Bliss · Ihonhoito · Kosmetiikan nettishoppailut

Pedikyyri sukissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, ehkä ihan hippasen liioitteleva otsikko, koska mitkään sukat eivät kyllä huolittele varpaiden kynsiä tai lakkaa niitä. Mutta muuten, saanko esitellä: kiireisen tai laiskan naisen kotipedikyyri!

Luin Blissin Softening Sockseista alunperin Jonnan blogista ja kiinnostuin välittömästi. Olen aivan äärimmäisen laiska jalkojen rasvaaja, ja sen saan kyllä tuntea kantapäiden ja isovarpaiden kuivuutena ja kovettumina. Jotenkin vaan tuntuu niin työläältä, kun jalkavoiteen jälkeen pitää aina istua sängyllä jalat ilmassa tai pitää sukkia ettei koko parketti olisi lähmässä. Toisaalta en myöskään halua mennä tahmeilla jaloilla nukkumaankaan, koska en halua lakanoitani ihan mömmöisiksi. Jos taas käytän kevyttä, nopeasti imeytyvää jalkavoidetta, en saa siitä haluamaani tehokkuutta jalkojen kosteutuksessa. Ongelma.

Ongelma taasen ei ole vaihtaa villasukat parinkymmenen minuutin ajaksi Blissin sukkiin. Kun sukat ottaa pois, jalkoihin ei jää minkäänlaista tahmeutta tai mähmäisyyttä, vaan voi mennä nukkumaan tai vetäistä villasukat takaisin jalkaan samantien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sukkien sisällä on hieman kalvomainen geelikerros, joka on imeytetty täyteen erilaisia öljyjä. Geeli tuoksuu todella miedosti ja tuoksu on mielestäni ihan jees, ei erityisen hyvä, muttei häiritseväkään. Sukat tuntuvat jalassa viileän kosteilta. Aluksi tuntui tosi hassulta kävellä ne jalassa, mutta fiilikseen tottui nopeasti. Sukat kestävät valmistajan mukaan 50 käyttökertaa ja ne voi halutessaan pestä kevyesti.

Olen nyt laittanut sukat todelliseen testiin, nimittäin olen hukannut jalkojen kuorinta-aineeni jonnekin kylpyhuoneen kaappini syövereihin. Vartalolle käyttämäni kevyesti kuoriva suihkugeeli ei tee jaloilleni mitään, kokeiltu on ;) Joten en ole kuorinut jalkojani aikoihin, enkä myöskään kosteuttanut niitä. Soo soo. Nyt olen käyttänyt Blissin sukkia puolisentoista viikkoa joka ilta. Huomaanko eron? Todellakin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo ensimmäisen käytön jälkeen jalat tuntuivat mielettömän pehmeiltä, sileiltä ja kosteutetuilta. Lopputulos ei kuitenkaan kestänyt samaa iltaa kauempaa, vaan aloin taas huomata kantapään karhentumisen. Noin viikon säännöllisen käytön jälkeen jalat ovat pysyneet pehmeinä käyttökertojen välissäkin ja olisin valmis vetämään sandaalit jalkaan vaikka heti! Jotenkin sukkien tuomaa muutosta jaloissa on vähän vaikea kuvailla, se on jollain lailla tuhkimotippamainen :D Jalat ovat nimittäin heti käytön jälkeen niin kauniin näköiset, että aion ehdottomasti käyttää näitä ennen juhlia, jos aion edustaa avonaisissa kengissä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasin Softening Socksini HQhair-nettikaupasta, jossa ne maksavat normaalihintaisina noin 46 euroa. Kuten muihinkin kosmetiikan nettikauppoihin, HQhairiinkin tulee jatkuvalla syötöllä alennuskoodeja, joten näistäkin sain 20 prosentin alennuksen. Halvat sukat nämä eivät missään nimessä ole, mutta mielestäni hintansa arvoiset!

Mitäs sanotte? Huvittaisiko kokeilla? :)

29 vastausta artikkeliin “Pedikyyri sukissa

 1. Kyllä, mielenkiintoiselta kuulostavat! ;) Tosin, mä kyllä rasvaan jalat joka päivä ilman kauhen suuria ärsytyksiä, eli ehkä hinta vähän kirpaiseva on?

  Tykkää

  1. Joo, on kirpaiseva, jos jalkojen hoito perinteisin keinoin ei tuota ongelmia :) Mutta miten sä oot ratkaissut tuon jalkavoiteen kuivumisongelman?

   Tykkää

   1. No en mä tiedä olisko mulla vaan niin kuivat jalat, mutta kun rasvaan ne ekana suihkun jälkeen, niin kaikki on imeytynyt siinä vaiheessa kun oon muuten rasvannut loppuun! :)

    Tykkää

   2. Suihkun jälkeen! Ahaa! Mä oon aina rasvannut ennen nukkumaanmenoa, mutta täytyypä kokeilla tätä innovatiivista uutta lähestymistapaa ;D

    Tykkää

   3. Haha :D Joo iho kannattaa rasvata aina heti suihkun jälkeen, imeytyy paremmin ja nopeemmin vielä vähän kosteelle iholle!

    Mut todellakin kiinnostaa nää sukat. Vihaan jalkojen rasvaamista,en malta olla paikoillani riittävän pitkään ja ootella kuivumista. :D Tilaan nää heti, kun on rahaa. :D

    Tykkää

   4. Joo, kyllä mä muuten ihon rasvaankin heti suihkun jälkeen (siis silloin kun rasvaan haha), mutta jostain syystä jalkoja ajattelen vasta nukkumaan mennessä. Ehkä johtuu siitä, että rasvaan kädetkin vasta silloin :D

    Tykkää

 2. Miten sä siis peset nuo?

  Mä sain äidiltä tuollaiset, mutta eri merkkiset. Ei kyllä hajuakaan, mistä se on ne hankkinut.. on vaan tuo pesuhomma mietityttänyt, enkä ole vielä ottanut käyttöön.

  Tykkää

  1. Mulla ei ole ollut tarvetta pestä noita, mutta ohjeen mukaan voi pestä käsin miedolla nestemäisellä saippualla ja sitten ripustaa kuivumaan 24-36 tunniksi :)

   Tykkää

 3. No nyt nämä meni viimeistään mun hankintalistalle! Jonnan suitsutuksesta jo jokin aika sitten vähän kiinnostuin, mutta silloin sain vielä ylipuhuttua itseni, etten näitä tarvitse. Että kyllähän mä pärjään jalkavoiteilla :D Mutta nyt aion kokeilla. Niin että kiitos vaan, kun kasvatit taas mun hankintalistaa ;)

  Tykkää

 4. Mä olen myös tosi laiska rasvaamaan jalkoja ja ihan samasta syystä :D Samoin muuten kropan rasvaaminen on välillä ärsyttävää, kun lakanat lähmäytyy tosi nopeasti, jos siis käyttää yhtäänkään tuhdimpaa voidetta :( Ja vaikka se olisikin näennäisesti imeytynyt ihoon, niin silti..tosin aika usein kyllä lakanat tuleekin vaihdettua, se fiilis kun pääsee ihanan rapsakoiden lakanoiden väliin on <3!

  Mutta tarvitsisin kyllä tällaisen formaatin jaloille! Itse katselin jotain vastaavia, muistaakseni apteekissa oli halpisversio? Tosin, en tehnyt tarkempaa tutkimusta, voi olla ettei apteekin sukissa esim. ole yhtä monia käyttökertoja, kuin näissä Blisseissä. Blisseissä hinta kyllä kirpaisee, mutta harkinnan arvoinen juttu ehdottomasti! Tää olisi kyllä hyvä lahjaidea jollekin miespuoliselle henkilölle, moni heistä tarttuu rasvapurkkiin vasta silloin, kun se iho on jo lähtenyt kävelemään :D

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla, etten ole ainoa laiska tässä suhteessa :) En olekaan huomannut apteekissa vastaavaa tuotetta, mutta täytyypä tsekata ensi kerralla!

   Puhtaat lakanat <3

   Tykkää

  1. Kiitos vinkistä Seija! Oletko kokeillut noita, onko hyvät? Hinta ainakin on tosiaan edullinen ja kiva, että on värivaihtoehtojakin :)

   Tykkää

   1. Vasta laitoin sukat tilaukseen eli vielä ei ole kokemusta. Innokkaana odottelen, että pääsen sukkia testaamaan. :)

    Tykkää

 5. Mulla on ollu tollaset jo kaks vuotta mutta en oo käyttänyt… Arveluttaa se niiden hygieenisyys ja on ollu tarkotus ottaa selvää miten ne pestään joten en sitte oo saanu aikaan ja käyttämättä olleet… Onkohan jo kuivahtaneet tai muuta… Eivät varmaan ole tuota merkkiä, mutta idea niissä on sama ja saman väriset jopa. Ovat vain sellaset että peittävät kantapään alueen, eli ei varpaisiin saakka. No sepä riittää. Olen väheksyny niitä ja ajatellut että eivät kumminkaan toimi, hullu idea. No, pitääpäs testata nyt sitten!

  Tykkää

  1. Testaa ihmeessä ja jos muistat, niin raportoi miten toimi :)

   Mua jotenkin ei tuo hygieenisyys arveluta, ei siinä 20 minuutissa jalat hikoa (ja muutenkin on niin viileä tunne näitä käyttäessä), enkä ole ainakaan vielä kokenut tarpeelliseksi pestä sukkia. Ehkä sitten on eri juttu, kun alkaa olla sen lähemmäs 50 käyttökertaa takana ;)

   Tykkää

 6. Mä tarviin nää! Oikea jalka ei ole vieläkään toipunu 6 viikosta kipsissä tossa vuodenvaihteessa. Kipsi aiheutti painehaavan päkiään, josta johtuen kuorinta ja rasvaus sen ympäriltä on vähän niinku jäänyt. Miehelle olen jo monta viikkoa sitten ilmottanut, että haavan umpeuduttua rasvasukat tulee käyttöön :)

  Tykkää

  1. Hui, kuulostaa ilkeältä :P Mutta sitä suuremmalla syyllä sä todella tarvitset nämä ja olet ne ansainnut! :) Tsemppiä paranemiseen!

   Tykkää

 7. Nää kuulostaa kyllä hauskoilta, vaikka mulla ei rasvausongelmia olekaan. :) Nukun aina sukat jalassa, joten rasvaan jalat sängyssä ja vetäisen sukat samantien päälle.

  Tykkää

  1. Mäkin aina menen nukkumaan sukat jalassa, mutta usein vetäisen ne jalasta ennen kuin nukahdan. Tulee kuuma tai jotain :D Silloin ei oo kivaa, jos jalkavoide on vielä tahmeaa :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s