Kosmetiikan nettishoppailut · Meikit · Too Faced · Vinkkivitonen

Vinkkivitonen: Too Facedia Suomeen!

Nyt mulla on jakamisen arvoinen uutinen! Nimittäin Too Faced, joka on tähän asti ollut ärsyttävän vaikeasti saatavilla Suomeen, on nyt myös meidän ulottuvillamme!

Sitä saa nimittäin nyt Cult Beautysta!

Samaan syssyyn voin suoraan myöntää, että en ollut aiemmin edes käynyt kyseisen nettikaupan sivuilla, mikä aiheutti silmienpyörittelyä kauneusbloggaajien keskuudessa ^_^ Jos olen tarvinnut (tai ”tarvinnut”) jotain, mitä Suomesta ei saa, yleensä mulla itselläni tai jollain kaverilla on tulossa ulkomaanmatka, tai sitten Ruotsin serkkuni on auttanut sukulaista hädässä. Jokusen kerran olen myös osallistunut Puolan Sephoran kimppatilaukseen, mutta kyllä ne noin 20 euron postikulut vähän itkettävät ja toki yhteistilauksissa on aina se vaiva, että tilauksen tekijällä täytyy olla aikaa treffata kaikki tilauksessa mukana olleet. Ja mukana olleet kärsimättömät taasen joutuvat odottamaan omia aarteitaan hieman pidempään.

Mutta onneksi on muut kauneusbloggaajat ja tässä tapauksessa Ostolakossa-Virve, joka vinkkasi meille muille ekana siitä, että Too Faced on tullut Cult Beautyn valikoimaan. Ja mikä siis parasta, Cult Beauty sijaitsee Briteissä eli tulleja ei tule ja postikulut ovat ilmaiset, jos tilaa yli 40 punnalla. Mahtavaaaaa! Itse asiassa uutiskirjeen tilaamalla saa ilmaiset postikulut ensimmäiseen tilaukseen myös alle tuon 40 punnan. En tiedä mikä siinä on, mutta jostain syystä mua aina niin sieppaa maksaa postikuluja :D Olen jotenkin niin tottunut, että tietyn summan ylittävät tilaukset toimitetaan ilmaiseksi, että olen ihan suu auki, jos siitä pitäisikin maksaa. Niin ja Cult Beautyn toimituksessa on seurantamahdollisuus, mitä mä pidän tilaamiseni ehtona jos ulkomaan kaupoista puhutaan.

Too Facedin lisäksi putiikista saa paljon kaikkea muutakin ihanaa. Itseäni ihastutti eniten Benefit, HUDA (postaus merkin mielettömistä huulituotteista täällä) ja Becca <3. Saatoinkin tilata vähän jotain, mutta siitä lisää sitten, kun saan tuotteet käsiini =) Kuka muu ilahtui?!

Kuva: Cult Beauty

6 vastausta artikkeliin “Vinkkivitonen: Too Facedia Suomeen!

 1. Mä en meinannu pysyä pöksyissä ku sain eilen viestiä, et hopihopi cultbeautyn sivuille :) Sitten iskikin se ”laiskuus” et ihania tuotteita, kauniita jne MUTTA en mä oikeesti tartte mitään!!!!! Uaaahhhhh XD Pitääpä tässä nyt herätellä (taas) sitä sisäistä ostosmaanikkoa ja kaivelemalla kaivaa jotain tarvittavaa! ¦D

  Tykkää

  1. No OHO :D Ei sillä, mullakin on joskus tuollainen kosmetiikkaväsymys, mutta nyt mulla ei todella ollut vaikea etsiä tilattavaa.. ostin vain äkkiä kaksi tuotetta, joita olen pidempään halunnut, enkä edes lähtenyt selailemaan, mitä kaikkea muuta löytyisi… ;) <3

   Tykkää

 2. No MINÄÄÄ! Oon toki ihan superhyperinnoissani tästä, mut vielä löytyy yks BTS varastosta ja kun Glow Jobiakaan (ei ainakaan vielä) saa tuolta, niin ihan vielä en tilausta taida tehdä. Huomenna tosin tulee joulupäivien palkanlisät että sehän voi ollakin sitten jo ihan eri tilanne! :D Jäkijoululahja itselle? :D Milläs tän nyt perustelis :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s