyllä ihana ! Mun unelma puhelin sulla, joksus vielä mullakin ! :Dja oon yllättyny kun ne on otettu iphonella, laatu niin hyvä !

   Tykkää

  3. Niinpä, arvaa oonko mä yllättynyt! Olin ajatellut pitää vanhan pokkarini varakamerana, mutta tässähän mulla on kamera, joka on AINA mukana, vaikka järkkäri ei oliskaan. Joten pokkari saa mennä myyntiin :) Ja muista Mie, että mä oon 31-vuotias vanha akka, kyllä se sunkin iPhone-aika vielä koittaa <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s