Hömppää ja naurua

Ei saisi nauraa, mutta…

Kävinpä tässä yhtenä päivänä Akateemisessa. Intellektuellin bestseller-romaanin sijaan mukaani lähti aikuisten sarjakuva, josta irtoaa kunnon naurut joka lukukerralla. Mulla on alkuperäinen Bunny suicides jo kotona, mutta koska Dawn of the bunny suicides -kirjassa kaikki kuolemat ovat uusia, olihan tuo ostettava. Ne, jotka pitävät omaa huumorintajuaan tasokkaana, älkää lukeko. Ne, joiden huumorintaju on ”huono” ja musta, ja jotka pitävät ironiasta ja nauravat silloin, kun ei saisi…you gonna love this! =D

AHAHHAHAHAHAAA!!

2 vastausta artikkeliin “Ei saisi nauraa, mutta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s