Jei juhlia · Päivän meikki

Pienissä häissä

Terkkuja Leviltä :) Lähdettiin tosiaan jo perjantaiaamuna ystäväni Paukun kanssa lentokoneella Kittilän suuntaan ystävämme Lauran häihin. Paukku tuli kentälle suoraan töistä 05:20 heränneenä, mutta enpä mäkään väsymyksessä jäänyt juuri kakkoseksi, sen verran kuluttava viikko oli takana. Perjantaina meno oli sitten juuri sen mukaista ;)

Lauantaina oli sitten THE päivä, ja mun juhlameikki oli tällainen. Alunperin tarkoituksena oli laittaa huulille vaaleahko lila puna, mutta koska asuni oli melko tumma ja suoraan sanottuna tylsä, niin päädyin laittamaan äreän fuksian värisen huulipunan piristysruiskeeksi. Olin tyytyväinen tekemääni meikkiin, harmittaa vaan, kun näissä kuvissa valo on jotenkin ihan kökkö ja silmät näyttävät sini-lilan sijaan ihan harmailta :( Mutta onneksi lopputulos oli parempi luonnossa!

Tässäpä ihana kaasoryhmämme juuri ennen kappeliin menoa, eli Reetta, minä ja Paukku. Tämä on paras kuva, mitä meistä on pitkään aikaan otettu, joskus tällainen käsivaralla otettu räppäisykin voi onnistua :)

Vieraat saivat ottaa karkkikukista suun makeaksi

Auringonlasku Levin huipulta käsin

Kaasojen näkäräiset

Hääpari sai toisensa, kaikki saivat tanssia sydämensä kyllyydestä ja seuraavana päivänä oli lentokoneessa aika heikkohappista porukkaa. Perussettiä ;)

Tervepä terve :) Kenenhän häitä tanssitaan seuraavaksi?

6 vastausta artikkeliin “Pienissä häissä

  1. Ihana postaus =) Isot kiitokset niin hauskasta viikonlopusta! Maanantaina töissä erehdyin katsoo peiliin, ja meinasin pudota kun ajattelin et mä näytän hyvält sua varten ;) <3 viikonlopustaT: R, Tha

    Tykkää

    1. Kiitos :)) Ahhahaa, täytyy myöntää, että viimeksi tänään katsoin sitä ”mä näytän hyvält sua varten” -valokuvaa, ja joka kerta järkytyn, että jum**auta, näytänkö mä oikeesti just heränneenä TOLTA?! :D Että tätä taustaa vasten, se mun polttareissa kertoma pikku yksityiskohta Ranskan ajoilta ei ihmetytä kovin paljon hahahahaaaa

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s