LivBox · Meikkijuttuja

Jännä uutuus: LivBox

Ootteko kuulleet LivBox-nimisestä uutuusjutusta? Mä kuulin siitä vasta eilen ja innostuin heti :) Kyseessä on uusi suomalainen yritys, jonka ideana on (ilmeisesti ulkomailla on jo paljonkin vastaavia konsepteja) koota kuukausittain pieni boksillinen ihanaa kosmetiikkaa, osa normaalikokoisia ja osa näytekokoisia tuotteita, joka sitten lähetetään tilaajille. Homman juju on siinä, että tilaaja ostaa ikään kuin sian säkissä tietämättä etukäteen mitä laatikosta putkahtaa esiin. LivBoxin sivuilta näkyy, minkä kosmetiikkamerkkien kanssa he tekevät yhteistyötä ja sivuilta näkee myöskin kolmen viimeisen (tässä tapauksessa enempää ei olekaan, niin uusi juttu tämä on) boksin sisällön. Kurkatkaapa vaikka tammikuun boksin sisältö tästä, mä ainakin olisin kelpuuttanut nuo kaikki itselleni :) Mukana oli mm. Moroccanoilia, Dermalogicaa, Louis Vidmeria ja Isadoraa.

Tämä kuva on LivBoxin etusivulta, kuvassa ei ole tammikuun boksi

Mitä tämä lysti sitten maksaa? Toistaiseksi tilausvaihtoehtoina on vain 3 kk:n määräaikaistilaus, joka maksaa 41,70 €. Boksi toimitetaan kerran kuussa, joten yhdelle tulee hintaa 13,90 €. Luin netistä huvikseni käyttäjäkokemuksia, ja suurin osa oli todella positiivista. Boksin sisällön hintaa oli joku laskenutkin, ja saanut summaksi yli 50 €.

Voitte varmaan arvata, että mäkin tilasin tämän ihmeellisyyden :) Voin vaan kuvitella sitä riemun määrää, kun jonain harmaan väsyneenä päivänä tuun kotiin, ja tällainen (NIIN kaunis) paketti odottaa ovella. En varmasti ole ainoa, jolle tuo yllätysmomentti on tärkeä :) Aluksi olin vähän epäileväinen, että mitä järkeä ostaa sokkona, mutta kyllä vaan nuo tuotteet vakuutti mut sillä tavalla, että ihan varmasti sieltä tuon 13,90 € arvosta löytyy just mulle hyvää kamaa, ja loput voi vaikka laittaa kiertoon jos niikseen tulee ;) Harmi, että mun tilaus alkaa vasta maaliskuun paketista.. Pitkä aika odottaa, pirun pitkä! :)

6 vastausta artikkeliin “Jännä uutuus: LivBox

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s