Ruoka ja juoma · Tee

Teen juojat on tylsiä

Mä tykkään kahvista. Tykkään ehkä aika paljon enemmän kuin on normaalia :) Hyvä kuppi kahvia pelastaa (lähes) tilanteen kuin tilanteen ja on monesti päivän paras hetki. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka ei juo jotain niin hyvää ja ihanaa kuin kahvi, vaan ottaa sen sijaan kupillisen teetä. Tyl-sää. Teen juojat on tylsiä. Ja teen juojalla tarkoitan nimenomaan ihmistä, joka vastaa ”Otatko kahvia?” -kysymykseen ”Ei kiitti, mä en juo kahvia”. Ja eikun teen keittoon. Kieltämättä aika monen tuttuni kohdalla teesini tylsyydestä osuu oikeaan, mutta totta kai poikkeus vahvistaa säännön. Lisäksi olen päätynyt yllä olevaan tarkennukseen, eli kofeiinia tai vatsavaivoja välttelevä ei ole tylsä, jos kuitenkin joisi kahvia, jos se olisi mahdollista. (Toim.huom. Mä nauran täällä ääneen. Lisäksi mietin, saanko huomenna tän tekstin takia pataan)

Kävin vähän aikaa sitten elämäni ensimmäisen kerran Ruohonjuuressa. Siskoni on aloittanut ituhippeilyn (ahhah) ja lähdin kiinnostuneena hänen mukaansa tsekkaamaan mitä kaikkea kaupasta löytyy. Ja löytyyhän sieltä vaikka mitä! Mulle lähti mukaan kvinoa-riisikakkuja, vadelmanlehtiteetä ja reilun kaupan kahvia. Tykkään noista kaikista! Erityisesti teehylly oli niin vaikuttava, että täytyy pian tehdä uusi ekskursio ;D

Tuomas Kyrön Miniä-kirjan päähenkilö, nelikymppinen uranainen/perheenäiti totesi, että aamun ensimmäisen espresson jälkeen hän kykenee dialogiin ja toisen espresson jälkeen hän ei enää vihaa maailmaa.
Ei lisättävää :)

6 vastausta artikkeliin “Teen juojat on tylsiä

  1. Vai ituhippi… =D Justjoo!! Aattelin taas tänään käydä ratsaamassa Ruohonjuuren teehyllyn ja raakasuklaat, ahhahahahaha. Ja mä yhdyn täysin Miniään. =)

    Tykkää

    1. Poistin niitä samoja riisikakkuja ja muutamaa eri sokolaadia. Ja sit sitä pakurikääpäjuomaa… Hyi helvetti, mitä kuraa se oli =D Vedin pari hörppyy ja kaadoin loput viemäriin. Et, ei tuu meitsistä oikeeta ituhippii ei sit millään!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s