Butter London · Dior · Kenkiä · Shoppailut

Paljasjalkainen alennusmyyntishoppailija

Mä olin viime maanantaina rientämässä Candy Shopin ystävämyyntiin kun tajusin, että tässähän on kymmenen minuuttia hyvää Stocka-shoppailuaikaa ennen kuin tapaan siskon kellon alla. Mä olen tarvittaessa todella tehokas ja nopea tekemään päätöksiä, turha jäädä vatvomaan ja hieromaan ;) Riensin suoraan Diorin pisteelle ja löysin kuin löysinkin nopeasti jotain ihanaa.

Hän on Diorblush Glowing Color Powder Blush sävyssä 889 Pink In Love ja hän on ihana :) Silmäilin poskipunat läpi, ja Pink In Love suorastaan hyppäsi ihanuudessaan silmille. En ole näköjään ainoa tätä mieltä oleva, koska sain viimeisen kappaleen! Alennusta oli 40 % ja hinnaksi jäi 29,90. Kallishan poskipuna alennuksessakin oli, mutta tein silti mielestäni oikein hyvän löydön.

Olen tykännyt muutenkin viime aikoina käyttää kahta poskipunasävyä yhdessä, joten käyttöön pääsevät ehdottomasti sekä tummempi sävy, että vaaleampi valosävy. Plussaa vielä pakkauksessa olevasta isosta peilistä.

Mä olen sitä mieltä, että jos on aikaa vain yhteen, valitse Dior ;)

Ystävämyynneissä shoppailin mielestäni todella maltillisesti! Tarjolla oli Jemma Kidd Make Up Schoolin tuotteita 40 % alennuksella ja Butter Londonin kynsilakkoja puoleen hintaan. Jemma Kiddin tuotteista oli saatettu jo viedä parhaat päältä, koska olin paikalla vasta 45 minuuttia ennen tapahtuman loppua. Toisaalta ostamista vaikeutti se, että kaikista tuotteista ja sävyistä ei ollut testereitä, enkä uskaltanut ostaa sikaa säkissä. Eri asia on vielä se, että mä en todellakaan tarvinnut yhtään mitään ja muistin asian tämän hetken kiristyneessä rahatilanteessani aika hyvin.

Ostin kuitenkin yhden Jemman tuotteen eli Stardust Creme Shadown ihanan hohtavan ruskeassa sävyssä Eclipse. Hintaa luomivärille jäi kahdeksisen euroa, ei paha.

Butter London lakkoja ostin kaksi, hinta oli 8,50 € kappale. Ihan hymyilyttää, miten hyvä diili ;) Olen maksanut Putiikki Rannalla ostamistani Buttereista muistaakseni jopa 18 €! Olin ensin ostamassa vain harmaata lilalla glitterillä maustettua lakkaa No More Waity, Katie. Menin kuitenkin lakkauttamaan omat kynteni tapahtumassa lakkauksia tehneellä Pauliinalla. Valitsin lakaksi Branwen`s Featherin, jossa tumman viininpunaisessa lakassa on ihana violetti shimmer. Lakka näytti niin nätiltä kynsillä, että ostin senkin :) Sävyt eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa kuvassa, mutta laitan kuvia myöhemmin ihan in action.

Keskiviikkona kävin hoitamassa käytännön asioita liittyen ensi viikolla ohjelmassa olevaan tatuoinnin ottoon (!!), ja taasen mulla oli vartin verran aikaa ennen kuin piti olla matkalla tatuointistudiolle. Menin Partioaittaan, ja ostin pitkään haaveilemani ärtsyn väriset lenkkarit :) Ja nämä eivät olekaan mitkä tahansa lenkkarit, vaan Merrelin Barefoot-kengät. Pohjan muotoilun tarkoituksena on se, että on kuin kävelisit paljain jaloin. Pohja on ohut ja joustava ja päällinen todella kevyt.

En olisi muuten varmaankaan ostanut paljasjalkakenkiä, elleivät siskoni ja äitini vannoisi niiden nimeen! Muistan jo tammikuun Amsterdamin reissulla, kun itse tuskailin painavien ja vähän hiertävien talvikenkieni kanssa, niin sisko viiletti jalat keveinä paljasjalkamokkasiineilla. Viimeinen niitti hurahtamisarkkuuni oli se, kun pari viikkoa sitten olimme äidin ja siskon kanssa kahvilla, ja näin siskon uudet turkoosit lenkkarit. Kehuin niitä, ja kuulin että ne olivat Barefoot-kengät. Samaan hengenvetoon äiti kertoi, että hänellä on samanlaiset mutta eriväriset. Molemmat naiset kehuivat kengät maasta taivaisiin, ja sisko on jopa ostamassa toisia erivärisiä, niin paljon hän näistä tykkää. Ei auttanut mikään, munkin oli nämä saatava :) Kengät kustantavat normaalisti 110 euroa, mutta nämä olivat nyt pienessä alennuksessa Partioaitassa eli 95 euroa. Vanhat lenkkarini ovat kyllä oikeasti hajoamispisteessä, joten investointi tuli tarpeeseen.

Paljasjalkakenkiä on vaikka millä merkeillä ja vaikka minkä näköisiä. Itse saan kylmiä väristyksiä sellaisista malleista, joissa jokaisella varpaalla on oma lokero. Oksennus :) Tämä Barefoot Run Pace Glove -malli on hieman tukevampi kuin monet muut mallit, ja soveltuu hyvin esimerkiksi maastossa kävelyyn tai juoksuun. Normi kaupunkitallusteluun sopii tietysti kevytkin malli, mutta nyt mulla on ainakin teoriassa mahdollisuus lähteä juoksentelemaan metsiin hahahaaa! Olen ehtinyt käyttää näitä vasta kerran, mutta uskallan jo sanoa, että kengät tuntuvat todella vapauttavilta jalassa! Ihan kuin ei olisi kenkiä ollenkaan :)

Mitä hyviä alevinkkejä teillä on, laittakaa jakoon!? :) Tietääkö joku Helsingin Kiehl`sin, Inglotin, MUSin tai MACin aleista?

13 vastausta artikkeliin “Paljasjalkainen alennusmyyntishoppailija

 1. MACia ei käsittääkseni myydä koskaan Suomessa alennuksella. Korjatkaa, jos joku tietää paremmin! Jenkeissä myydään joissain Outlet-myymälöissä.Inglotia varmaan tulee sinnekin päin aleen ;)

  Tykkää

 2. Voi jesse miten upee Diori! :P Stockalla oli hirviä määrä Diorin poskareita alessa, mutta kaikki jäljelle jääneet olivat niin boring. Olit siis pelastanut sen upeimman! Hyvä hyvä hyvä! :) Nyt nassukuvia sen kanssa.Ja boo täältäkin MACin alettomuudelle, vaikka en tiedä miten edes henkisesti kestäisin, jos siellä vielä alet olisi. ;D

  Tykkää

  1. Joo, huomasin saman, tosi paljon poskarisävyjä alessa. Tämä hyppäsi heti silmille, että wau :) Muut tosiaan olivat aika tylsiä..Mua jäi kiinnostamaan, että mitä ne sun muut alelöydöt olivat meteoriittien lisäksi?! :)

   Tykkää

  1. Nimenomaan! Me ollaan siskon kanssa hyvä shoppailutiimi, kummatkin ollaan tosi nopeita tekemään päätöksiä ;) Mottona ”fiilispohjalta”!

   Tykkää

 3. Poskari! Hihii! ;-) :-P Mutta siis juu, näyttää aivan ihanalta, swatcheja ja in action-kuvia odotellessa!Hmm, noi lenkkarit vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Varvasmalliset ei kiehdo minuakaan pätkän vertaa, mutta tuollaisia voisi joskus jossain käydä pällistelemässä ja vaikka kokeilemassakin. Ihanan pinkit!

  Tykkää

  1. :D Hahaa, nyt vasta tajusin, että sanassa poskari voisi olla jotain hassua! Mutta aivan ihana se on, kuvia tulee ilman muuta!Käy ihmeessä tutkimassa ja kokeilemassa! Barefootit tuntuvat niin ihanalta jalassa, että ne myyvät itse itsensä :)

   Tykkää

 4. Ihania aleostoksia! Tiedätkö, mulle kävi ihan sama viimeksi Candy Shopin ystiksessä: tarkoitus oli ostaa ensin vain vaaleanpunainen glitter Rosie Lee, mutta Pauliina lakkasi kynteni punaisella Macbethilla, niin oli pakko saada sitten sekin. Tosi harmi että Candy Shop lopettaa Butter Londonin kanssa, niin kivoja ne ovat. Jos nuo Barefootit ovat noin hyvännäköiset, niin saattaa olla että minäkin haluan. Tosi kiinnostavaa oli kuulla käyttökokemuksia, kiitos! :)

  Tykkää

  1. Niinpä! Mäkin yllätyin, kun huomasin siskolla olevan hienot uudet turkoosit lenkkarit, ja mistään ei olisi tiennyt, että ne ovat Barefootit! Käy ihmeessä sovittelemassa, omasta mielestäni ainakin nämä Merrellin mallit ovat kaikkein näteimpiä. Mua on valistettu, että kaikilla merkeillä on käytössä sama Vibram-merkkinen pohja, joten kengän voi hyvin valita miltä merkiltä vain, ja saa silti samat pohjan ominaisuudet.Butter Londonit ovat munkin suosikkilakkojani OPIn, Kure Bazaarin ja Diego Dalla Palman kanssa :)

   Tykkää

 5. Mä oon kans haaveillu noista lakoista mutten vaa oo raaskinu ostaa sen verran hintavia ovat :)! Ja noi kengät on tosi kivat!! Vau!! Näinkin ne siskosi kengät ja ne on kans tositosi kivat! Olispa kiva ostaa kans! Ja siis mä en kyl malttais odottaa sitä tatskapostausta!!!!!! :)

  Tykkää

  1. Laivalta oon ostanut Buttereita edullisesti, joten pidä silmät auki kun risteilet seuraavan kerran! :)Joo, mäkin oon ihan rakastunut Barefooteihin, en haluaisi enää muita kenkiä käyttääkään!Apua, saa nyt nähdä millainen tatskapostaus tulee vai tuleeko… Mä oon jotenkin ihan vainoharhainen, kun tiedän, että jotkut googlettavat ja nähdessään kivan tatuoinnin, ottavat just samanlaisen. Joten voi olla, ettei lähikuvaa koko tatskasta ole tulossa nettilevitykseen… ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s