Diego Dalla Palma · Kynnet · MAC · Meikkijuttuja · Päivän meikki

Uuden vuoden lempikynnet ja -huulet

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ostaa jonkin vaatteen, meikkituotteen tai muun, ja tietää heti, että siitä tulee uusi lemppari? Mulle käy aina välillä niin, ja sitten ongelma onkin oikeastaan siinä, ettei olisi joka päivä samassa neuleessa tai samaa luomiväriä silmissä ;)

Nyt lemppariosasto sijoittuu kynsiin..

Tässä kosmetologiltani ostettu Diego Dalla Palman kausisävy. Oon ihan myyty :) Glitterilakkaa vielä kärkiin jos jaksaa panostaa, ja avot. Muutenkin näin talvella tuntuisi tosi oudolta käyttää jotain haalean vaaleanpunaista tai vaaleanviolettia, tuntuu, että väriä pitää olla tositosi paljon.

…ja huuliin:

Macin Sheen huulipuna, sävy Full speed. Mä oon huomannut, että talvella, kun ihoni kuivuu muutenkin ihan älyttömästi, niin en myöskään voi kuvitellakaan käyttäväni jotain pitkäkestoisia tai muuten vain kuivia huulipunia. Olen tykännyt tosi paljon Diego Della Palman kiiltopunista ja nyt löysin Macin Sheen-punat, joiden värivalikoima on tosi laaja. Tällaisia kevyempiä punia levittäessä ei tarvi olla niin pirun tarkka, vaan laittaminen onnistuu kiireessäkin. Tosin pigmenttiä Macin punassa on enemmän kuin Diegon vastaavassa, joten täytyy vähän enemmän katsoa minne väriä sutii ;)

Olisi tosi kiva kuulla teidän lempparituotteista, mitkä tuotteet pitävät meikkipussin kärkisijaa tällä hetkellä? :)

2 vastausta artikkeliin “Uuden vuoden lempikynnet ja -huulet

  1. Tosi ihkun väristä niin kynsilakka kuin punakin!! Mistä se glitterilakka on? Kun yleensä glitterilakoissa tuntuu et on niin vähän glitterii mut sulla näyttää et sitä on paljon! Olis siis mahtavaa jos löytäs ittekki tollasen! Mulla on täl hetkel kynsissä väritön pohjalakka ja sitten tein vinoja pinkkejä ”viiruja” sillä Lontoosta ostamallani lakalla jossa se ihan kapee kärki :) Tulee mieleen karkkitanko :)

    Tykkää

  2. Glitterilakka on ihan Seppälän joku halpislakka. Mä huomasin ikävä kyllä siinä ihan saman, että hilettä on aika vähän. Mutta lakkaa kun tuputtelee paljon samaan kohtaan, niin tulee hilettäkin tarpeeksi :) Karkkitankokynnet kuulostaa hyvältä!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s