Batiste · Burt`s Bees · Chanel · Dr. Hauschka · Ella Baché · Jurlique · Kasvovedet · Kiehl`s · LivBox · Lumene · Lush · L`Occitane · Madara · Maybelline · Seerumit · Sensai · Sephora · Silmänympärysvoiteet · Sisley · Weleda

Kesäkuussa loppuneet

Kesäkuussa loppui aika läjä kosmetiikkaa, huh. Tavoistani poiketen kuvat on kerrankin otettu ilman karvaisia assistentteja (jotka vetelivät sikeitä kuvien ottohetkellä) ;)

Kasvojen puhdistus

Jurlique Citrus Purifying Mist
Ikuisuusihastukseni, kertakaikkiaan loistava tuote. Tuoksuu huumaavan raikkaalta sitruunalta ja raikastaa kasvoja ihanasti. Tämä oli varmaankin jo kolmas purkki, jonka olen suihkinut tyhjäksi. Suosittelen siis :)

Sensai Silky Purifying Creamy Soap
Postaus. Ostin täysikokoisen purkin tätä, joten tykkäsin :)

Clarins silmämeikinpoistoaine
Ihan ok putsari silmämeikille. Ei kirvellyt herkkiä silmiäni, muttei ollut myöskään tehokkaimmasta päästä.

Dr. Hauschka Puhdistusvoide
Tiedän monen vannovan tämän nimeen, mutta itse en saanut mitään kiksejä. Ihan ok, ei sen enempää.

Chanel Lotion Douceur
Postaus. Ihanan tuoksuinen raikas kasvovesi. Todella kallis, mutta jos kaipaat luksusta, suosittelen.

Kasvojen kosteutus

Madara Pihlaja Daily Defence
Postaus. Tykkäsin kasvojen  kosteutuksessa talvella tosi paljon. Käytin jämät käsivoiteena, koska en moneen kuukauteen tarvitse näin kosteuttavaa voidetta.

Ella Bache SpiruLines Creme Green Lift
Tästä riitti oikeasti vain kahteen käyttökertaan! En ehtinyt oikein muodostaa kunnon mielipidettä tässä ajassa.

Lumene LAB silmänympärysvoide
Perus ok silmänympärysvoide, en osaa arvioida sen kummemmin.

Weleda Wild Rose silmänympärysvoide
Ihan kiva tuote tämäkin. Harvoin saan mitään wow-elämyksiä silmänympärysvoiteista, enkä saanut tästäkään.

Rainbow silmänympärysvoide
Tästä osaan sanoa sen, että kosteutustehot olivat aika olemattomat. Sopii ehkä parhaiten ihan nuorelle iholle.

Lush Full of Grace
Jännä tuttavuus, nimittäin seerumi palamuodossa. Tuntui ihanan kosteuttavalta ja levittyi iholle hyvin. Koin kuitenkin palamuodon huonoksi seerumissa, sitä oli hankala säilyttää ja se tuntui hiukan epähygieeniselta. Melko vahva yrttinen tuoksu.

Huulirasvat

Kiehl`s Lip Balm SPF 15
Ihan ok huulirasva, jossa on nätti punainen sävy. Haju oli muuttunut oudoksi, joten roskiin.

Maybelline Baby Lips
Thaimaan reissusta ostettu vanhanmallinen Baby Lips. Tykkäsin tästä pakkauksesta paljon enemmän kuin uusista. Huulirasvan koostumus on tosi hyvä, monesti puikkomaiset huulirasvat ovat makuuni turhan kovia, mutta tämä oli ihanan pehmeää ja levittyi helposti. Ihana marjainen tuoksu.

Burt`s Bees Lip Shine
Tämä tuli varmaankin LivBoxista, koska en usko, että olisin ostanut tällaista tahmaista huulikiiltoa itse. Kiva tuoksu ja nätti luonnollinen sävy. Pakkaus sen sijaan sanoi itsensä irti, joten roskiin.

Kroppajutut

Sephora suihkuvoiteet
Nämä vaan ovat niin ihania! Epäekologista, tiedän. Mutta silloin tällöin tosi kivaa vaihtelua. Plus tykkään paksusta koostumuksesta (tuoksujen lisäksi) tosi paljon. Ostin keväällä Köpiksen Sephorasta täysikokoisen purkin ihanan metsämansikan tuoksuista suihkuvoidetta, nam :)

Adidas antiperspirantti
Vakkaridödöni, tästä en luovu.

L`Occitane Creme Pieds
Paksulla koostumuksella varustettu jalkavoide. Pienestä putelista riitti vain kahteen käyttökertaan, mutta ehdin huomata jalkoja pehmentävän vaikutuksen. Voisin ostaa täysikokoisena.

Meikkivuori

Sisley So Intense
Postaus. Tämä pääsee parhaimpien kokeilemieni ripsivärien top 3:een heittämällä. Miinuksena ainoastaan suolainen, 49 euron hinta.

Batiste Dry Shampoo Blush
Batisten kuivashampoota pitää olla aina kaapissa. Blush on kivan kukkaisen tuoksuinen ja laadultaan tuttua hyvää Batistea. 

Ladyvita Beauty
Tämä piti säästää ja kuvata ihan siksi, että tarvitsin muistutuksen mainita näistä ”kauneuskapseleista” blogissa. LivBoxista tuli näitä paketti, ja vaikka tiedän tämän olleen monen mielestä turha juttu, pidin itse tosi paljon. Olen käyttänyt jo pari vuotta biotiinilisää kuuriluontoisesti kynsieni hyvinvoinnin apuna ja oli tosi kiva kokeilla itselleni uutta merkkiä. Ja täytyy sanoa, että kynteni eivät ole koskaan olleet niin vahvat kuin Ladyvita-kuurin aikana! Ostan ehdottomasti lisää, kunhan syön kaapissa olevan biotiinivalmisteen ensin loppuun. Suosittelen lämpimästi, jos sinulla on ongelmia kynsien katkeilun kanssa. Omat kynteni vahvistuivat selvästi :)

Heh, jotenkin tuntuu etten meinannut keksiä mitään sanottavaa oikein mistään tuotteesta =) Viime aikoina on ollut pientä univajella pienen koiranpennun yöllisten puuhien takia, joten menköön sen piikkin.

Löytyikö tuttuja tuotteita tai kiinnostuitteko jostakin?

Ps Hopi hopi tykkäämään MPP:n Facebook-sivusta (linkki sivupalkissa), haluan järjestää satasen arvonnan!!! :)

18 vastausta artikkeliin “Kesäkuussa loppuneet

 1. Hyvän määrän olet saanut loppumaan! :D Toi Sisleyn mascara kaihertaa edelleen mun mieltä, hitsi, jos jostain vois ostaa vaikka parillakympillä testikoon. Ei anna luonne periksi maksaa viittäkymppiä, jos se ei pysykään… Oon ehkä kehitellyt siitä jo jonkinlaisen pakkomielteen, siitä lähtien, kun sen täällä ekaa kertaa näin. :D

  Tykkää

  1. :D Vitsi, mun tekis mieli hokea, että osta osta :) Mutta ymmärrän tosi hyvin tuon pointin, 50 euroa on aika iso summa, jos sen maksaa turhasta :P

   Tykkää

  2. Hei mä keksin! Ostat sellaisen kertakäyttömaskaraharjan, levität sillä, ja jos suttaa (eikös se ollut sun ongelma?) niin myyt mulle :D Voin kyllä ostaa avatun, jos massaa on otettu putkilosta erillisellä harjalla :)

   Tykkää

 2. Tuo Sensain kasvosaippua on ihan hullun riittoisaa. Purkin auki leikkaamalla olisit varmaan saanut vielä useammatkin pesut ;) Mä olin aika skeptinen noiden vitamiinien kanssa, koska pakkaushan riitti 40 päivän ohjeistuksen mukaiseen käyttöön ja en usko vaikutuksen näkyvän missään muutamassa viikossa. Mieleeni on jäänyt että kolme kuukautta on sellainen aika missä teho näkyy jos on näkyäkseen. Tiedä sitten :) Sephoran suihkuvoiteet täytyy ehdottomasti tsekata!

  Tykkää

  1. Mä en huomannut hiuksissani mitään muutosta, mutta kynsissä ihan selkeän tosiaan tuon kolmen viikon jälkeen! Mulla on toisenkin merkkiset biotiinivalmisteet tehonneet aina viimeistään kolmessa viikossa. Ehkä mulla sitten on niin iso puutos muuten niille aineille, että tehoaa nopeasti :)Suosittelen kyllä Sephoran suihkuvoiteita! Tuoksuja on kaikkea maan ja taivaan väliltä, ihana koostumus ja edullinen hinta :)

   Tykkää

 3. Burts Beesin elinkaari tuli tiensä päähän minulla heti alkuunsa, kun setterimme oli hoksannut sen tuoksuvan hyvälle, ja ottanut naposteltavakseen :)No, omapa oli vikani kun unohdin sen väärään paikkaan. Söin tunnollisesti Ladyvitani loppuun, mutta en huomannut niiden vaikuttavan juuri mitenkään.Kuivashampoot annan heti samoin tein eteenpäin, en osaa käyttää niitä ollenkaan.

  Tykkää

  1. Haha, no meni sitten ainakin arvostavalle käyttäjälle ;)Nuo vitamiini-/hivenainelisäthän eivät vaikuta mitenkään, ellei käyttäjällä ole niistä puutosta. Sinänsä olet siis onnekas, että saat nuo tarvittavat aineet muutenkin :)Mä en osaisi olla ilman kuivashampoota, se on ohuen tukan pelastus jos tarvitsee lisätuuheutta ja tietysti myös likaisen tukan freesaajana :)

   Tykkää

 4. Ladyvitaa täytyy kokeilla, jahka saan myös biotiinit ensin syötyä ja taitaapa olla joku Ladyvitaa vastaava kilpaileva valmiste iHerbistä tilattuna odottamassa. Tuota Sephoran suihkuvoidetta täytyy ostaa koiranvahdille, kun menen seuraavan kerran reissuun. Tiedän hänen käyttävän Nivean vastaavaa ja varmaan tykkäis tuostakin. On hankalaa keksiä tuliaisia tyypille, joka ei halua tuliaisia kauheesti (niin, meitä on niin moneksi…) ja ei oikein läträä kosmetiikalla. Tästä sain nyt hyvän vinkin, kiitos.

  Tykkää

  1. Voi kuule tiedän tunteen! Viime talvena Thaimaassa sain melkein harmaita hiuksia kun yritin keksiä tuliaisia Beniä hoitaneelle pariskunnalle. Huh, hirveä stressi ;) Päätin, että ensi kerralla annan heille vaikka lahjakortin jonnekin, niin säästyn siltä hermojaraastavalta metsästykseltä. Kahden viikon hoitamisesta kun ei ihan mikään karkkipussi riitä ;)

   Tykkää

 5. Toi Lumene LAB sy-voide kestää IKUISUUDEN. Mullon vielki sitä jäljellä ihan sikana! Ihan hyvää se on, ei siinä mitään, mutta…loppuis jo :D

  Tykkää

 6. Tuo Burt’s Beesin huulikiilto on ollut mun lemppari :D. Minusta se ei ole yhtään tahmainen, ja siksi siitä tykkäänkin. Ens kerralla karvaset apurit mukaan kuviin, pliis :) !

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s