Eve Taylor · Sisustus ja koti

Eka joululahja ja muuta ihanaa

Mä sain tällä viikolla jo ekan joululahjan :) Ihanalta, mammalomalle jäävältä työkaverilta nimittäin. Viime viikonloppuna tuskailin, kun ei ollut mitään kivaa rasiaa vastaleivotuille pipareille, niin söpis Muumirasia tuli oikeasti tarpeeseen!

Tutti frutteja, nam :) Kuulemma tärkeintä oli, että purkin kyljestä löytyy Hemuli, nimittäin se on lahjan antajan ala-asteen lempinimi. Hän vihaa sitä, mutta mä oon luvannut, etten kerro kellekään ;)

Näin kivat jutut tulivat puolestaan postissa, nimittäin virkatut korit kylppäriin. Kävin viime sunnuntaina joulumyyjäisissä, jossa oli koreja virkkaava nainen myymässä. Kyselin, onko missään koreissa tuollaista ripustinta. Vastaus oli, että ei, mutta äkkiäkös hän sellaiset virkkaa ja toimittaa minulle. Sain päättää koon ja väritkin itse. Ihanaa :)

Mä oon näin joulun aikaan tavallistakin kovempi tyttö polttamaan kynttilöitä. Tällä kertaa tuossa vieressä palaa Eve Taylorin aromaterapiakynttilä. Loves it! Orgaanisesta kasvivahasta valmistettu kynttilä tuoksuu jumalaiselle ja pisteenä iin päälle lämmintä vahaa voi käyttää ihanana tuoksuvana käsivoiteena. Kaikkea sitä onkin olemassa, en ollut koskaan ennen kuullut tällaisesta! Tekisi koko ajan mieli sivellä käsiin lisää, mums :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s