Limited Edition · Poskipunat · Urban Decay

Huomenna! Gweniä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos sain sydämentykytyksiä Urban Decayn ja Gwen Stefanin ensimmäisen yhteistyölanseerauksen luomiväripaletista, saatoin melkein pyörtyä, kun näin ensimmäiset kuvat tästä poskipunapaletista. Miten tyylikäs, sekä sisältä että ulkoa <3

Kerroin aiemmin Sephoran-keikastani, jolloin metsästin Too Facedin Love Flush -poskipunapalettia, mutta jouduin poistumaan liikkeestä ilman sitä. Ostin kuitenkin merkin miniposkipunan ja minikokoisen Melted-punan kun tarjouksesta setin löysin, mutta on pakko todeta, että poskipunan laatu ei täysin miellyttänyt. Pigmenttiä on ihan ok, ei siinä mitään, mutta punan koostumus on hieman kuiva ja jauhoinen minun makuuni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätin, että joko jatkan Too Facedin paletin metsästämistä myöhemmin keväällä tai sitten hankin Urban Decayn ja Gwenin Blush Paletten. Luotin, että UD:n poskipunien koostumus olisi parempi, joten päädyin osittain siksi ja osittain paletin upeiden sävyjen takia Gweniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poskipunapaletissa on kuusi kunnonkokoista nappia (TF:n paletissa napit ovat aika pikkuruisia). Koostumus on uskomattoman kermainen ja pehmeä, juuri niin kuin toivoinkin. Oikean yläkulman Angel-sävy on aavistuksen kuivempi kuin muut napit, mutta vallan hyvä koostumus on siinäkin. Käsittääkseni Angel on tarkoitettu korostussävyksi ja vasemman alakulman Lo-Fi varjostussävyksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylärivin sävyt ovat Cherry, Easy ja Angel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alarivistä löytyy Lo-Fi, Hush ja OC.

Paletin jännin sävy on ehdottomasti oikean alakulman OC. Se näyttää tietyssä valossa tosi kellertävältä ja välillä taas siinä on selkeä pinkki hohde. Tässä kuvassa mulla on poskipunana OC ja poskipäillä Angelia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävy Hush tuo mieleeni ihan kesän ja päivettyneen ihon kun sitten Cherry on varmaan loistava juuri pakkaskelillä ja vaalealla hipiällä. Kokeilut jatkuvat :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä Gwenin toisessa tulemisessa lanseerattiin poskipunapaletin lisäksi söpö kulmapaletti ja upeita huulipunia rajauskynineen. Tilasin oman poskipunapalettini Feeluniquesta ihan siitä syystä, että ennakoin paletin olevan huippusuosittu, enkä halunnut ottaa riskiä, että jäisin ilman sitä. Feeluniqueen nämä tosiaan tulivat jo ennen kuin tänne meille Suomeen, niin varppailin ja tilasin sen kun vielä pystyin :)

Tuotteet tulevat Suomessa myyntiin siis huomenna pe 19.2. Sokokselle ja tavaratalon verkkokauppaan. Jos haluat jotain, ole nopea :)

Innostutteko te näistä Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyömeikeistä? :)

13 vastausta artikkeliin “Huomenna! Gweniä!

  1. No niin just! Jotenkin en tällaisiin tartu ostoksilla, taidan omistaa tätä ennen vain yhden tämäntyyppisen, MACin Dollymixin. Easyn otan kokeiluun asap :)

   Tykkää

 1. Aaaawww! Mun sydän huutaa tätä palettia samalla kun järki vieressä muistuttelee, että poskipunia on nytkin jo ihan riittämiin. Mitä ihmettä mä teen?! Huomisaamuun ei oo kauaa enää :D

  Tykkää

  1. Noora! Tää ei oo vaikee: ostat!! Nää on nimittäin oikeasti tosi uniikkeja sävyjä ja ainakaan mun kokoelmasta ei valmiiksi löytynyt yhdellekään vastaavaa tuotetta. Joten uskallan sanoa, että jos tykkää poskipunista ja ei omista niitä jo satoja, tää on hyvä ostos! :)

   Tykkää

  2. HYVÄ!! Jeeeeee!!

   Ja siis toi hinta on oikeasti naurettavan halpa. Mä luulen, että siinä on joku virhe, nimittäin maksoin omastani reiiiiiilusti enemmän kun tilasin :D

   Tykkää

  3. No nyt tuli itku. Sain juuri Sokoksen verkkokaupasta sähköpostin, että poskipunapaletti oli ehtinyt loppua varastosta ja en nyt sitten saakkaan sitä, vaikka sen sain kyllä tilaukseen silloin perjantaina lisättyä. Iso itku!! :(

   Tykkää

  4. Nyt täytyy sanoa, että tuli TOSI paska fiilis sun puolesta :`( Niin paljon kuin palettia odotit. Ensin ehtii juhlia, niin kyllä on iso pettymys. Ei varmaankaan lohduta, mutta et todellakaan ole ainoa, jolle kävi noin. Taisivat verkkokaupassa ryssiä oikein urakalla. Voi harmi :(

   Tykkää

  1. No entäs mää, määkään en tajua! Tai siis, en hirveemmin tykkää muutenkaan näin ”isoista” paleteista :D Aina on kuitenkin niitä hutivärejä mukana. Ei muhun oo kyllä mikään näistä Gwen -asioista liiemmin iskenyt. *mietiskel* Ehkä se on syynä, nainen ei kiinnosta :D

   Tykkää

  2. Joo kato sä oot Liisa liian nuori, et oo ehtinyt fanittaa Gweniä silloin back in the days kun sen ura alkoi. Musta se oli silloin Don`t speak -aikoina maailman kaunein nainen evörs :) <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s