Asusteet · Päivän look · Shoppailut

Väripläjäys päällä

Mulla on neon oranssit byysat! :) Ehdin tosiaan ennen lauantaista oopperaa pyöriä vähän kaupoilla, ja olin bongannut Gina Tricotin nettisivuilta ihanat oranssit farkut. Otin liian pienen koon sovituskoppiin (salee koot vaan pienentyneet ahhaha), enkä enää ehtinyt mennä uudelleen isomman koon kanssa, joten ostin farkut tavoistani poiketen sovittamatta. Vähän jännitti, kun vetelin kotona housuja jalkaan, että miltähän mahtaa näyttää. Onneksi ne sopivat! Oon nimittäin käyttänyt talvella H&M:ltä ostamiani pinkkejä farkkuja niin usein kuin olen kehdannut, mutta nyt on onneksi toisetkin värikkäät farkut kaapissa, että voi vaihdella :)

Piristää vähän nuutunutta olemusta, kun on edes jotain värikästä päällä (taitaa olla mun motto itse asiassa aika usein)!

Kaivoin kaappien kätköistä ikivanhat elefantti-Vansitkin kevään (tai kai nyt jo voi sanoa, että kesän?) kunniaksi :)

2 vastausta artikkeliin “Väripläjäys päällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s