Käsivoiteet · Kirjat ja lehdet

Viikon yllättäjät

Yllätyin tällä viikolla iloisesti kahdesta jutusta. Nimittäin Costume-lehdestä ja Elisabeth Ardenin Eight hour creamista.
Kyseessä on Costume-lehden toinen numero ever. Olin huomannut lehden jostain mainoksesta, mutta en jaksanut tutustua siihen sen tarkemmin ja jostain syystä olin aika ennakkoluuloinen :) Ehdin kuitenkin viime viikolla kampaajalla käydessäni pikaselata lehden (sen, mitä juoruilulta ehdin ;) ja se vaikutti oikein lupaavalta. Mulle tulee aika monta lehteä, ja monesti on vaikeuksia ehtiä lukemaan edes niitä. Nyt kuitenkin olin lukenut kaikki kotona olevat lehdet ja päätin ostaa Costumen työmatkalukemiseksi. Ja sehän oli oikein hyvä kokemus! Kiinnostavia juttuja ja kauniita kuvia. Ehkä hieman jossain kohti tuli sellainen vähän liian kiireessä tehty -fiilis, mutta uskon, että lehti tästä vain paranee numero numerolta, niinkuin vaikkapa Suomen Ellelle kävi. Ellen ensimmäinen numero oli niin iso pettymys, etten halunnut pitkään aikaan kuulla koko lehdestäkään, mutta nykyisin Elle on yksi mun lemppareista :)

Toinen ylläri oli mulla jo varmaan pari vuotta kaapissa ollut Eight hour cream. Ostin sen ihan tuotteen kulttimaineen vuoksi, mutta sitten en keksinytkään mihin olisin sitä laittanut. Kynsinauhoille mulla on oma tuotteensa, kyynärpäät eivät kuivu.. Nyt sitten yhtenä iltana nukkumaan mennessä ajattelin, että laitetaanpa voidetta kuiviin varpaisiin (jostain syystä mulla on ukkovarpaiden nivelet ihan törkeen kuivat ;) ja kantapäihin. Ja oikeasti, aamulla rasvatut paikat olivat selvästi pehmeämmät! Millään muulla voiteella en ole huomannut yhden kerran jälkeen muutosta kantapäissäni. En tosin koskaan ole käyttänyt varsinaista jalkavoidetta vaan perus vartalovoiteita jalkoihinkin. Kannattaisikohan kokeilla seuraavaaksi jotain tujua jalkavoidetta vai ostaa suosiolla uusi tuubi Eight hour creamia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s