Butter London · Kynnet · Meikkijuttuja

Butter Londonin 3 Free Nail Lacquer

Mulla vaihtuu kynsilakkasuosikki aika tiuhaan. Mutta sen olen huomannut, että kaikki viimeaikaiset lempparit ovat jonkinlaisia violetteja :) Tämän Butter Londonin lakan sävy on niin herkku, ettei tekisi mieli mitään muuta lakkaa käyttääkään.

Lakkojen nimi 3 Free johtuu tästä: 
Butter London is a 3 Free company. No formalhyde. No toluene. No DBP. Colour, not carcinogens. No animal testing.
Mii laiks! Lisäksi lakka levittyy tosi nätisti ja kestää hyvin. Ei mitään moitteen sijaa :) Ostin lakan Helsingin Kluuvissa sijaitsevasta Putiikki Rannalla. Rannallasta? Putiikki Rannalla -putiikista? Aaaargh, mä vihaan tällaisia nimiä, joita on mahdoton taivuttaa fiksusti ;)

Mä en muuten tajua. Eilisen ”tallennustila täynnä” -vttuilun jälkeen poistin vaikka kuinka monta vanha postausta. Ja yritin monta kertaa ladata asukuvia, jotka eilen jäivät postaamatta. Ei onnistunut. Sitten kokeilin ihan flaksilla ladata näitä kynsilakkakuvia, ja tadaaaaaa, onnistui heti. Siis WTF?

2 vastausta artikkeliin “Butter Londonin 3 Free Nail Lacquer

  1. Onpa herkun värinen kynsilakka, ihana! Harmi, etten käytä sormenkynsissä lakkaa lainkaan (kynteni eivät ansaitse niin paljon näkyvyyttä, sen verran lyhyet ovat).Tuo tallennustilajuttu on kyllä mystinen. Mulla on ollut blogi pystyssä kolme vuotta, eikä koskaan vielä ole tullut herjaa tallennustilan loppumisesta, enkä mä edes alussa pienentänyt kuvien kokoa mitenkään. Nykyään pienennän blogiin riittäviksi.Jospa tuo herja on ollut joku väliaikainen vaan? Että jos jätät hetkeksi postauksen ilman kuvia ja yritätä myöhemmin uudelleen?

    Tykkää

    1. Joo, mä luulen kanssa että kyseessä on joku bugi tmv.. Täytyy yrittää myöhemmin uudelleen kyseistä postausta, näköjään muita kuvia tänne kuitenkin voi normaalisti ladata :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s