Muoti/vaatteet · Shoppailut

Täydellinen biker-rotsi

Maanantaiselle Jumbon visiitille oli toinenkin syy, kuin Caffi-kaupan makunystyröitä hivelevä kahvi. Olin nimittäin tehnyt listaa, mitä vaatteita tarvitsen aleista. En ole yleisesti mikään alennusmyyntifriikki, monena vuonna olen jättänyt kaupoissa koluamisen kokonaan väliin. Mielestäni on typerää ostaa esimerkiksi toppi vitosella, jos en ole ostanut samaa toppia kympillä. Alennusmyynneissä tehdyt ei-niin-tarkkaan-mietityt ”löydöt” ovat niitä, jotka sitten myydään kirpputorilla puolen vuoden päästä yhden käyttökerran jälkeen. Vaikka pidän uusista vaatteista ja shoppailusta, yritän olla noudattamatta kertakäyttökulttuuria niin paljon kuin vain mahdollista ja ostaa vaatteita, jotka ovat ihania, täydellisiä tai aivan pakko saada. Kaikki ”ihan kiva” joutaa jäädä kaupan hyllylle.

Tässä voisin myös kertoa, että mulla on kolmen kerran sääntö vaatteiden suhteen. Jos rakastun johonkin vaatekappaleeseen, mutta hylkään sen esimerkiksi liian korkean hinnan vuoksi, niin jos kolme kertaa ajaudun tuotetta ihastelemaan ja hypistelemään, sen saa – ja se oikeastaan pitääkin – ostaa :). Se, ettei vaatetta saa mielestään todistaa siitä tulevan hyvä osa vaatevarastoani. Tästä pitkästä selostuksesta päästäänkin siihen, mitä ale-listallani oli, nimittäin nahkainen biker-rotsi.

Olen jo vuosia haaveillut nahkaisesta biker-rotsista. Kävin juhannuksen alla läpi kaikki tietämäni nettikaupat, mutta en löytänyt mieleistä. Lopulta menin Zaran sivuille, ja sieltähän tämä täydellisyys löytyi! Tuskailin varmaan puoli tuntia koneen kanssa, kunnes suostuin hyväksymään tosiasian, että Zaralla ei ole (Suomessa) nettikauppaa (pakko todeta, että olen vieläkin ihan, että miten voi olla mahdollista!?). Takki vaikutti niin täydelliseltä ja juuri sellaiselta kuin halusin, että halusin mennä katsomaan olisiko takkia Suomen myymälöissä, nettisivuthan eivät sitä kerro. Jumbon Zarassa riemu oli suuri, kun rotsi löytyi, ja vielä sopivan kokoisena.

Taitaa olla sanomattakin selvää, että takki ei suinkaan ollut alessa vaan ihan normaalihintainen. Tai oikeastaan kalliinhintainen ;) Mutta ostin sen silti…näin istuvaa ja pehmoista nahkaa olevaa takkia ei ihan helpolla löydä. Loves it 0:-)

Zarassa kävelin suoraan takin luo, enkä edes katsonut ale-juttuja. Saa nähdä jääkö alet tältäkin vuodelta kokonaan väliin… Parin viikon päästä lähden nimittäin lomani alkajaisiksi siskon kanssa Köpikseen, niin on ehkä ihan hyvä säästää viimeiset pennoset mieluummin sinne :)

4 vastausta artikkeliin “Täydellinen biker-rotsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s