Benefit · Guerlain · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Meikkipohjat · Mun lempparit · Poskipunat · Primerit · Tuoksut · Yves Rocher · Zuii

Alkutalven lempparit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen meikkien suhteen tosi vaihtelunhaluinen. Laitan yleensä viimeiseksi illalla esille meikit, joita aion käyttää seuraavana aamuna. Olen huomannut, että mulla ei aamutokkurassa riitä virtaa miettiä sopivia väriyhdistelmiä tai mitään muutakaan, joten pieni pohdintatuokio illalla on iso apu aamulla. Mulle käy yleensä niin, että jumahdan viikoksi-kahdeksi joihinkin tiettyihin tuotteisiin, joita käytän, jonka jälkeen arsenaali menee vaihtoon. Tokikaan en koko meikkiä tee samoilla tuotteilla, vähintään huulipunaa ja poskipunaa vaihtelen ;) Ajattelin vilauttaa teille, mihin tuotteisiin olen nyt alkutalvelsta tarttunut eniten. Mukana on kyllä myös tämän hetken suosikkituoksuni ja vähän ihonhoitoakin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen seerumi- ja voidekaksikkoon olen mieltynyt kovasti. Peony Perfecting Essence* ja Peony Perfecting Cream* ovat mieletön kaksikko nimenomaan aamukäyttöön, koska ne tuovat ihoon hurjasti sileyttä, heleyttä ja kimmoisuutta. Tuoksu on raikkaan miellyttävä ja tuotteet sopivat pintakuivalle iholleni ainakin mittarin ollessa plussan puolella. Nyt pakkasella ja viime päivien julmassa viimassa ihoni on vähän shokeeraantunut ja vaihdan varmaan pikkuhiljaa tuhdimpaan kasvovoiteeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guerlainin Happiseerumista* olenkin jo kirjoitellut täällä. Käytän sitä pelkästään primerina eli levitän sillä valoa iholle kosteusvoiteen jälkeen. Olen käyttänyt pullosta jo reippaasti yli puolet, joten kyllä, tämä on hyvä. Valaisee, kosteuttaa ja siloittaa. Bonusta tietysti ihanasta meteoriittituoksusta :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähes jokapäiväisessä käytössä ovat olleet Zuiin Flora Foundation sävyssä Cashew. Talvella iho tuntuu jotenkin tarvitsevan hieman extrapeittoa, joten olen tykästynyt käyttämään tätä meikkipuuteria suurella sudilla varsinkin, jos käytän yhtään kevyempää meikkivoidetta. Pinnasta tulee nätin himmeä, ei yhtään tukkoonpuuteroidun näköinen. Toinen pohjavalaistumiseni liittyy Yves Rocherin Radiant Youth Corrector Peniin*. Mulla on ollut jo vuosia viha-rakkaussuhde valokynään. Olen käyttänyt tuubitolkulla YSL:n valokynää ja aina välillä olen huomaavinani sen kanssa selkeän eron ja välillä tuntui, että sudin sitä ihan turhaan. Olen saanut tämän YR:n tuotteen jostain tapahtumasta ja otin sen nyt YSL:n loputtua käyttöön. En tiedä olenko nyt niin väsyneen näköinen, että kaikki on kotiinpäin vai onko esimerkiksi tämän tuotteen pinkihtävä sävy (sävy 01) omiaan mun bägeihin, mutta joo, tämä toimii. Eikä varmasti maksa kuin ehkä kolmasosan YSL:n tuotteeseen verrattuna. Peukku siis Yvesille!

Pieni Benefitin Benetint on nestemäinen huulille ja poskille tarkoitettu stain, jota olen nyt käyttänyt poskilla sen kauniin luonnollisen punerruksen takia. Sellainen hento pakkasenpurema look, joka ei näytä yhtään punatulta vaan siltä, että iho tosiaan vaan on sen värinen :) Välillä olen lisännyt Benetintin päälle vielä häivähdyksen jotain toista poskipunaa, jos jälki on jäänyt puuteroinnin jälkeen hieman valjuksi omaan mielentilaani nähden. Kiva tuote, varsinkin tällaisessa minikoossa, että tulee varmasti käytettyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihon kosteutuksen ja meikkaamisen jälkeen on vielä yksi vaikea osuus, nimittäin päivän tuoksun valinta. Olen viime aikoina tarttunut poikkeuksetta tähän L´Occitanen juhlakauden kausituoksuun, joka on aivan mielettömän herkullinen sekoitus kirpeää greippiä ja makeanraikasta raparperiä. Jotenkin saan tätä käyttäessä mielleyhtymän lapsuuden kesiin mummolassa maalla, ja niitä on tietenkin ihana fiilistellä <3 Näinkin kesäiseltä kuulostava tuoksu ei ole yhtään vääräntuntuinen talveksikaan, jotenkin kirpeys on sellaisa pehmeää, jota on vähän pakkasilmassakin, ei sellaista kesäisen kuuman ilman mojitoa ollenkaan. Käykää tuoksuttamassa Pamplemousse-Rhubarbea* jos näette, uskon, etten ole tämän ihastuksen kanssa yksin. Mulla on muuten tämän sarjan käsivoidekin, jonka olen käyttänyt jo melkein loppuun :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä oli mun tämän hetken suosikkituotteita. Lisää koontipostauksia seuraa lähiaikoina, sillä kirjoituslistalla on sekä marraskuun loppuneet että koko vuoden 2015 Dream Team :) Palataan asiaan!

Ps Yritin lopettaa postauksen kerrankin ilman mitään kysymystä teille. Ei onnistu, joten miten menee? :D

*Saatu blogin kautta. 

2 vastausta artikkeliin “Alkutalven lempparit

Jätä kommentti