Hömppää ja naurua · Muumit

Poliisimestarin kauhun hetket

Ihana poliisimestari! :) Tilasin sen Muumimaailman verkkokaupasta, ja pakko sanoa, että söpö on! Mestarilla on hattu silmillä ja hieno univormu. Hetken sitä ihasteltuani aloin ottaa Mestarista kuvia, ja en voinut vastustaa kiusausta laittaa sitä nukkuvan Rikin selän päälle. Oishan mun nyt hei oikeasti pitänyt tietää, että idea ei ollut hyvä.

Rikin unet loppuivat erittäin lyhyeen, ja kuvan asennosta voi päätellä, että Riki luuli, että hän on saanut uuden pehmon leluksi. Vein äkkiä Mestarin sänkyyn turvaan. Parin päivän päästä tulin töistä kotiin, ja huomasin, että Rikillä oli mulle vähän kerrottavaa. Hän oli yksin kotona ollessaan hakenut Mestarin makuuhuoneesta ja lussuttanut Mestari-paran naaman kovaksi koppuraksi.

Ou nou.. Ei voi syyttää muita, kuin itseäni. Onneksi Mestarin saa toivon mukaan entistä ehommaksi fairy-pesulla. Tai niin ainakin toivon..

Leikkisää viikonloppua! ;)

3 thoughts on “Poliisimestarin kauhun hetket

  1. :D Tälle jutullehan EI sais nauraa, mutta en voi olla nauramatta :D Siis sä kirjotat niin hyvin, ja vaikka Poliisimestarilla onkin ollut kovat paikat (kuten myös sulla) niin uskon et hänest tulee pesun jälkeen entistä ehompi :-)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s