Ihon hoito

Glam glow – not so much

Terppi! Tässä kokeilen Glam Glow -mutanaamiota. Eiks mätsääkin kivasti mun silmien väriin tuo tökötti? ;) Olin siis mainonnan uhri, ja ostin julkkisten käyttämää naamiota, jolla ihon saa kuulemma hehkumaan kolmeksi päiväksi. Lehden jutun mukaan naamiota kannattaa käyttää sekä ennen juhlia, että seuraavana päivänä poistamaan krapulan merkit.

Nyt on kyllä pakko sanoa, että onneksi ostin pienemmän kokeilutyyppisen purkin. Totta kai ihosta tuli kuorinnan jälkeen pehmeämpi, mutta minkäännäköistä glowta en havainnut. En heti, enkä varsinkaan kolmen päivän ajan. Plus, että tuote on ihan killerihintaista. Pikkuinen, noin neljään kertaan riittävä purkki maksoi 25 euroa. Että kyllä tulee hehkulle hintaa, huh.

Tuntuu, että mulla on täällä blogissa enimmäkseen positiivisia käyttökokemuksia ihonhoitotuotteista (mikä voi suuresti johtua siitä, että tuotteet ovat ihoni tuntevan kosmetologin suosittelemia), niin sitä suuremmalla syyllä halusin jakaa tämän turhakekokemuksen.
Niin ja jos joku haluaa tätä ostaa, niin Stockalta saa ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s