Kynnet · Meikkijuttuja

Sormia ja varpaita

Vietin siis juhannuksen kotona. Lakkaillen kynsiä :) Näin jossain lehdessä kuvan kaksivärisestä lakkauksesta ja halusin tietysti kokeilla. Käytin Mavalan kynsitarroja ”väärinpäin” , mutta valitettavasti ne olivat liian suoria, vaikka tarkoituksena olisi ollut saada kaareva, kynnen kärkeä mukaileva linja tuohon alaosan väriin. Mutta tuli tästäkin ihan kiva.

Kynsitarrat ovat siis tämännäköisessä pakkauksessa. Näillä onnistuu ranskalainen manikyyri (jonka mä teen aina väreillä) tosi helposti ja siististi. Suosittelen oman elämänsä kynsiteknikoille ;) Vaalean vihreä lakka on Make up storen ja persikka Essien.

Oranssi lakka on Inglotin

En unohtanut myöskään varpaita. Melkein voisi sanoa, että tällä kertaa. Siis kyllähän mulla lakatut varpaankynnet (kesällä) on, mutta siihen jalkojen hoito sitten jääkin. Mulla on joku vamma, että hoidan kasvot ja kädet pieteetillä, mutta laiminlyön muun vartalon kuorinnan ja rasvauksen. Jaloista nyt puhumattakaan… Nyt kuorin jalat käsille tarkoitetulla manikyyrikuorinnalla ja rasvasin huolella, ja samalla mietin, että olenkohan kuorinut jalkojani IKINÄ ja rasvannutkin varmaan viimeksi vuosi sitten. Älkää ampuko mua please. Mutta toivoa on vielä. Skarppasin kropan kuorinnassa ja rasvauksessa viime talvena ja keväänä ja aion yrittää samaa jalkojen kanssa. Eihän nuo loppujen lopuksi ole isoja asioita, mutta välillä tuntuu, ettei energia riitä muuhun, kuin kasvojen huoltamiseen, jonka haluan tehdä joka tapauksessa kunnolla. Onneksi mulla on viime kesästä poiketen kunnon loma tänä kesänä, jolloin ehdin puunata itseäni :) Ei siihen tarvita kuin muutama kerta, kun homma muuttuu rutiiniksi ja sujuu sen jälkeen kuin itsestään. Plus että jo yhden kuorintakerran ja kunnon rasvauksen jälkeen jalat tuntuvat tosi pehmeiltä.

Ja voilà, mulla on sandaalin- ja katseenkestävät jalat samaan aikaan, kuin sää muuttuu sateiseksi. Great success =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s