Hiukset · Päivän meikki

”Tummat huulet, vaalea tukka”

…laulakaa Tummat silmät, ruskea tukka -laulun melodialla, niin pääsette (?) mun pään sisälle tällä hetkellä =D

Meee happy, löysin sen tummanluumun, mustikoita syöneen, Rihannan jamitänäitänyton HUULIPUNAN! Ihanaa :) Mätsää aika kivasti mun puhtaampaan ja viileämpään (jesh, lopultakin ymmärrettiin kampaajan kanssa toisiamme hih) hiusten väriin, ja tulee magee kontrasti, kun silmissä ei ole meikkiä yläripsiä lukuun ottamatta lainkaan. Tai siis näin tycker jag :)

4 vastausta artikkeliin “”Tummat huulet, vaalea tukka”

  1. WOW mikä beibe :-))))) Siis täs on sellast tyylii et huh :-)ps. mä oon ihan onnessaan mun voitto-huulipunasta :) Odotan innol et pääsee meikkaa (rempatessakin vois toki olla meikattu….) ja laittaa uudet huulet!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s