Kahvi

Kappas, lempijuomaani kahvia!

Arvostan arjen luksuksen erittäin korkealle. Mielestäni hyvä kuppi kahvia, käsintehty suklaakonvehti tai laadukas sushi on parasta mitä voi pienen ihmisen arjessa olla. Varsinkin kahvi on aihe, josta voisin puhua tuntikausia. Olen silmää räpäyttämättä valmis pulittamaan laadukkaasta alkuperämaakahvista moninkertaisesti Saludon hinnan. Miksi joisin jotain, mikä ei maistu hyvältä? En toki juo päivän jokaista kahvikupillista kallista erikoiskahvia. Mutta varsinkin viikonloppuisin aamukahvi on melkein saatava jostain erkkaripavuista ;)

Kävin maanantaina lääkärissä ja vaatimalla vaadin poikakaveriani ajamaan kotiin Jumbon kautta (okei, siis Jumbohan ei ollut millään lailla matkan varrella), että pääsisin käymään kahvikauppa Caffissa. En voi enempää hehkuttaa liikettä, käsite hyvä kahvi saa ihan uudet ulottuvuudet Caffin sumppeja siemailemalla.

Tykkään maistella uusia kahvilaatuja ja nyt ostin etiopialaista ja kenialaista kahvia, pienet maistiaispussit kumpaakin. Kuten kuvasta näkyy, molempia on jo testattu. Näistä kahdesta kallistun kenialaisen suuntaan, tosi hyvä kahvi! Vähän nauratti Jumbossa, kun tajusin, että olen aikamoinen laskelmoija kahvihetkieni suhteen. En voi ärsyttää mahaani kuin enintään neljällä kupilla päivässä, niin mietin todella tarkkaan mihin kahviin haluan näitä kupillisia tuhlata. Olin ihan toisessa päässä Jumboa, kuin missä Caffi on, mutta kahvia olisi tehnyt mieli heti. En kuitenkaan voinut kuvitellakaan ottavani Ärrältä jotain seisonutta kamaluutta, vaan kiltisti odotin, että sain raahustettua Caffiin, ja ostettua sieltä take away -kupillisen. Hyvää kannattaa odottaa.

Kupponen kuumaa, anyone? :)

2 vastausta artikkeliin “Kappas, lempijuomaani kahvia!

  1. Kiitos, kupponen kuumaa kuulostaa hyvältä =D Mä pyörähdin Caffissa eilen ja sieltä lähti mukaan Colombia Huila San Augustia… Ihan v***n hyvää =D

    Tykkää

    1. Jaahans, tota ei oo tullukaan vielä maistettua! Siellä Jumbossakin oli tosi paljon uusia laatuja. Päätin nyt ruveta pitämään kahvipäiväkirjaa, eli kirjaan maistetut laadut ja arvostelun. Niin muistaa sitten jatkossa mitä kannattaa ostaa =)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s