Kynnet · OPI

OPI to the rescue

Mulle kävi vähän kurjasti OPIn kestolakkauksen kanssa. Lakka meni huonoksi kynsien kärjistä jo muutamassa päivässä. En kuitenkaan heti jaksanut ruveta liuottamaan lakkausta pois, mikä siis tarkoittaa vartin verran istumista asetonissa kasteltujen, folioon käärittyjen pumpulituppojen kanssa. Niinpä uusi OPIn Pink yet lavender -lakkani pääsi melkein heti käyttöön. Kuva on vähän epätarkka, mutta tämä lakka on aivan ihana!! Siinä on pientä hopeista hilettä ja isompia pinkihtäviä kimallehippuja. Jotka muuten pysyvät ja pysyvät!

Lovely yet cute ;)

Olin tänään shoppailemassa Forumissa bloggaajien kirpputorilla. Voin kertoa, että oli kyllä aikamoinen kokemus. Kirpparitila oli noin viiden neliömetrin kokoinen tila, jossa oli lämpöä varmaan 30 astetta ja happea vain nimeksi. Ja sinne joutui jonottamaan kaksi tuntia. Kaksi tuntia!! Toivon mukaan järjestäjät saavat palautetta, aika ala-arvoiset puitteet tapahtumalle, joka kiinnostaa satoja ihmisiä. Myöskin bloggaajat sanoivat, että kauppa ei ollut käynyt ollenkaan hyvin. Ei ihme, koska ihmiset eivät päässeet edes tunkemaan pöytien lähelle tai penkomaan kunnolla myytäviä tavaroita. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, en joutunut tilaisuudesta tyhjin käsin lähtemään ;) Rapsaa seuraa lähiaikoina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s