MAC · Pigmentit

Haasteellisia pigmenttikokeiluja

Innostuneena hyvästä ensimmäisestä pigmenttikokemuksestani halusin testata MAC Neo-Orangea myös poskiin ja huuliin. Sudin Benefit Cha Cha Tintiä huulille, jonka päälle painelin sormella Neo-Orangea. Tulos oli niin läikikäs ja epätasainen, että olin pakotettu korjaamaan kokonaisuuden MUS Tulip -huulikiillolla.

Kuten kuvasta näkyy, väriä pigmentti kyllä toi kiitettävästi, ja tykkään itse asiassa tästä vahinkolopputuloksesta tosi paljon. Ilman kiiltoa tulos olisi vain ollut ihan järkky.

Pigmentin käyttäminen poskipunana sen sijaan kulminoitui yhteen ongelmaan, MACin 187-skunkki on sen verran iso, että pigmenttiä levittyi makuuni liian laajasti. Tavallinen poskipunasiveltimeni MAC 163 levittää sen sijaan pigmentin liian vahvana. Olen jo ennen pigmentti-innostustani haaveillut pienemmästä skunkista juuri poskipunan tai vaihtoehtoisesti peitevoiteen levittämistä varten, joten ostopäätös taitaa nyt olla sinetöity. Tosin ensin käyn varmaan Jennin vinkkaamana katsastamassa Inglotin skunkkivalikoiman, jospa sieltä löytyisi vastaava edullisemmin. Sävynä Neo-Orange sopii mielestäni poskille aivan upeasti!

Eilen kokeilin pigmenttihuulia (ja poskia) uudella innolla. Mietin edellisen yrityksen epätasaisuuden johtuneen Cha Cha Tintin ohuesta koostumuksesta ja levitin nyt huulille MUS First Kiss -huulipunaa. Painelin pigmentin jälleen punan päälle sormella, ja tulos oli huomattavasti tasaisempi.

Kokemukseni on kuitenkin se, että pigmenttihuulet kaipaavat päällensä vielä jotain kiitoa. Tunsin pigmenttiä levittäessäni, miten se kuivatti huuliani, ja tuntuma ei ollut mitenkään erityisen miellyttävä. Jätin huulet kuitenkin kokeilumielessä sillensä, ja ihan kivalta ne näyttävät. Tämä sopii varmasti ihmisille, joiden huulet eivät kuivu juurikaan. Itse en kuivattavan tunteen vuoksi tule luultavasti pigmenttiä käyttämään ilman päälle laitettavaa kiiltoa.

Onko siellä pigmenttejä huulille käyttäviä? Oletteko huomanneet saman kuivattavuuden, vai onnistuuko käyttö ongelmitta?

Ps Otsikon haasteellisia-sana oli alunperin ”ongelmallisia”. Sitten muistin, että ei ole ongelmia, on vain haasteita. Ahhaahahaaaa!!

2 vastausta artikkeliin “Haasteellisia pigmenttikokeiluja

  1. Hei kaunokkinen! Hyvältä näyttää! Mutta tiedätkös, se Inglotin skunkki on iso. Eikä niillä taida olla kuin yhtä kokoa. :( Se on varmaankin samankokoinen kuin MAC 187. MACilla kyllä on pari pienempääkin skunkkia, niissä olis varmaan sellainen sopivankokoinen tarjolla.Munkin mielestä Neo-Orange tuntuu huulilla liian kuivalta, siksi oon sen huulikäytöstä luopunut. Sun huulet kyllä näyttävät tosi hyviltä niiden kolmen tuotteen yhdistelmällä! :)

    Tykkää

    1. Aa jaaha, sitten se on MACille mentävä. Oon nähnyt meikkaajilla siellä käytössä juuri sopivan kokoisen pienen skunkin, sellainen pitää saada aivan ehdottomasti :)Samaa ajattelin, kolmen tuotteen huulet oli aika kivat :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s