Bernard Cassiere · Flow kosmetiikka · Ihonhoito · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lavera · Lumene · Luonnonkosmetiikka · Lush · L`Occitane · OPI · Sebamed · Tangle Teezer · The Body Shop

Joulukuun 2016 loppuneet

thumb_p1021996_1024

Vielä kerran palataan vuoden 2016 puolelle loppuneiden kosmetiikkatuotteiden parissa ja sitten olenkin jo päässyt oikeaan vuoteen :D

thumb_p1021999_1024

The Body Shop Pinita Colada Body Butter*
Taattua TBS:n vartalovoilaatua eli tykkään kovasti! Tämä oli kausituoksu ja loppua kohti ehkä hieman liian makea minun makuuni, vaikka ananaksesta ja kookoksesta tykkäänkin :) Olisikohan tällaista jossain kirpeässä sitrustuoksussa, sellainen olisi ihana!

Sebamed Olive Face & Body Wash
Tää on hyvä!! Pätevä meikinpoistotuote/kasvoputsari ja suihkugeeli samassa. Kylppärin vakiokalustoa, jota käytän kun en jaksa taiteilla usean eri putelin kanssa. Tykkäsin käyttää tätä myös tatuoinnin paranemisvaiheessa, kun suihkussa sai ravata sen kolme kertaa päivässä. Ostan lisää!

thumb_p1022001_1024

Flow kosmetiikka Peppermint Foot Butter
Jolie Boxista tullut han superihana jalkavoi, joka on niin paksua, että annostellessa kuuluu oikein sellainen ritisevä ääni <3 Myös tuoksu oli kovasti mieleeni ja ostan tätä varmasti lisää kunhan saan nykyisen jalkavoiteeni käytettyä loppuun. Tällä muistamisella ja viitsimisellä tähän saattaa kyllä mennä aikaa :D Tosin sandaalikelien lähestyminen saa mut kummasti tsemppaamaan jalkojen ja vartalon ihon hoidon kanssa, hohhoijaa ;)

X-tra Kynsilakanpoistoaine
Halpa ja hyvä. Tämä on jo vaikka kuinka mones loppuun käytetty X-trani. Kynsilakat lähtevät pois nopsaan, pullo on iso ja hinta halpa. Hyvä tuote!

Lavera Hand & Cuticle Cream*
Luonnonkosmetiikan käsi- ja kynsinauhavoide, josta mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta en kokenut erityistä intohimoakaan. Perushyvä tuote.

L´ Occitane Arlesienne Hand Cream*
Ooh, tästä tykkäsin <3 Orvokin ja sahramin tuoksuinen täyteläinen käsivoide, josta sai ihanat meteoriittivibat. Voisin ostaa lisää!

OPI Flex 220/280
Kynsien kiillotusviila, joka kesti vuosia viikottaisessa käytössä. Ihan ehdoton liuskoittuvien kynsien kanssa. Liuskoittuneen osan kun louskaisee jo alkuunsa tällä pois, niin vahinko ei etene pidemmälle kynnen tyveä kohti. Enkä tarkoita raivokasta edestakaisin viilaamista vaan pienellä pyyhkäisyllä homma hoituu ja kynnet pysyvät paljon kauniimpina.

thumb_p1022004_1024

Lumene Color Correcting Cream
Kestosuosikkini. Tällä kertaa loppui sävy Light. Mulla on tai on ollut kaikkia kolmea sävyä. Jokainen sopii jossain vaiheessa vuotta ja/tai meikkipohjamiksailijana tykkään sekoittaa esim. Lightia vähän tummemman kuulautta tuovan meikkivoiteen kanssa. Seuraavaksi ostan varmastikin Mediumin nyt kun kesää kohti mennään. Lumenen CC:tä voisi tituleerata MACin Pro Longwear Nourishing Waterproofin ohella mun luottopohjaksi :)

L´ Occitane Pivoine Perfecting Cream*
Aivan ihana kosteuttava ja heleyttävä päivävoide. Ei riitä itselleni talveksi, mutta keväällä ja kesällä aivan ihana voide. Ja tuoksuukin niin herkulliselta <3 Voisin ostaa lisää! Myös muuten saman sarjan seerumi on ässä, sitä mulla on vielä jäljellä.

Bernard Cassiere Mattifying Moisturizer Fluid*
Mattapinnan jättävä kevyt kosteusvoide sekaiholle. Tykkäsin tästä(kin) ihan simona kesällä ja syksyllä ja käytin viimeiset pois joulukuun lämpiminä päivinä. Ihana mintun ja sitruunan tuoksu ja tosi kiva pinta jäi ihoon tätä käyttäessä. Ei kuitenkaan kuivata ihoa. Voisin ostaa lisää!

Lush Jersey Bounce Shampoo*
Mulla oli jostain syystä jäänyt kuvaamatta yksittäin loppunut shampoo ja pois heitetty Tangle Teezer, mutta tässä silti niistä sananen.

Jersey Bounce oli jotain aivan erilaista kuin mitä olen koskaan ennen kokeillut! Shampoon seassa oli isoja merisuolarakeita, joita tuntui tosi jännältä hieroa hiuksiin. Ja kyllä, tämä jätti hiukset todella tuuheiksi! Suosittelen liinatukille lämpimästi varsinkin jos kaipaat hiustenpesuun vähän vaihtelua :)

Tangle Teezer
Tangle oli ollut niin kovassa käytössä, että vääntyneiden piikkien takia päästin sen tehtävästään ja korvasin kaverin uudella harjalla, Tangle Teezerillä tietty. Ihan lyömätön apu märkien hiusten selvittämisessä hellävaraisuutensa takia. Kuka muka EI käytä Tangle Teezeriä?! :D

Löytyikö teidän suosikkeja loppuneiden joukosta? :)

*Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Joulukuun 2016 loppuneet

  1. TBS:n Body Butter on ihana, itsellä on vartalosorbetti vielä jemmassa ja ajattelin kaivaa sen pian esiin ja herätellä henkiin viime kesän muistoja, jolloin uin ton sarjan tuotteissa. :D

    Tykkää

  2. Ai hitsit, just olin Helsingissä ja Lushillakin käväisin mutta olisi pitänyt nähdä tämä postaus ensin :D Jersey Bounce kuulostaa kiinnostavalta, mutta yritän muistaa sitten ensi kerralla. Lumenen CC:stähän on tullut uusia sävyjä, esim just siitä lightin ja mediumin välistä täydellinen mun talvinaamalle sopiva sävy Fair. Se on kyllä niin paras tuote, ihan turha olisi tehdä harhaliikkeitä muualle, jos malttaisi uteliaisuudeltaan olla ostamatta muita meikkipohjia.

    Tykkää

Jätä kommentti