Clinique · Dr. Hauschka · Eucerin · Hiukset · Ihonhoito · Luonnonkosmetiikka · Lush · L`Oreal · MAC · Maybelline · Meikit · MUS · NARS · OPI · Supermood

Lokakuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei vitsi, taas mä olen säilönyt edellisen kuukauden loppuneet-postausta vaikka kuinka kauan. Mietin jo, että lopettaisin nämä, kun ei meinaa olla inspiraatiota, mutta kyllä mä nyt vielä tämän vuoden loppuun näitä varmaan teen. Sanokaa te, kiinnostaako näitä lukea?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lush Cupcake
Cupcake on tuorekasvonaamio, jonka sain kun palautin viisi tyhjää mustaa pakkausta Lushille. Cupcake on puhdistava ja kuoriva naamio, joka toimi hyvin, mutta meinasi olla iholleni vähän liikaa. Opin kokemuksesta myös sen, että minun kannattaa valita tuorekasvonaamioista mieluummin kosteuttava tuote, koska näitä puhdistavia ei voi kovin usein käyttää ja tuotteen käyttöikä on tosi lyhyt. Tosin ylitin ohjeellisen käyttöiän reilusti ja ihan kuranttia tuote silti oli :)

Dr. Hauschka Clarifying Toner
Postaus. Entinen Kasvovesi Spezial. Tätä olen käyttänyt jo monta pulloa ja ainoa miinus on tuotteen nopea loppuminen. Ainakin mulla, koska suihkin tätä kasvojen lisäksi myös kasvojen ja dekolteen alueelle. Ostan varmuudella lisää :)

Clinique Take The Day Off Make Up Remover*
Silmämeikinpoistoaine, joka jäi itselläni ihan kiva -kategoriaan. Ei toiminut niin tehokkaasti kuin lempparini Lancomen Bi-Facil.

Eucerin Hyaluron Filler Concentrate*
Kosteuttava seerumi, johon tykästyin kovasti. Tuoreeseen postaukseen pääset täältä.

Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Night Cream*
Postaus. Luonnonkosmetikan yövoide, joka oli hyvä, mutta tykkään enemmän kunnon kosteuttavan tuntuisesta koostumuksesta, kun taas tästä jäi hieman liian liftattu fiilis ihoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqualan L
Tatuoinnin hoitamiseen meni tämä tuubi, siis silloin kun en jaksanut odottaa megatahmaisen Bepanthenin kuivumista. Hyvää peruskamaa.

Lush Christingle*
Suihkussa käytettävä vartalovoide tuoksui ihanan raikkaalle mintulle ja oli pirteän sinivihreää. Kosteutti yhtä hyvin kuin suosikkini Lushin Ro`s Argan, mutta ei noussut lempparikseni aavistuksen viilentävän koostumuksensa takia. Kesällä voisi olla kiva, mutta ei vilukissalle talvella.

Lush Rose Jam
Suihkugeeli, joka tuoksuu IHANALLE <3 Eli samalle kuin yllä kehumani Ro`s Argan -vartalonhoitoaine. Tykkään! Tämä on Christinglen tapaan kausituote jouluksi, joten pitääpä harkita uuden ostoa nyt kun se on vielä mahdollista!

Adidas Antiperspirantti
Luottokaveri jo moooooonen vuoden ajalta. Kuivuu nopeasti, ei ärsytä kainaloitani ja toimii niin hyvin kuin nyt antiperspirantti voi itselläni toimia :)

Supermood Beauty Sleep Sweet Pillow Scent*
Rauhoittava tyynytuoksu iltaisin käytettäväksi, johon koukutuin ihan kunnolla. Aivan ihana, rentouttava tuoksu ja ehkäpä jokin plasebo-efektikin, koska tätä käyttäessäni nukuin hitsin hyvin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lush Lemony Flutter
Yksi lemppareistani eli kunnon paksua tahmaa kuiville kynsinauhoille ja käsille. Lisää voit lukea mm. täältä.

OPI Avojuice Coconut Melon
Raikkaan tuoksuinen, erittäin kevyt käsivoide päiväkäyttöön. Enemmän kesätuote ainakin itselleni, tarvitsen talvisin päiväksikin tuhdimpaa voidetta.

Nailfix Cuticle Oil Yummy Gummy
LivBoxista tullut uusi kynsinauhaöljytuttavuus, joka tuoksui nallekarkeille <3 Hyvä tuote myös muuten. Tosin pipettipäästä tuli öljyä miten sattui, joten päädyin spruittaamaan öljyä kämmenelle ja levittämään sen siitä kynsinauhoille. Voisin ostaa lisää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Persikkaisten hiusten suoravärisekoitus
Hahaa! Tällaisen pullon sain kampaajaltani, joka oli ystävällisesti sekoittanut mulle valmiin mixin eri suoravärejä halutun kombon aikaansaamiseksi. Käsittääkseni tässä oli IdHair Powr-tuotteista oranssia, pinkkiä ja pastellisen lopputuloksen tekevää Pastelizeria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikänsä puolesta roskiin meni tässä kuussa Make Up Storen Cover All Mix -peiteväritrio, jota olin kyllä käyttänytkin paljon. Saman merkin Blothing Powder oli jossain vaiheessa kovassa käytössä, mutta nykyisin en enää kauheasti välitä korjailla meikkiä pitkin päivää puuterilla vaan ainoastaan painelen kiillon pois. MAC Paint Pot Painterly on voidemainen luomiväri, jota olen käyttänyt tosi paljon, mutta nyt se piru oli mennyt ja kuivunut. Narsin silmämeikinpohjustajasta kirjoittelin täällä ja ostinkin jo uuden tämän vanhan päästessä autuaammille metsästysmaille.

L´Oreal Volume Million Lashes näytti kaikkien muiden ripsissä hyvältä paitsi mun! En tajua, tämän tekemä jälki oli jotenkin todella pliisua. Ei sopinut mulle yhtään! Maybellinen Lash Sensationalista pidin sen sijaan kovasti, postaus löytyy täältä.

MACin kulmakynä viileän vaaleassa sävyssä Fling on hitsin hyvä. Miinuksena on kuitenkin äärimmäisen nopea kuluminen. Eikä kulmakyniä myöskään hyväksytä Back 2 MAC -palautukseen mukaan. Kuuden tuotteen palauttajahan saa vaihtarina valita huulipunan. Höhhelis, että tätä ei hyväksytä mukaan, näitä nimittäin todella kuluu…

Tällaisia! Aikamoinen kasa taas kerran :D

Saatu blogin kautta.

22 vastausta artikkeliin “Lokakuun tyhjentyneet purkit

    1. No PIRKKO, nyt välittömästi. Ne tuotteet on niin kauniitakin, että saisit Pirkko ihania juttuja piirrettyä niistä <3

      Huomasin nyt vasta, että olipas muuten Lush-painotteista loppunutta lokakuussa :)

      Tykkää

  1. Ootko sitä Lushin Full of Gracea muuten testannut? Olisi kiinnostava lukea siitä jotain mielipidettä.

    Mä vähän skrollailen näitä aina sillä lailla että jos sattuu näkymään jotain kiinnostavaa tuotetta niin luen sitten tarkemmin. Nyt lähinnä poimin tuon Adidaksen dödön jos se ei ärsytä, mulla on reagoinut kainalot parin viime vuoden aikana joihinkin ja aina vähän jänskättää ostaa uutta mutta kun ei aina sitä samaakaan jaksaisi! Herbinan suihkutettava joku vihreäkorkkinen yllätti tehokkuudellaan ja hellyydellään!

    Tykkää

    1. Joo, olen! Täältä löytyy muutama sana siitä:
      http://misspiggyspearls.purkkimafia.fi/2014/07/kesakuussa-loppuneet/

      Itse asiassa mulla on sitä nyt toinen pala odottamassa testiä, haluan kokeilla sitä nyt uudestaan, kun tässä puolessatoista vuodessa olen kokeillut niin monta seerumia, että nyt on paljon parempi vertailupohja :)

      Sama juttu täällä, skrollaan näistä postauksista kuvat ja pysähdyn kiinnostavien kohdalle :)

      Mä käytän Herbinan roll-onia silloin kun on aikaa odottaa kuivumista ja tuota Adidasta muuten. Mun kainaloita Adidas ei ole koskaan ärsyttänyt, mutta muistan kuulleeni yhdeltä bloggaajakaverilta, että hänen kainalonsa eivät siitä tykänneet. Ei kai auta kuin kokeilla, onneksi ei maksa kauheasti :)

      Tykkää

  2. Itsekin tykkään noita loppuneet -postauksia lukea, joten jos vaan itselläsi on innostusta näitä jatkossakin rustata niin anna tulla vaan! :)

    Tykkää

  3. Hei nää on aivan loistavia katsauksia sellasiinki tuotteisiin joita et oo muuten esitelly joten lisää vaan näitä jatkossaki♡ Tosin oon iteki huomannu ton purkkien jemmaamisen olevan harrastuksena huvittavaa.. :D

    Tykkää

Jätä kommentti