Kosmetiikan nettishoppailut · Luomivärit · Meikit · Päivän meikki · Too Faced

Sweet Peach ja pari persikkaista arkimeikkiä

thumb_p2012323_1024

En muista milloin olisin himoinnut jotain kosmetiikkatuotetta niin paljon kuin tätä. Huusin ooooo jo viime kesällä, kun Too Faced julkaisi limited edition Sweet Peach -paletin, joka myytiin erittäin nopeasti loppuun. Nyt talvella, kun merkki ilmoitti ottavansa kokonaisen Sweet Peach -kokoelman vakiovalikoimaansa, tiesin, että tämä paletti on saatava. Monen mutkan ja epäonnisen Sephora-tiedustelun kautta ja jälkeen sain vihdoista viimein palettini tällä viikolla, kun meidän kaikkien oma persikkakuriiri Henna auttoi ja hoiti. Harva ymmärtää todellista kosmetiikkaan kohdistettua raastavaa pakko saada -meininkiä niin hyvin kuin toinen bloggaaja. Mä tosin koin hikoiluttavia päiviä, kun paletti oli Hennan kotona, mutta en millään päässyt sitä heti hakemaan pitkän välimatkan takia. Ihan hyvää luonteenkasvatusta mulle hahaa.

Jokos olette lukeneet Sweet Peachista sata arvostelua? Vaikka tosin Too Facedin tuotteet ovat sen verran hankalasti saatavilla, että ehkä ette nyt ihan sataa kuitenkaan? Tämän saadakseen täytyy osua sopivaan Sephoraan (joissain on niin pieni valikoima, että kaikkea ei ole) tai me matkustamattomat voimme tilata omamme Puolan Sephorasta (postikulut parikymppiä) tai sitten Selfridgesiltä Briteistä, josta me tilasimme, kun Henna sai sieltä jollain supervip-koodillaan ilmaiset postikulut. Puolan Sephorasta nämä olivat loppukin vielä tässä vähän aikaa sitten. Hintaa paletille tuli n. 45 euroa.

thumb_p2012329_1024

White Peach / Luscious / Just Peachy / Bless Her Heart / Tempting / Charmed, I´ m sure
Nectar / Cobbler / Candied Peach / Bellini / Peach Pit / Delectable
Peaches ´ n Cream / Georgia / Caramelized / Puree / Summer Yum / Talk Derby To Me

Paletti on jännä sekoitus persikkaa, ruskeaa, shampanjaa, vihreää ja violettia. Sävyistä 10 on shimmerisiä, 6 mattaisia ja 2 glitterisiä. Mulla ei ole kauheasti kokemusta Too Facedin luomiväreistä, mutta kiinnitin huomiota pariin asiaan. Ensinnäkin mattaiset sävyt ovat NIIN kermaisia, että voisin kuolla. Siis aivan sairaan ihana koostumus. Shimmeriset hohtoluomivärit ovat aivan upeita ja kauniita, mutta eivät ihan kaikki aivan niin pehmeitä kuin odotin. Täytyy kokeilla vähän erilaisia siveltimiä näiden kanssa!

Ai niin! Yksi tärkeä asia. Tämä tuoksuu! :D Vähän jännitin etukäteen, että millainen tuoksu mahtaa olla, mutta jos tiedätte Haribon sokeripäällysteiset persikan muotoiset ja makuiset karkit, luomiväripaletti tuoksuu ihan samalta! Ihan hauska tuoksu siis, eikä sitä mitenkään haista enää siinä vaiheessa kun on meikannut :)

thumb_p2042366_1024

Tässä swatchit sävyistä, joista tuli ensimmäisinä mun lempparit eli vasemmalta lukien:
ylärivissä Just Peachy, Candied Peach, Luscious, Cobbler ja Bellini
alarivissä Peaches ´n Cream ja Georgia

Voi että kun olisi hyvä värisilmä ja osaisi leikkiä tällä paletilla sen vaatimalla tavalla heti alkuun! Mun on kuitenkin parempi aloittaa ”ilmiselvistä” yhdistelmistä ja kasvatettava erilaisia variaatioita sitten ajan kanssa. Persikan ja violetin yhdistelmä on yleisesti aivan älyttömän kaunis, ja sellaisen tekeminen himottaa just nyt eniten :)

thumb_p2022339_1024

Olen kirjoitellut blogiin aiemminkin hullaantumisestani persikan sävyisiin meikkeihin. Tykkään persikasta tosi paljon ja lisäksi koen, että se myös sopii mulle, niin huulille, poskille kuin luomillekin. Tein tietenkin ensimmäisenä kokeiluna meikin, johon ymppäsin molemmat persikan sävyt, hohtavan Just Peachyn liikkuvalle luomelle ja tummemman matta-glitterisen Candied Peachin luomivakoon. Hieman häivyttelyä mattaisella Georgialla ja eikun töihin :)

thumb_p2022346_1024

Vihreäsilmäisille tiedoksi, että persikka korostaa aika ihanasti silmien väriä :)

thumb_p2032361_1024

Eilen perjantaina olen tainnut olla TODELLA väsynyt, koska kaikissa meikkikuvissa oli ihan omituisia varjoja :D Ei mitään hajua, miten edes olen saanut ne aikaiseksi! Mutta älkää niistä välittäkö vaan keskittykää silmiin ;) Huulipunankin muistin laittaa näköjään vasta bussissa. Harmi, koska MAC Sweet & Sour sopi tähän lookiin kuin nenä päähän.

Tykkäsin tästä meikistä ihan sikana ja koko päivän oli mukava katsoa peiliin. Harmi, etten saanut sitä nyt kunnolla kuviin ikuistettua. Levitin liikkuvalle luomelle hohtavaa Lusciousia ja häivytin sen mattaisella Peaches ´n Creamillä. Ennustan tästä meikistä arkeni go to -silmämeikkiä, niin helppo mutta kaunis se oli.

thumb_p2032362_1024

Sen lisäksi, että hohtavat sävyt ovat upean kauniita, on paletissa mun mielestä superplussaa mattaisten (häivytys)sävyjen onnistuneisuus! Georgia ja Peaches ´n Cream (varmaan muutkin, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla) ovat aivan sikamaisen kauniita sävyjä ja sopivat häivyttämiseen älyttömän hyvin. Itse asiassa ne ovat tähän astisen kokoelman parhaat häivytyssävyt!

Aluksi mua harmitti vähän, kun rehellisen persikkaisia sävyjä oli Sweet Peach -paletissa niin vähän. Mutta olen tajunnut monen sävyn ihanuuden vasta levitettyäni sitä luomelle ja nähtyäni monivivahteisen sävyn siellä. Niinpä voin sanoa, että joo, tämä oli just niin hyvä ostos kuin ajattelinkin ja tämän etukäteishehkutuksen jälkeen se on paljon se! :D

Tykkäättekö persikkameikeistä ja kiinnostaako Sweet Peach? Ja muuten jos sieltä löytyy bloggaajia, jotka olette julkaisseet Sweet Peach -meikkejä blogissa, niin arvostaisin linkkejä inspiraatioksi :)

17 vastausta artikkeliin “Sweet Peach ja pari persikkaista arkimeikkiä

 1. Voi miten ihanalta paletilta vaikutta! En tällaisen olemassa olosta edes tiennyt :) Omistan chocolate bar paletin ja se on aivan ihana joten uskoisin että tämänkin ihanuuden tulen ostamaan. Varasinkin tänään matkan Tukholmaan joten josko tämän sieltä kotiini kuljettaisin!

  Tykkää

 2. Mä olen varmaan ainut bloggaaja joka ei innostu TF:n luomiväreistä. Minulla on joskus muinoin ollut paletteja mutta en pitänyt laadusta. Kovia ja hileisiä. Voihan se olla että laatu on parantunut aikojen myötä…TF:n pohjustajasta tykkään ja onhan mulla nämä kaikki legendaariset Snow Bunnyt…aika vähällä käytöllä tosin ;)

  Tykkää

 3. Tykkään, mutta itsellä ehkä enemmän kesällä, kun olen hiukan päivettynyt, jotenkin silloin se näyttää vielä paremmalta kuin kalmo ihollani. :D

  Tykkää

 4. Persikkafani täälläkin. Ja TF-fani kans. Mut kun tää paletti ei himota yhtään. Oon kummeksunu itteäni, et miten ei ole tuska jo päällä ja ”pakko saada jostain!”. :D Toi paletti on päältä musta tosi kaunis mut kuvista oon kans kattonu, et omaan makuun kauheen vähän sit just niitä persikkaisia sävyjä ja ne muut näyttää melko tavallisilta. Voi toki olla, et kuvat hämää eikä sävyjen kauneus tuu esiin. Toinen on, et luin viime kesänä tästä (tai siis siitä edellisestä versioista) vähän huonoja arvioita. Oon tottunut, että TF:n luomivärit on osi kermasia, pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. Tästä luin kuitenkin, että useampi sävy olisi jauhoinen ja pigmentti huono. Himo ei siis vaan syttynyt. :P Nythän tässä toisessa versiossa voi olla paranneltu laatua, joten toivottavasti sävyt toimii hyvin. :)

  Tykkää

  1. Sävyjen kauneus EI pääse oikeuksiinsa kuvissa!! Luulen, että ostat tän sitten kun näet livenä ;) Onneksi on pysyvää kokoelmaa!

   Tykkää

   1. Noni, nyt vaan alat tekemään tällä meikkejä tänne blogiin, niin eiköhän ne himot saada syttymään! :D

    Tykkää

   2. Hih joo!! Itse asiassa pääsen huomenna pro-meikkaaja-kollegan penkkiin ja hän lupasi tehdä mulle meikin persikalla! Varmistin jo, että saanhan tehdä meikistä postauksen ja sain luvan :D

    Tykkää

 5. Hei jes, onpa kiva että sullakin on tää koska meidän värit on niin samat! Näyttää niin mun sävyiltä että laitoin jo Heinin postauksen jälkeen tän korvan taakse odottamaan seuraavaa Sephoran (=Pariisin) visiittiä. Sitä odotellessa voisi kyllä tutkia löytyiskö joku kiva persikkainen sävy luomille vaikka yksittäisenäkin nappina, hyvältä näyttää vihreiden silmien kanssa!

  Tykkää

 6. Tää ei periaatteessa ole ollenkaan mun värinen paletti mutta jännästi olen vaan himotuksen tähän kehittänyt. Jostain tää tarttis vissiin saada. ;-) Mä tykkäsin tosta ekasta meikistä tosi paljon, kaunis on toi toinenkin, mutta jotenkin tuo eka vaan sykähdytti enemmän.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s