Guerlain · Itseruskettajat · Vartalotuotteet

Vartalon itseruskettavien ranking 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen vannonut Vita Liberatan itserusketusmoussen nimeen siitä asti, kun kokeilin sitä ensi kerran viime kesänä. Nyt mulle tarjoutui tilaisuus selvittää, olisiko lemppariselemerkkini Guerlainin Terracotta Sunless Tinted Self Tanning Gelistä sille haastajaksi. Koostumus on omasta mielestäni lähempänä voidemaista kuin geeliä, mutta yhtä kaikki aivan erilaista kuin Vita Liberatan kintaalla levitettävä Tinted Self Tan Mousse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guerlain on saanut pidettyä yllä ihanaa tuoksumaailmaansa myös tässä itseruskettavassa, ja DHA:n ikävä ominaishaju on peitetty tosi hyvin tiaré-kukan tuoksulla. Näissä kuvissa näkyy tulos kahden käyttökerran jälkeen eli väriä tulee hyvin. Tähän vielä kolmas kerta päälle, niin avot ;)

Terracotta Sunless nousi parhaaksi voidemaiseksi vartalon itseruskettajaksi, jota olen kokeillut. Tällä tulee mielestäni tasaisempaa jälkeä kuin entisellä suosikillani Laveran voiteella, ja myöskin tuoksu on sata kertaa parempi. Toki Guerlainin hintakin on hiukan eri Laveraan verrattuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syy, miksi Guerlainin itseruskettava ei nouse minun rankingissani Vita Liberatan ohi tai edes rinnalle on sen selvästi hitaampi kuivumisaika. Vita Liberatan mousse kuivuu oikeasti silmänräpäyksessä, yleensä siinä ajassa kuin pesen hampaat, eikä se jätä jälkeensä mitään tahmaisuuden häivääkään. Ei Guerlainkaan mähmäisimmästä päästä ole, mutta ei vaatteita kyllä halua ihan heti pukea päälle, ja iho jää sen tuntuiseksi, että siihen tietää levittäneensä jotain. Toisaalta Guerlain myös kosteuttaa ihoa tosi hyvin (mitä Vita Liberata ei tee), joten uskon, että se on tosi hyvä vaihtoehto kuivaihoiselle, joka haluaa panostaa luksukseen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkään Guerlainin antamasta sävystä tosi paljon, se on yhtä hyvä ja luonnollinen kuin Vita Liberatallakin. Käytän Terracotta Sunlessin mielelläni loppuun, ehkä tästä eteenpäin kuitenkin molempiin jalkoihin :D

Mites teidän kintut, käytättekö itseruskettavia? Mitä?

Tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

10 vastausta artikkeliin “Vartalon itseruskettavien ranking 2

 1. Noup, en käytä :D Ne ei vaan toimi mulla. Ne aina raidoittuu, kökköistyy ja jättää läikkiä. Ikinä en oo saanut tasasesti levitettyä, joten eiei. Olen ikuisesti valkoinen. Mutta tyytyväinen!

  Tykkää

 2. Mä niin tykästyin tän Guerlainin kosteuttavuuteen! :) Plus levitän iiärrät aina illalla nukkumaan mennessä, niin ei tartte olla pukemassa mitään päälle.

  Tykkää

 3. Vita Liberataa on tehnyt mieli kokeilla pitkään, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Vaikuttavat kyllä ihan HG-tuotteilta. Tällä hetkellä on käytössä juurikin tuo Lavera, taisimpa sen kerran Sokoksen alesta klikata koriini juurikin sun suositukset takaraivossa :D Olen siitä kyllä tykännyt, mutta ainakin omalla ihollani sävystä tulee ehkä inan liian oranssi. Ei pahasti, mutta ihan vähän. Seuraavaksi kokeiluun lähtee ihan ex tempore Feeluniquen alesta naurettavan halvalla ostoskoriin klikkaamani Garnierin sprayt – erikseen kasvoille ja vartalolle. Rohkeasti lähden kokeilemaan ovatko sutta ja sekundaa vai yllätynkö positiivisesti :D

  Tykkää

  1. Jep, Vita Liberatan sävy on mun mielestä parempi kuin Laveralla tulee. Toki sekin on yksilöllistä, miten passaa omaan ihonsävyyn :) Toivon mukaan Garnierit pelittää! :)

   Tykkää

 4. Mä oon pitkään käyttänyt Vita Liberataa ja se on ollut mun lemppari siitä lähtien kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin. Tykkään, että se kuivuu nopeasti, mutta mustakin tuntuu, ettei se kuitenkaan kosteuta ihoa, vaikka VL sitä hehkuttaakin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s