Aptekkikosmetiikka · Öljyt · Benefit · Clarins · Diptyque · Estelle & Thild · Kasvovedet · Kosteusvoiteet · Lavera · Luonnonkosmetiikka · Lush · L`Atelier des Délices · Putsarit · Ripset ja ripsarit · Tuoksut

Out with the old: joulukuun loppuneet

Vuoden 2013 viimeinen käytetyt-inventaario olisi tässä! Harmittaa, kun unohdin ottaa yhteiskasakuvan, mutta tuskin tämä ketään muuta olisi haitannut, ellen erikseen huutelisi asiasta. Tyhmä.

Ihonhoitotuotteet

L´Atelier des Délices Youth Day Fluid
Perushyvä luonnonkosmetiikan päivävoide ihanalla tuoksulla varustettuna. Selkeästi ihoa napakoittava ja liftaava vaikutus, eikä kosteuttanut enää talvella (vaikkei pakkasia olekaan) tarpeeksi. Kesällä ja alkusyksystä toimi oikein hyvin.

Clarins Beauty Flash Balm
En löytänyt tätä tuotetta sitten ollenkaan. Kyseessä on yksi Clarinsin tunnetuimmista tuotteista, jota voi kuukemma käyttää sekä meikinalusvoiteena että naamiona. Meikin alla toimi ihan ok, mutta naamiona ei lainkaan. Vaikutusajan jälkeen neuvottiin taputtelemaan ylimääräinen naamio kasvopaperiin. Tein niin, mutta lopulta tuntui, ettei naamiosta ollut imeytynyt mitään, ja sitä hilseili kauheat määrät pois iholta. Outo tuote, kiva, että loppui ;)

Lavera My Age Eye Cream
Olen aiemminkin sanonut, etten osaa vertailla silmänympärysvoiteita. Tyydyn siis sanomaan, etten keksi valitettavaa.

Favora Refreshing Skin Tonic
Sain Favora-näytepakkauksen lehden tilaajalahjana, ja tämä kokeilukokoinen kasvovesi oli tosi iloinen yllätys! Ihanan raikas tuoksu ja kosteuttava tuntu. Voisin ostaa tätä lisääkin.

Lush Buche de Noel Facial Cleanser
Postaus. Ihastuttava tuoreputsari, jonka jälkeen iho oli aina ihan superpehmeä! Eron huomasi todella selkeästi varsinkin seuraavana aamuna. Koostumus on kevyen kuoriva, joten en käyttänyt tätä joka päivä. Tekisi mieli ostaa lisää, onkohan tätä enää Lushissa..? :)
 

Meikki

Benefit They`re Real 
Muuten todella hyvä kumiharjalla varustettu ripsari, mutta tämä suttasi :( Sisko tästä efektistä ehti raportoimaan ennen kuin ehdin korkata oman ripsivärini, mutta ajattelin, että suttaaminen tuskin tulee olemaan ongelma, kun en käytä ripsaria alaripsissä. No, olihan se ongelma, They`re Real nimittäin levisi myös yläluomelle siihen kohtaan, minne ripsien kärjet osuvat.

Tuoksu

Diptyque L´Ombre dans l`Eau
Tämä Diptyquen voidemainen tuoksu on todellista rakkautta <3 En meinannut raaskia heittää tyhjää pakkausta pois, kun siitä pystyi haistamaan ihanaa mustaviinimarjavivahteista tuoksua huonolla hetkellä. Haluan heti uuden!

Että ihan P jos satut Miamissa kävelemään Diptyquen liikkeen ohi… ;)

Kroppatuote

Estelle & Thild Body Oil Baby & Child
Luonnonkosmetiikan vartaloöljy, joka on oikeastaan tarkoitettu vauvoille ja lapsille, mutta miksi eivät aikuiset saisi käyttää :) Jos tässä olisi tuoksuttomuuden sijaan jokin ihana tuoksu, en varmaan koskaan enää käyttäisi mitään muuta (toki ymmärrän, ettei vauvojen tuotteisiin isketä tuoksuja, mutta kuitenkin). Kuivumisaika on melko pitkä, osin ehkä siksi, että läträsin öljyä aika huolella kaulasta varpaisiin. Seuraavana aamuna iho oli niin sileä, että välillä piti ihan silittää säärtä, että onko tämä totta ;)  

Oli ihan pakko laittaa inci tänne, koska se on niin piristävää luettavaa: auringonkukkaöljyä, manteliöljyä, avokadoöljyä ja E-vitamiinia. Niin ja jos en kehunut jo tarpeeksi, niin pullossa on aika hyvä hinta-laatusuhde, 150 ml maksaa n. 22 euroa. Lisäksi öljy oli tosi riittoisaa. Tällä hetkellä mulla on käytössä Laveran kookos-vaniljaöljy, jonka 50 ml:n pullo maksoi muistaakseni 18 euroa, ja kuluu loppuun ihan hetkessä. Toki tuoksu on aika ihana, mutta huh saa sillä hinnalla ollakin.

Jos joku osaa vinkata hyvän vartaloöljyn, joka kosteuttavuuden lisäksi tuoksuu hyvältä, let me know!

Oliko listassa teidän suosikkejanne?

12 vastausta artikkeliin “Out with the old: joulukuun loppuneet

 1. Jännä tuo Benefitin ripsari, jotenkin ollut sellainen käsitys, että tuo olisi ihan pätevää tavaraa. The Body Shopin Beauty Oilit on muuten hyviä! Niitähän saa kaikissa TBS:n perustuoksuissa, muistan oikein mieluusti käyttäneeni viimetalvena kaakao-öljyä suihkun jälkeen kosteuttamaan.

  Tykkää

  1. Jep, pätevä They`re Real muuten onkin, mutta se hemmetin suttaaminen pilaa sen mun silmissä. Mun ja siskon lisäksi muistaakseni myös MaaLilla-Jennillä se sotki :PKiitos vinkistä, pitääkin ehdottomasti käydä tsekkaamassa Body Shopin öljyvalikoima! :)

   Tykkää

 2. Melvitan Kultaöljy, aivan tajuton tuoksu ja kiva kevyt koostumus! Ei tarvita edes hajuvettä, sillä tämä toimittaa jopa sen virkaa. Nuxen öljy on myös ihanaa, mutta tuoksu ei ole niin taivaallinen kuin Melvitassa. :p

  Tykkää

 3. Ihan kuules en ollenkaan tajunnut siinä kun juteltiin aiheesta (mulla on siis tämä kaamosdementia), että tosi edukkaan ihoöljyn saat kun sekoittelet itse. Esim. Pieni Tuoksukauppa myy kaikkia noita E&T:n sisältämiä öljyjä, lisäksi e-vitamiiniakin sieltä voi ostaa ja sitten vielä haluamansa tuoksuöljyn. Tai useampia. Ja sitten vaan sekoittelemaan nättiin purkkiin. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s