Crazy Rumors · Huulipunat · Ihonhoito · Luonnonkosmetiikka · Meikit

Karkkia huulille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensin tulivat värikkäät Baby Lipsit, sitten mielettömällä makuskaalalla varustetut Hurrawt ja nyt sitten Crazy Rumorsit. Miksi jaksoin innostua Crazy Rumors -huulirasvoista, vaikka luulisi, että kahden edellämainitun merkin hypetyksen jälkeen kiintiö olisi täynnä? No siksi, että nämä tuoksuvat KARKILTA!! Baby Lipsien tuoksumaailma on enemmän hedelmäinen, sellainen aika esanssinen, vaikka kyllähän mä niistäkin tykkäsin ja käytän edelleen. Vegaanisten Hurraw-rasvojen tuoksut ovat puolestaan maanläheisiä, valikoimassa on mm.  Earl Greyn, mantelin ja sitruunan tuoksuisia puikkoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crazy Rumorsin lähestymistapa toimii kaikille makean ystävillä kuin häkä! Vai mitäpä sanotte näistä tuoksuista: purkka, cola ja banana split?! :) Mä sanon, että nam! Banana Splitin sain blogimiitin goodie bagistä, ja vaikka näistä(kin) huulirasvoista on kirjoiteltu jo monessa blogissa, halusin välttämättä vielä kirjoittaa oman näkemykseni ;) Pyysin maahantuojalta banaanijälkkärin kaveriksi maut Bubble Gum ja Cola. Lisäksi halusin ehdottomasti  kokeilla yhtä sävyttävää puikkoa, joksi valitsin vaaleanpunaisen HibisKiss Pearlin.

Crazy Rumorsien tuoksut ovat superherkullisia ja aitoja. Melkein luulisi syövänsä purkkaa tai juovansa kokista, kun näitä käyttää. Tuoksujen lisäksi puikkojen juttu on siinä, että ne ovat 100 % luonnollisia ja vegaanisia. Huulirasvoista ja -punista iso osa päätyy massuun, joten vaikka käytänkin huulilla synteettistä kosmetiikkaa, saa luonnollinen vaihtoehto ison plussan myös minulta. Luulisin myöskin, että lapset tykkäävät näiden tuoksuista ja muksuillahan kuulemma saattaa päätyä suuhun enemmän kuin huuliin, joten mieluummin sitten tätä luonnollista kamaa :)

Tykkään myös huulirasvojen koostumuksesta. Puikko ei ole yhtään liian kova, vaan liukuu huulilla vaivatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävyttävästä Pearlistä tulee kaunis, luonnollinen hehku. Tämäkin tuoksuu kevyen makealle, muttei yllä tuoksunsa suhteen karkkisten kavereidensa tasolle ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pearlistä tulee jotenkin mieleen BB-voide huulille :D Kaunistava vaikutus, kosteutta ja aavistus sävyä. Aika kiva mun mielestä!

Mitä mieltä, iskeekö Crazy Rumorsit? Onko sulle väliä, onko huulirasva luonnonkosmetiikkaa vai ei? Näitä saa muuten mm. Ruohonjuuresta ja Lifesta.

Huulirasvat saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Karkkia huulille

  1. En kyllä ihmettele <3 Mäkin oon nyt käyttänyt ainoastaan näitä (varsinkin kun ei ole tarvetta suojakertoimelliselle voiteelle ;)!

   Tykkää

 1. Hain juuri tänään postista Biodellyn tilauksen, jossa on tuli mm. juurikin Crazy Rumoursin ja Hurraw!:n huulirasvoja. Tykkään itse huulirasvoissa todella paljon luonnonkosmetiikkamerkeistä, ne toimivat minulla paljon paremmin kuin mitkään labellot/niveat/whateverit.

  Tykkää

  1. Mulla toimii Nivean huulivoit ihan mielettömän hyvin yökäytössä, mutta muuten mäkin käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikan huulirasvoja :)

   Tykkää

 2. Mä rakastan näitä! Mutta nyt oon menettänyt kaikki paitsi yhden, jota piilottelen huulirasvavarkailta. :’D Tuollaista sävyttävää haluan kokeilla seuraavaksi, voi sitäpaitsi olla että sen saisin pitää ihan rauhassa? ;)

  Tykkää

  1. Sama juttu! Tykkään näistä paljon enemmän kuin Hurraw-voiteista, jännä… Oon ihan varma, että tykkäisit noista sävyttävistä kanssa :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s