Jei juhlia · Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Juhlan aihetta

Saa onnitella! ;) Kävin tänään pankissa nostamassa jumalattoman summan lainaa…eli ostamassa asunnon. Joka on muuten ihan super ihana. Tai ainakin siitä tulee :) Ihan mahtava fiilis. Nyt vain odotellaan, että kanssakippistelijät ehtivät paikalle.. Vai onko kiellettyä poksauttaa pullo ja vähän maistaa jo etukäteen?

7 vastausta artikkeliin “Juhlan aihetta

 1. SULLON SHAMPPANJAA :-))))) Mulla on vieläkin se mun oma poksauttamatta… SUS ON ASENNETTA NAINEN :) Onnittelut vielä tätäkin kautta!! Hei, muistahan ottaa sitten ennen ja jälkeen kuvat kämpästä remppapostausta varten :)))

  Tykkää

 2. Kiitos!! =D Edellisen kerran panostin ehtaan tavaraan 30 v -päivänä, ja tänään tuntui, että oli myös panostuksen paikka :)Kiitos hyvästä vinkistä, tuo ennen ja jälkeen -postaus pitää ehdottomasti tehdä! :)

  Tykkää

 3. Onnea uuteen kotiin, Salla! Kyllä samppanjaa kannattaa harrastaa useamminkin, jos vaan pystyy. Se tuo juhlaa arkeenkin!Minä harrastan pikkupulloja laivalta, Pommeryn pinkkejä POP-pulloja siis. Sellaisen pienen voi avata vaikka sunnuntaiaamun ratoksi, jos huvittaa. Ei ole liian kallista, eikä liian paljon…

  Tykkää

 4. Kiitos Leonida! Oot oikeassa, kyllä arkeen kannattaa useamminkin tuoda palanen juhlaa. Mun kolmekymppispullo oli nimenomaan pinkki POP :-D Ja oli muuten helkkaristi paljon parempaa, kuin tuo Jacquart! Hmm, seuraavalla kerralla laivalta voisi tuoda enemmänkin kuin vain yhden POPin.. ;)

  Tykkää

 5. Hehe, mul on ihan samat kokemukset samppanjasta… Ihan jees, mut kyl moni skumppa on paljon parempaa =D Mut se POP oli tosiaan hyvää!! Enkä mä nyt yleensäkään kieltäydy mistään kuplivasta =) Eli kiitokset vaan emännälle!Team Manala ilmoittautuu sitten remppa- ja muuttoavuksi. Muuttopäivä on jo kalenterissa…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s