Joulukalenteri · L`Occitane · Rimmel

Joulukalenterit 2015: Kolmas viikko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen mietiskelyn jälkeen kevyempiin aiheisiin, eli lisää joulukalenterin luukkujen sisältöä pukkaa :) Tällä viikolla tulikin kaikkea tosi jännää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen kalenteri jatkui osittain krääsälinjalla, mutta en vieläkään osaa pahoittaa siitä mieltäni :D Piparimuotti, todellakin tulee käyttöön ja paikkakortteja olen jo käyttänyt pakettikortteina teippaamalla pakettiin. Toivottavasti nyt kumminkaan niitä PAPERILAPPUJA ei tulisi :´D

Ihana Shea-sarja sai jatkoa huulirasvalla ja jalkavoiteella. Käyttöön kumpikin! Mantelikäsivoidetta olen kokeillut ja tämä on jo kolmas tuubini sitä. Hyvää kamaa ja tuoksuu nannalle <3

Verbena-sarjaa olen tähän mennessä tuoksutellut vain kaupassa, joten varsinkin tästä suihkugeelistä olin superiloinen. Sitruksinen rautayrtin tuoksu on yksi lemppareitani. Eiköhän tuo vartalovoidekin tule käytettyä, kyllä sentään mäkin joudun talvella kroppaa rasvata, vaikka muuten siitä laistankin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look Fantastic jatkoi monipuolisella kattauksellaan. Suosikkini luukuista olivat Magnifibres Treatment Primer ja Rimmelin Volume Flash Scandaleys -ripsiväri. Vertailin juuri Diorin ja Nyxin ripsivärinpohjustajia ja todellakin testaan Magnifibresin välittömästi!

Hiusnaamioita mulla on miljoona, joten saa nähdä, otanko Christophe Robinin tuotteen käyttöön vai meneekö eteenpäin. Vähän samaa kelailen bareMineralsin jauhemaisesta luomiväristä. Kiva, mutta tuleeko käytettyä. Monuspa Bali Massage & Body Oil tulee ehkä käytettyä. En hypi riemusta :D

Pain kasvosuihkeen kohdalla olin innoissani. Kunnes suihkaisin sitä kerran kasvoille ja haistoin appelsiininkukan tuoksun. Ei vaan pysty. Onneksi keksin heti erään, joka arvostaa tätä luonnonkosmetiikan tuotetta :) Samoin kävi muuten Molton Brownin suihkugeelin kanssa. Ensireaktio jee vaihtui samantien buuksi korkin avattuani, siis kuinka maskuliininen voi tuoksu (naisten?) joulukalenterissa olla?! En voisi kuvitellakaan käyttäväni tällaista miehistä tuoksua, joten kiertoon tämäkin. Itse asiassa kun tarkemmin miettii, niin tällä viikolla ainoat oikeasti kivat olivat nuo ripsiasiat, ja ne olivatkin täysikokoisia ja kattavat viikon hinnan jo kahdestaan, vaikka kierrättäisin kaikki muut :)

Odotitte varmaan myös maanantaijoulukalenterin sisältöä? Valitettavasti mä en paljasta sitä vielä, koska luukun sisältö meni vaihtoon. Postaan luukusta kun saan korvaavan tuotteen, ehkä tämä ulkoinen paine saa siskoni myös hoitamaan homman nopeammin..? :´D

Joulukalenterien ensimmäisen viikon luukut löytyvät täältä ja toisen viikon täältä. Mitä kivaa teidän kalentereistanne on tullut? :)

10 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit 2015: Kolmas viikko

 1. Mulla sama kalenteri ja ihmettelin kyllä kovasti tota molton brownin suihkugeeliä. Erittäin mielelläni haistelen tätä tuoksua mieheni käytössä ja itse asiassa tänään livahdin kylppäriin kun hää oli juuri suihkuun menossa ja tyrkytin että haista nyt, kokeile nyt! Mutta että omaan käyttöön juuei!
  En tiedä olenko tosi kokematon hiusnaamioiden maailmassa mutta mulle ainakin osu ja uppos tämä tapaus. Ripsiseerumin levityksen kanssa sai olla tarkkana; mulla ainakin alko silmät vuotaa jos osui liian lähelle itse silmää. Bareminerals luomiväri mielestäni tylsä ja mitäänsanomaton;pigmenttikään ei vakuuttanut. Joku metallic-luomiväri olis säväyttänyt paljon enemmän. Kovasti toivon vielä tajunnanräjäyttävää loppukiriä tän kalenterin suhteen ;D

  Tykkää

  1. Joo sama, hyvän tuoksuinen suihkugeeli, mutta ehdottomasti miehen käytössä :D

   Uskon hyvin, että hiusnaamio on hyvä. Jotenkin on vaan hiukan runsaudenpulaa sillä saralla.

   Hyvä tietää, olen siis tarkkana ripsiseerumin kanssa. Mulla on vielä tosi herkät silmät, että saas kattoo ;)

   Tykkää

 2. Mä olen tainnut kaksi kertaa saada Molton Brownin suihkugeelin Lookfantasticin Beauty Boxin mukana ja täytyy sanoa, että molemmat oli aika pettymyksiä. Ensimmäisen sain jotenkin käytettyä, mutta toinen oli niin selkeän maskuliininen, että mieskin totesi ettei ole mun juttu – jäi siis hänen hyllyynsä odottamaan käyttöä.. Pohdinkin, että minkälaiselle kohderyhmälle ko.sarja on ylipäätään tarkoitettu, nuo suihkugeelitkin käsittääkseni ihan kohtuuhinnakkaita ovat..

  Tykkää

 3. Mä lankesin siihen Diorin ripsipohjustajaan. Nyt mulla siis jo meteoriitteja ja ripsipohjustajaa sun usuttamana…. Oon niin helppo! Aika muhkeat ripset siitä kyllä tulee. Mutta silti tekoripset vaan paremmat, ei siitä mihkään pääse, vaan kyllä toi ripsipohjustaja arkimeikkiin on hyvä. Iltamenoihin haluan kyllä vähän isommat räpsyt. Oon niin pöhkö!

  Tykkää

  1. Myhäilen täällä tyytyväisenä :D Sä olet selkeästi poiminut helmet päältä mun kirjoituksista, asiaa! Pitäisiköhän munkin nyt tsempata tekoripsien kanssa…hmm. Pitäis käydä enemmän iltariennoissa, että tulis käytettyä :D

   Tykkää

 4. Lokkitanen sälät ärsyttää mua kyllä, vaikka muuten kalenterin jutut on ollu mieleen. Varsinkin eilinen luukku sai pari kirosanaa ulos suusta :-D

  Tykkää

 5. Ahhahhaaa, maanantaijoulupukki pahoittelee tuotteen toimimattomuutta ja kertoo, että korvaava artikkeli on jo matkalla Korvatunturilta :-D :-D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s