Bernard Cassiere · Clarins · Clinique · Dior · Diptyque · Dr. Hauschka · Goldwell · IdHAIR · Ihonhoito · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Luonnonkosmetiikka · Madara · Max Factor · Meikit · MUS · Nivea · philosophy · Sephora · The Body Shop · Tuoksut · Vita Liberata

Heinäkuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taas luvassa esteettisen kauniita kuvia roskista eli aika ruotia heinäkuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet! Ihonhoitoa loppui tässä kuussa tosi paljon, samoin kerrankin sain loppuun useamman meikkituotteen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Madara Peel
Tästä happokuorinnasta olen kirjoittanut täällä. Harvoin ihossa näkee tuotteen kertakäytön jälkeen niin huiman eron kuin tämän kanssa! Aion ehdottomasti ostaa lisää asap.

Bernard Cassiere Mint-Lemon Fluid
Kevyt mattaisen pinnan jättävä päivävoide, johon ihoni rakastui! Pienen tuubin loppuminen harmitti ja voisin todellakin hankkia tätä lisää! Cassieren tuotteissa on kyllä sitä jotakin, ihoni on tykännyt kaikista kokeilemistani merkin tuotteista ihan älyttömästi. Täytyy nyt ehdottomasti ottaa sarja tarkemman tutustumisen alle :)

Philosophy Hope In A Jar
Päivävoide ihanalla vaahtomaisella koostumuksella. Tykkäsin tästä meikittöminä päivinä tosi paljon, mutta iso miinus tuotteelle tulee siitä, että se alkoi rullautua meikin alla joka kerta kun kokeilin. Itse asiassa Hope In A Jarin koostumusta onkin hiljattain muutettu ja mulla odottaa uusi versio korkkausta. Toivottavasti se sopisi meikin alle paremmin.

Clinique Superdefense SPF25*
Tätä suojakertoimellista päivävoidetta olen käyttänyt useamman purkin ennenkin. Tosi toimiva päivävoide joko meikin alle tai aurinkovoiteena, mutta hajusteiden puuttuessa tuoksuu nenääni tosi kemikaaliselta.

Neal`s Yard Remedies Beauty Sleep Concentrate
Paksuhko yöseerumi, jossa on voimakas yrttinen tuoksu. Jäi itselläni kategoriaan ihan kiva.

Dr. Hauschka Clarifying Toner
Postaus. Todelliseksi luottotuotteekseni noussut suihkutettava kasvovesi. Ihan paras sekaiholle, joka pukkaa näppyä. Uusi pullo on jo kovassa käytössä :)

Nivea Refining Clear-Up Strips
Näitä käytin jo teininä, ja löysin hiljattain uudelleen! Pienet laput asetetaan kohtiin, joissa on eniten mustapäitä ja suuria ihohuokosia eli otsalle, leualle ja nenään. Lappujen vaikutettua kymmenisen minuuttia ne repäistään kevyesti pois ja vuorossa on paras hetki: näet konkreettisesti, miten paljon moskaa ihohuokosista on lähtenyt! Saan jotain kieroa tyydytystä nähdessäni mustapääarmeijan lapussa :D Loistotuote, uusi paketti on jo kaapissa!

Sensai puhdistusliina
Postaus. Liina jäi hetkeksi paitsioon Clarisonicin oston jälkeen, mutta nyt olen käyttänyt sitä normaaliin tapaan Clarisonic-hurruuttelun jälkeen. Liina joutaa siivousrätiksi siinä vaiheessa, kun se ei meinaa pehmentyä lämpimän veden alla kunnolla. Tällainenkin uusi on jo odottamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vita Liberata levityskinnas*
Postaus. Eiks oo nätti :D Yhden kintaan käyttöikä ei ole hurjan pitkä jatkuvassa käytössä. Viimeinen niitti oli kintaaseen tullut reikä, jolloin oli viimeistään aika heittää se pois. Moussemaisten itseruskettavien käytössä tällainen kinnas on ihan must!

Sephora suihkuvoiteet kookos ja lemon verbena
Näistä olen kirjoitellut niin monta kertaa, että totean vaan tykkääväni kovasti! Pieni pakkaus on kiva mahdollisuus testata tuoksua ja koostumusta ennen ison tuubin ostamista. Molemmat näistä tuoksuista olivat tosi ihania :)

The Body Shop Hand Cleanse Gel
Mandariinin tuoksuinen käsidesi, jota ostan aina vaan lisää. Tuoksuja on toki paljon muitakin, mutta mun mielestä raikas sitrus sopii tällaiseen tuotteeseen parhaiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IdHAIR POW`R Lavender*
Vaaleanvioletti suoravärinaamio, josta riitti kolmeen käyttökertaan. Mulla on tulossa postaus violeteista suoraväreistä ja muista ylläpitotuotteista, mutta sen verran sanon, että aivan ihana lila sävy tässä Lavenderissa on <3 Onneksi sain kaverilta toisen purkin tätä :)

Goldwell Naturally Full*
Tuuheuttava suihke, joka näin rumasti sanottuna oli itselleni se tusinan kolmastoista. Hyvä perustuote siis, mutta näitä on olemassa niin paljon, ettei tämä yksilö sykähdyttänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Make Up Store Wonder Powder Sahara
Tämä irtokorostuspuuteri oli luottotuotteeni vuosia ja edelleen olen sitä mieltä, että se antaa upean hohteen kasvoille. Tämä purkki kesti VUOSIKAUDET, ja olen sinä aikana haalinut sen verran monta MACin Mineralize Skinfinishiä ja muita korostuspuutereita, että saa nähdä ostanko enää uutta Wonder Powderia. Jos ostan, niin ostan yhtä sävyä tummemman Kalaharin, se on vielä ihanampi :)

Make Up Store Microshadow Muffin
Kauniisti hohtava vaalea jokapaikansävy. Käy niin luomille, korostustuotteena kuin kulmaluullakin, jos haluaa vähän hohtavampaa lopputulosta. Olen viime aikoina tykästynyt enemmän mattaluomiväreihin, joten en ainakaan heti osta tällaista uutta.

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base
Eli suomeksi hohtoa tuova pohjustaja kasvoille. Petyin tähän tuotteeseen vähän, mielestäni Lumenen Illuminating Primer on paljon parempi, vaikka on paljon edullisempi. En osta lisää, ostin taas Lumenen :)

Dior Lash Plumping Serum
Postaus. Tästä tuotteesta olen jauhanut enemmän kuin juuri mistään muusta. Tämä on ihan parasta, käytän joka päivä, enkä halua kokeilla muiden merkkien vastaavia tuotteita. Se on aika hyvin kosmetiikkatuotteelta :)

Max Factor Masterpiece Transform*
Käytin nuorempana tosi paljon Max Factorin ripsivärejä ja olisin kovasti halunnut tykätä tästä, kun pitkän tauon jälkeen merkin ripsaria kokeilin. Tämä ei vaan oikein tehnyt ripsilleni mitään ja jätti kylmäksi. Ei jatkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Diptyque Solid Perfume L´Ombre dans l´Eau
Jos mulla olisi signature scent, niin se olisi tämä täydellinen raikas mustaherukka. Jos pitäisi loppuelämä käyttää vain yhtä tuoksua, se olisi tämä. Tuoksun itseltäni, kun käytän tätä <3 Tämä on jo toinen loppunut voidemainen parfyymini tätä tuoksua, seuraavaksi ostan varmaan normaalin suihkutettavan tuotteen, että se kestäisi vähän pidempään :)

No niin, taas yhden kuukauden loppuneet käyty läpi. Löytyikö yllättäjiä tai uusia tuttavuuksia? :)

* Tuote saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Heinäkuun tyhjentyneet purkit

 1. No olihan tässä uusia juttuja. Voidemainen tuoksu on itselleni uusi asia, suihkuteltavia olen vain ostanut. Clarinsin light radiance on täälläkin, ehkä itsekin seuraavaksi kokeilen Lumenea jos kerran parempi tai edes yhtä hyvä ja paljon edullisempi. Diorin Lash plumping uusi tuttavuus, saatan jopa hankkia. Toi Bernard Cassieren voide taisi tulla Livboxissa, itselläkin loppui juuri. Ihana tuoksu ja sopi ainakin nyt kesällä myös kuivaihoiselle. Taisin olla tänä kesänä enemmän normaali-ihoinen kuin kuivaihoinen, mikä lienee Hauschkan ja Bioeffectin ansiota. Vaarallisia nää bloggareiden päivitykset, sieltä pakkaa ilmestymään kaikkea levotonta omalle ostoslistalle :-) .

  Tykkää

  1. Hauskaa, että löysit kiinnostavia tuotteita, jotka saattavat päätyä kokeiluun!

   Ja sama täällä, toisten postaukset on mulle ihan yhtä vaarallisia :D

   Tykkää

 2. Mulle tuli myös uutuuksia. Vaikken yleensä käytä enää juurikaan normi markettikosmetiikkaa, niin noi Nivea Refining Clear-Up Stripsit kuulostivat ihan liian houkuttelevilta! Mä kuulun kans siihen häiriintyneesen hiippakuntaan, jotka rakastavat nähdä, miten kaikki ällöt moskat irtoavat ihosta! ;D

  Myös Dr. Hauschka Clarifying Toner houkuttelee, mulla kun on akneiho, niin näppylöiden vähentäjä ois enemmän kuin tervetullut. Tällä hetkellä itsellä on testissä Dabban kukkaisvesistä mesiangervo, jonka kokemuksista tulen luultavimmin kirjoittamaan omassa blogissani jossakin vaiheessa. Mutta täytyy ottaa Hauschka listalle! Musta jotekin tuntuu, ettei kasvovesiä vaan voi olla liikaa. ;) (Mut kyllä niitä oikeesti voi, ainakin silloin kun loppuu kaapista tila.)

  Tykkää

  1. No siis, kasvovesiä EI voi olla liikaa :D On paljon erilaisia tarpeita, fiiliksiä ja tilanteita, valinnanvaraa pitää olla ;)

   Dabba-vedet onkin mulla vielä testaamatta! Ne on varmaan ihania <3

   Tykkää

  2. No se on kyllä totta, että VALINNANVARAA täytyy olla! Käytän yleensä jo aamuin ja illoin eri kasvovettä. Tällä hetkellä tykkään käyttää Madaran Clarifying -kasvovettä ja laittaa päälle Dabbaa, ettei Madaran kasvoveden alkoholi kuivata liikaa ja sitä paitsi olen aika koukussa Dabban mesiangervon tuoksuun, <3 Suosittelen testaamaan Dabboja, niistä vaihtoehdoista luulin jokaiselle löytyvän joku mieleinen (mulla on nyt jo useampi!). ;)

   Tykkää

  3. No kyllä, täytyypä ottaa agendalle nämä Dabbat! :)

   Oletko muuten kokeillut Cliniquen Mild Clarifying -kasvovettä? Se ei käsittääkseni sisällä alkoholia ollenkaan, mutta vähentää mustapäitä selkeästi. Itse tykkään siitä kovasti :)

   Tykkää

  4. Voi hiiskatti! Olen mielestäni vastannut jo sulle tohon kommenttiin, mutta ei se näköjään ole tallentunut. :( No, tässä asiani uudestaan:

   En ole kokeilut. Toi Madara on mun kasvovesistä ainoa, joka sisältää alkoholia ja sekin on kohta loppu. Käytin sitä kesän ajan, kun se ei silloin kuivata juuri ihoa. Dabbaa on muuten vain niin ihana suihkia vielä päälle, niin saa sellaisen pisaratuntuman. ^^

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s