Asusteet · Essie · Kynnet

Synttärilahja koirilta, Essien neonlakka in action ja arvonnan voittaja

Mulle tuli tänään postissa mieleinen paketti, nimittäin koirieni Rikin ja Benin synttärilahja mulle :D Riki on jo monta vuotta ostanut mulle synttäri- ja joululahjat ja nyt onkin sitten jo kaksi ostajaa. Tosin lompakkoni ei anna periksi kovin suurelle viikkorahalle, nyt kun on kaksi saajaa (joista toinen aiheutti juuri melko ison loven mamman budjettiin), joten saan varmaankin ainakin tämän vuoden ajan yhteisen lahjan heiltä ;)

Kyseessä on BagPod-laukunjärjestelijä. Olin lukenut siitä jostain lehdestä, mutta unohtanut jutun samantien. Kunnes sitten MaaLilla-blogin Jenni kirjoitti aiheesta, ja sai mut vakuuttuneeksi, että Podi on juuri se, mitä tarvitsen :) Mulla on aina matkassa iiiiiiso laukku tai reppu, ja arvatkaa montako kertaa olen stressissä kaivanut esimerkiksi avaimia tai matkakorttia jostain laukun pohjalta. Nyt toivon mukaan moinen neulan heinäsuovasta etsiminen loppuu! Lisäksi laukkujen vaihteleminen on Podin kanssa tuhat kertaa helpompaa!

Halusin ostaa nahkaisen BagPodin, vaikka kankainen olisi toki ollut reilusti halvempi. Mietin, että nahkaisena Podi menee clutchista, joten työpäivän jälkeisiin menoihin voi ison laukun jättää narikkaan, ja ottaa pikku-Podin kainaloon. Kankaisessa versiossa ei myöskään ole vetoketjua, jolla Podin saa suljettua kokonaan. Valitsin L-koon, mulla kun tuota tavaraa tosiaan riittää ;) Valitsemani väri on Sorbet, ja se on yhtä ihana livenä kuin kuvassakin. BagPodeja saa Suomestakin, mutta tilasin omani RedDogin omasta nettikaupasta, koska säästin näin 15 euroa. Hintaa jäi toimituskuluineen noin 96 euroa.

Lakkasin eilen iltapuhteiksi kynnet uudella Essien Bottle Service -neonlakallani. Täytyy sanoa, että vau mikä pigmentti lakassa on! Jopa yksi kerros olisi riittänyt intensiivisen värin aikaansaamiseksi. Lopputulos lakassa on mattainen. Laitoin nimettömään ja pikkurilliin kokeilumielessä mattapäällyslakkaa, ja muissa sormissa on tavallista päällyslakkaa. Tykkään tuosta mattaisesta lopputuloksesta kuin hullu puurosta, ihana! :)

Eilen arvoin myös random.orgin avustuksella Dolce Gusto Melodyn onnellisen voittajan, joka on atk-syistä anonyymina kommentoinut henkilö, joka on kuitenkin blogini lukija Bloggerissa (mikä oli edellytys arvontaan osallistumiselle). Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti :) Onnea P!

Edit. Voi Essie, en haluaisi pettyä sinuun. Mutta jo seuraavana päivänä lakkaamisesta väri oli kulunut jo ainakin viidestä kynnenkärjestä pois. Kulumia oli sekä mattalakalla että tavallisella päällyslakalla viimeistellyissä kynsissä. Buu!

6 vastausta artikkeliin “Synttärilahja koirilta, Essien neonlakka in action ja arvonnan voittaja

 1. Voi miten ihanan lahjuksen olivat pojat sulle hommanneet!! Minäkin haluaisin tuollaisen, mutta toistaiseksi nikottelen hinnalle sen verran runsaasti, että asia vaatii kunnon hauduttamista. ;-) Varsinkin, kun voisin aivan hyvin sen tehdä itsekin (kankaisena toki). Jos vaan viitsisin siis….Ja on meinaan loistava värivalinta!! *hyvä pojat!*

  Tykkää

  1. Niinpä, mäkään en varmaan olisi omalla rahalla raaskinut ostaa ;)Riki on aina ostanut mulle ihan nappilahjoja, hänellä on ihan pettämätön tyylitaju laukkujen, kenkien ja korujen suhteen ;D

   Tykkää

 2. Se on niin nätti! Kyllä koirat valitsivat hyvin! Ihan sun näköinen. <3 Myös kynnet sointuvat siihen niin nätisti. Mä jouduin aamulla taas kaivamaan Podin naftaliinista kun piti tehdä comeback töihin. Onneksi Podikin sai vähän lomalepoa kun pärjäsin pikkulaukuilla pari viikkoa. :)

  Tykkää

  1. No kyllä, kyllä koirat mammansa tuntee! Vähän joutuivat kahdestaan miettimään nettishoppailun alkeita (koneelta kuului nimittäin yöllä kuiskimista ja näpyttelyä), mutta kyllä fiksut pojat oppi senkin nopeasti :D

   Tykkää

 3. Kiitos!! Mä en ikinä voita mitään!! Paras blogi ever! Mut yritän olla leijumatta liikaa, mut aikas mega-hieno palkinto!!! -p P.S kynsilakka… Lovin’ it!!! Mietin et onks ihan kasaria noi neon-värit, mut niin ne vaan näyttää hyvälle!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s