Lumene · Luomivärit · Meikit · Päivän meikki · Uutuuksia

Harmaa silmämeikki, mulla?

 

Nyt ollaan vahvasti epämukavuusalueella! Harmaa on sellainen väri silmämeikissä, joka ei ole mulle yhtään luonteva tai kotoisa. En oikein tiedä, mistä se johtuu. Ehkä joskus nuorena käytin itselleni väärän sävyistä harmaata ja se näytti jotenkin pahalta ja jäi traumat. En tiedä, mutta joka tapauksessa olen karttanut harmaata jo vuosia.

thumb_p2262788_1024

Kun sain Lumenen uutuusmeikkilähetyksen, lykkäsin Smokey-viisikon heti sivuun, että tämä saa suoraan mennä eteenpäin. Kun enhän mä harmaata käytä. Sitten ihan sattumalta näin Lumenen Facebookissa Mariela Sarkiman lyhyen videon, jossa hän tekee itselleen silmämeikin Smokey-paletilla. Meikin teko näytti niin helpolta ja lopputulos niin nätiltä, että menin ja kaivoin Smokeyn eteenpäin lähtevien pinosta takaisin meikkipöydälle.

thumb_p2262785_1024

Se, mikä ei Marielan videolla näy, mutta mikä on mielestäni ehdoton juttu tällaisessa meikissä, on vaalean mattaluomivärin levitys luomivakoon ja siitä hieman ylöspäin ennen harmaan levittämistä liikkuvalle luomelle. Jos hohtavan harmaan lätkäisee suoraan pohjustetulle luomelle ja häivyttää ilman mattaista vaaleaa, tuloksena on sotkuinen hohtava luomivako ja epätasainen häivytys. Tällaista sopivaa sävyä ei Lumenen Smokeysta löydy, joten se pitää olla erikseen.

thumb_p2262790_1024

Tykkäsin tästä meikistä tosi paljon ja se tosiaan onnistuu varmasti kokemattomaltakin meikkaajalta. Olo oli yllättävän kotoisa harmaassa, ja vähän jopa ihmettelin, että miksi olen harmaata kartellut.

Mutta niin kiva kuin lopputulos olikin, on pakko sanoa, että luomiväripaketti oli pienoinen pettymys. Osa napeista oli sellaisia, joita ei todellakaan voi luonnehtia hyvälaatuisiksi, ja osa oli sitten ihan ok. Tämä ihmetytti varsinkin, koska olin jo aiemmin testannut toista viisikkoa, Nudea, ja tykästynyt siihen. Hassua, ettei samaa laatua sitten oltu saatu tähän Smokeyyn. Toisaalta hinta 21,90 €  viidestä luomiväristä on tosi edullinen, jos vertaa vaikkapa Lux-linjan poskipuniin tai huulipuniin.

thumb_p2262797_1024

Käytättekö te harmaata silmämeikissä? Pitäisikö munkin käyttää? :D

Tässä vielä Marielan video, jos joku haluaa tehdä tällaisen silmämeikin itselleen :)

Postauksessa käytetty luomiväripaletti saatu blogin kautta.

20 vastausta artikkeliin “Harmaa silmämeikki, mulla?

  1. Oi kiitos! :) Ja ihon hehku tulee hyvien tuotteiden ja ajan käyttämisestä ihomeikin tekemiseen :) Hmm, pitäisiköhän muuten tehdä aiheesta ihan postaus! Kun tuo kuulaan kasvomeikin tekeminen on vähän sellainen ”mun juttu” :)

   Tykkää

 1. Ihana meikki, jotenkin elegantti tunnelma! Ite en uskalla mitään vahvoi värejä silmämeikissä käyttää, näytän mielestäni niin kummalta sellasissa😂En tiedä onko vaan tottumiskysymys. Mut nyt on kyl pakko kaivaa kerran käytetty harmaa paletti meikkipussista.

  Ainiin kommentoin tähän samaan vielä ton lumenen huulipunapostauksen tiimoilta: ihanaa et tuoksu on vaihdettu!! Pakko mennä testaileen, aiemmin se tuoksu oli niin kynnyskysymys. Innostuin lumenen punii joskus jostain tarjouksesta ostamaankin, mut tositilanteessa en kyennyt käyttään ollenkaan koska se tuoksu vaan häiritsi liikaa xD

  Tykkää

  1. No älä muuta sano. Mäkin yritin käyttää niitä vanhoja punia, mutta en vaan oikeasti pystynyt :D

   Mä luulen, että on tottumiskysymys! Enhän mäkään normaalisti ole näin vahvassa silmämeikissä kun taas jollekin tämä olisi ihan normipäivä :)

   Tykkää

 2. Ohhoh, täytyypä sanoa et ensiajatus ku sun kuva läjähti verkkokalvoille oli, et ootpa kaunis! 😊 Aivan ihana meikki, ihon kuulakkuus, asento ja asenne kuvassa=💙 Kyllä kannattaa kokeilla jotain uutta välillä, vaikka vain huvikseen ☺ Harmaa on ihana väri silmämeikissä, se vain ei sitten millään levity tai blendaannu kauniisti luomilla, varmaan toki meikin merkilläkin on väliä. Oli kiva maanantai aamun alotus ku sai katsella kauniita kuvia 👍😆

  Tykkää

  1. No awwwwws kiitos kivoista sanoista <3 <3 Ja samaa mieltä tuosta, että on virkistävää kokeilla uusia juttuja! Mukavuusalueen ulkopuolella on tavallaan sitten kuitenkin mukavaa, jos ymmärrät mitä tarkoitan :D

   Tykkää

 3. Tykkään, yksi mun lemppari sävyjä ruskeaa, vihreää, lilaa tai harmaata, siinäpä meikäläisen nelikko, kun lähden silmämeikkiä miettimään. Harmaa muuten sopii sulle tosi nätisti ja olen samaa mieltä sun kanssa tän paletin laadusta, ehkä kuitenkin tohon hintaan saattaisi odottaa jo tasaista laatua, mutta ilmeisesti se vaihtelee sitten paleteittain.

  Tykkää

  1. Samaa mietin noiden palettien kanssa, melkein tekisi mieli testata loputkin. Nude kun tosiaan oli mun mielestä oikein kelpo tapaus ja siitä tuo 21 euron hinta on tosi kohtuullinen!

   Mun silmämeikkisävyt on beige, shampanja ja persikka. Hahahahahahaa!

   Tykkää

  1. Kiitos :) Ilmeisesti tässä paletissa harmaa sattui olemaan juuri sen sävyinen kuin mulle sopii. Mutta en tiedä, uskaltaisinko silti ostaa harmaata luomiväriä, mistä mä nyt sitten tietäisin, mikä harmaa mulle EI sovi :D

   Tykkää

 4. Yllättäen taas samis :D En ole oikein osannut käyttää harmaata melkein 10 vuoteen, kun näin itsestäni jotain kuvia joissa harmaa clashasi mun omien värien kanssa. Mutta saattaa olla, että oli vain vääränlainen harmaa. Nyt viime aikoina olen sitä taas yhdistellyt (olen hypännyt rokkikeikalla jos toisellakin nyt tänä vuonna, niin rokkisilmät tietysti sitä mukaa) harmaata rakkaaseen ja iänikuiseen violettiin silmämeikkiini eikä se ole näyttänyt ollenkaan hassummalta. Tuskin täysin harmaaseen lähden ihan heti, mutta turvavärin kanssa yhdessä toimii hyvin :)

  Tykkää

  1. No NIIN!! Mä luulen, että mäkin olen nähnyt jonkun vastaavan valokuvan itsestäni. Mistäs sen nyt sitten tietäisi, että mikä on se ”väärä” harmaa? :D

   Mä käytin ennen tosi paljon violettia silmämeikissä, mutta jotenkin se(kin) on jäänyt. Täytyykin kaivaa vanhat violetit (ja on siellä ainakin yksi harmaakin iiks) esiin ja kokeilla, miltä näyttää nyt pienen tauon jälkeen!

   Vitsi mä en ole käynyt millään keikalla ikuisuuteen!! Ehkä nyt keväällä ja kesällä jaksaa aktivoitua silläkin saralla :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s