Joik · Reissut

Perheaikaa Tallinnassa

Terkkuja Tallinnasta :) Isäni laittoi muutama viikko sitten tekstarin, että haluanko lähteä viikonlopuksi Tallinnaan. Eipä tarvinnut kovin kauaa miettiä ;) Meitä lähti reissuun tehokolmikko eli isä, pikkusisko ja minä.

Isä hoiti kaikki järjestelyt, mikä oli niin luksusta, kun itse olen yleensä ”matkanjärjestäjä” kun lähden reissuun. Hotellimme oli Hotel Telegraaf, joka oli aivan super hieno huh!

Elemiksen tuotteet saattoivat lähteä tämän bloggaajan mukaan ;)

Huom. sydämen muotoiset mansikat <3

Rakastan hotelliaamupaloja, ja täällä valinnanvaraa todella riitti. Tukka pystyssä ja ilman meikkiä, mutta ah niin onnellinen ilme nassulla :)

Hotel Telegraaf sijaitsee Vene-kadulla, joka on täynnä ihania ravintoloita ja kahviloita. Veneltä löytyy muun muassa Tallinnan lemppariravintolani Ribe ja ihana suklaakahvila Pierre.

Yritin karsia shoppilun minimiin, mutta ihana pipo ja karvahuppari olivat ihan must have. Molemmat löytyivät Pull&Bearista.

Bermudan kolmion (Pull&Bear, Stradivarius ja Bershka) lisäksi kävin vain Kaubamajan kosmetiikkapuolella, ja sielläkin suunnistin suoraan virolaisen luonnonkosmetiikkamerkki Joikin osastolle. Olen jo pitkään halunnut kokeilla merkin tuotteita, ja Virosta niitä sai huomattavasti halvemmalla kuin Stockmannilta. Mukaan lähti meikinpoistoöljy, kynsiöljy ja mansikka-raparperilta tuoksuva kynttilä. Meikinpoistoöljyn mukana oli kasvosienikin.

Olin varmistanut etukäteen, että hotellihuoneessa on varmasti kylpyamme. Otin mukaan Lushin Mmmelting Marshmallow -kylpypommin (tuoksuu Snow Fairylle!) ja saimme siskon kanssa molemmat tuoksuvat vaaleanpunaiset kylvyt. Ihanaa! :) Vaahto tosi hälveni makuuni turhan nopeasti, mutta toisaalta olin heittänytkin kylpyveteen vain puolikkaan pommin.

Viikonloppu oli ihana ja meni nopeasti. Ja nyt olenkin jo lähdössä seuraavaan reissuun, nimittäin Thaimaahan! Huomenna! Pakkaamista en ole vielä edes aloittanut, joten se voisi olla seuraava juttu ;) Näyttää uhkaavasti siltä, etten hyvästä pyrkimyksestäni huolimatta ehdi ajastaa teille postauksia lomani ajaksi, joten sanon varmuuden vuoksi jo, että palataan kahden viikon päästä! :)

14 vastausta artikkeliin “Perheaikaa Tallinnassa

    1. Kiitos Mohn, mukava kuulla, että perhereissun kivuus välittyi ruudun toisellekin puolelle :) Ja kiitos, rentoutuminen on nimenomaan tarkoituksena ;)

      Tykkää

  1. Olipas kiva matkajuttu, teillä oli varmasti hauskaa. Tuli oikein ikävä Tallinnaan. Ja kiitos hyvästä hotellivinkistä, täytyy joskus kokeilla. Ihanaa matkaa auringossa! :)

    Tykkää

    1. Kiitos, oli kyllä tosi hauskaa. Ihanaa viettää kerrankin rauhassa aikaa isän ja siskon kanssa ja vielä näin upeissa puitteissa.Terveisiä Hua Hinistä, täällä on ihana aurinko ja huoleton elämä :)

      Tykkää

    1. Kiitsa :) Yritettiin molempina iltoina Ribeen (ja itse asiassa lounaallekin), mutta se oli niin täyteen buukattu, ettei mahduttu :( Ensi kerralla varaus on ehdoton! :)

      Tykkää

    1. Olet oikeassa, se on kyllä OOOOOH :D Kynttilässä on enää sentti-pari jäljellä, kohta pitää hakea uusi :) Oletko muuten kokeillut muita Joikin kynttilöitä, onko ne yhtä ihania?

      Tykkää

Jätä kommentti