Huulipunat · MAC · Meikit · Pannuprojekti

Pannuprojekti vol 3: Back-to-MAC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin maahantuojan uuden linjauksen takia (myös) mun pannuprojekti meni uusiksi. Kun ainakaan tällä hetkellä tyhjiä purkkeja ei hyväksytä palautuksena Suomessa huulipunia lukuun ottamatta, kettuna käänsin katseeni jo syksyistä Kööpenhaminan reissuani kohti. Mulla on tällä hetkellä tyhjänä yksi meikkivoidetuubi ja nyt sitten pitäisi loppuun käyttää viisi muuta purkkia, että saisin ilmaisen huulipunan Köpiksestä.

Otin pannuprojektiin kolme tuotetta, jotka oikeasti aion ja pystyn käyttää loppuun ja niiden lisäksi kolme huulipunaa, jotka alkavat olla sen ikäisiä, että kohta ne pitäisi heivata joka tapauksessa. Näitähän ei kaikkia tarvitse saadakaan loppuun, mutta on hyvä olla vähän reserviä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pro Longwear Paint Pot Perky on yksi ehdottomista nopean silmämeikin lemppareistani. ”Ongelma” on vaan se, että sitä kuluu hyvin vähän ja voidemainen koostumus ei kestä ikuisesti. Siispä tehokäyttöön. Pro Longwear Concealer ei varmaankaan kauheasti esittelyjä kaipaa, aivan ässä peittari sekä silmänalusille että ihon yleiselle punoitukselle. Tämän saan loppuun kyllä tsemppaamattakin, käytän tätä niin paljon :)

Brush Cleanser on tuote, josta en suuremmin edes pidä. Siksi se pitää ehdottomasti saada pois viemästä tilaa ja kartuttamaan tyhjiä purkkejani :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunista mukana on Elegant Accent (Mineralize Rich),  Insanely It (Sheen Supreme) ja tämän kesän lempparipunani Saint German (Amplified). Muistan, että halusin ostaa jonkin punan Mineralize Rich -koostumuksella ja valitsin tämän Elegant Accent -sävyn siksi, etten omistanut vastaavaa. Tsiisus, siihen oli syynsä miksen omistanut, tämä ei ole mun sävy YHTÄÄN. Jos tuotten nimessä on sana elegant, pitäisi mun nyt jo tietää, että se ei ole mulle muahhahahaaaaa!

Insanely It oli siskon häihin ostamani puna, joka sopi häälookiin kuin valettu ja olen tätä muutenkin käyttänyt, joten kaikkea muuta kuin turha ostos on ollut tämä. Tätä pystyn kyllä käyttämään ja kuluttamaan ;) Saint Germain nyt on niin ihana, että joudun ehkä tämän loputtua ostamaan uuden, mutta nykyinen on kyllä jo sen verran vanha, että se pitää käyttää nyt poies.

Lip Conditioner on ihan kiva huulirasva, mutta en tykkää sen kemikaalimaisesta tuoksusta. Uskon, että saan silti tämän kyllä käytettyä.

Eikun MAC-projekti käyntiin! Onko jollain muulla reissu tulossa ja sitä myötä MAC-projekti? :)

Edit. Sain luotettavasta lähteestä tietoa, että Tanskassa ei olisi lainkaan käytössä Back-to-MACiä..!! Nouuuuu :( Ei kai sitten auta, kun suunnitella visiittiä Tallinnaan ;)

5 vastausta artikkeliin “Pannuprojekti vol 3: Back-to-MAC

 1. Tämä ottaa minua niiin kovin pannuun (ehe ehe). Olen nimittäin säilönyt muutamaa MACin tyhjää putelia ikuisuuksia odottamassa seuralaisia ja tosi harvoin reissaan kohteisiin, joissa Back to MAC vielä on. Todellakin pännii, mutta en kai mä noita nyt poiskaan voi heittä, jos vaikka se reissu jostain putkahtaakin.

  Tykkää

 2. Yhyy. Muistaisin kuulleeni, että myös Saksassa Back2MAC on muuttunut (tai oli muuttumassa?) niin, että huulipunan sijasta saa valita luomivärin ja että se etu on rekisteröityneille asiakkaille. Toivottavasti myös ei-Saksassa-asuvat pystyy rekisteröitymään, koska siellä tulee usein käytyä. Kyllä mä silti mieluummin huulipunan ottaisin kun luomivärin, vaikka onhan se tyhjää parempi :)

  Tykkää

  1. MITÄ. Mulle taas luomiväri olisi jotenkin jännempi, kun niistä ei ole niin laajaa kokemusta kuin huulipunista :) Ja sitä paitsi huulipunat menee nopeammin vanhoiksi ja ostan niistä muutenkin ”aika” paljon ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s