Meikkijuttuja · Päivän meikki

Kullanhohtoinen juhlameikki

Ystäväni on menossa naimisiin ensi syksynä ja mä olen yksi kaasoista. Olemme tässä ideoineet kaverin häämeikkiä ja päätimme mennä Make up storeen hakemaan vähän inspiraatiota. MUSissahan on sellainen käytäntö, että jos ostat meikkejä 60 eurolla, saat meikkauksen ilmaiseksi. Ja milloinhan sitä ei nainen vähän meikkejä tarvitsisi ;) Musta meikattavana oleminen on aivan ihanaa, aina oppii uutta ja näkee millaisen meikin ammattilainen tekisi. Olen käynyt meikissä moooonta kertaa aiemminkin ja nyt mulla kerrankin ei ollut kovin tarkkoja koordinaatteja (monesti olen jopa mennyt liikkeeseen lehdestä repäistyn kuvan kanssa :). Tulimme tulokseen, että kokeillaan mulle hohtavaa ruskeaa, koska hieman erikoista kyllä, mulle on melkein aina tehty melko värikäs meikki (esimerkiksi tällainen trooppinen juttu :). Räväkkyyttä meikkiin tuli lisää punaisilla huulilla :)

Tässä silmämeikin loihtijat, jotka pääsivät mulle myös omaan meikkipussiin (mulla ei pronssin sävyä lukuunottamatta ole lainkaan ruskeita luomivärejä!!). Hohtava ruskea luomiväri Treasure, jauhemainen dust Lounge ja pehmeä metallinen kynä Golden days. Kajal-kynä on myös aivan ihana arjen  piristäjä, jos/kun ei tykkää mustaa käyttää vaan haluaa pehmeämmän lopputuloksen, mutta kuitenkin katseeseen vähän tehoa. Ja jos tahtoo oikein super metallisen kultaisen lopputuloksen, niin eikun koko luomelle Golden dayssia ja päälle tämä dust!

Kuvat räpsittiin taikkuravintolan pöydän kelmeässä valossa, sorge! :)

Niinkuin morsian totesi osuvasti, tämä on ”hienostunut” ruskea meikki. Miksi hei mun meikistä ei yleensä käytetä sanaa hienostunut?? HHAAHAHAHAAAA. Nojoo =D

Ps Morsiamenkin meikistä tuli tositosi hieno, mutta jätetään se vielä arvoitukseksi. Vielä on monta väriyhdistelmää kokeilematta :)

2 vastausta artikkeliin “Kullanhohtoinen juhlameikki

  1. Tosi mage toi meikki!! Täytyypä kokeilla itekin tollasta joskus =) Gold digger on päivittäisessä käytössä ja usein myös iltameikissä… Mut noi on mulle ihan uusia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s